קרמבו

קרמבו ../images/Emo99.gif

מאז ומתמיד מה שהכי אהבתי בקרמבו זה את הביסקוויט, אם כי עדיין זה לא כזה נורא לאכול רק את ה"למעלה". בדף הראשי הביאו קישור לקרמבו שאפשר להכין בבית, ואני אומרת - זו ההזדמנות בשבילנו לנסות להכין ביסקוויט לקרמבו נטול גלוטן. אז הנה המתכון http://www.tapuz.co.il/food/ArtInfo.asp?CID=3&SID=104&InfoID=377 אני מניחה שאפשר לשנות חלק מהמרכיבים כדי שגם האלרגיים לחלב (כמוני) יוכלו להנות. מי שיצליח להגות ביסקוויט מוצלח, יודע איפה למצוא אותי...

shavririt

New member
ביסקוויט לקרמבו עצמי.

נראה לי שהביסקוויט שפרסמתי כאן לא מזמן, יכול להתאים. אחזור על המרשם- הוא קל מאד להכנה. 200 גרם מרגרינה או חמאה או מעורב, או מחמאה. 1 כוס אבקת פודינג וניל לבישול (לא אינסטנט) 2/3 כוס אבקת סוכר 2 כוסות קמח מרמולייט 1 ביצה להמיס את החמאה בקלחת ולהוסיף על החומרים היבשים ולהוסיף ביצה. ללוש היטב. לשים נייר אפיה בשתי תבניות גדולות. לקרוץ עיגולים מן הבצק ולהשטיח בין כפות הידיים. להניח בתבנית במרחקים קטנים. לאפות כעשרים דקות בחום בינוני, עד להזהבה קלה מאד. הערה- במידה והבצק רך מדי, מוסיפים מעט מרמולייט עד שהוא גמיש ולא דביק.

נצר1

New member
אפרופו המתכון הזה

יש לכם רעיון לתחליף לג'לטין שבו? הג'לטין באנגלה הוא לא כשר...

shavririt

New member
אולי ג'לי רגיל בטעם כלשהו..

או אולי קרם טרטר.... או שיש ג'לטין כשר בנמצא..

נעשה החלפות

אנחנו נשלח לך ג'לטין מהארץ, ואת תשלחי לנו מאפים נ"ג מאנגליה...

אמרנו משהו על זה

והתניתי את הביקור הזה בכך שאני אצליח לגייס מספיק כסף לכרטיס... אולי זה עוד יקרה, אני אופטימית.

למעלה