קרם רטאויט - דחוף!!

R o N i 19

New member
קרם רטאויט - דחוף!!

הרופא עור נתן לי 2 משחות לטיפול בפצעי בגרות : רטיאויט ואקנה מיצין. קודם כל מישהו מכיר את המשחות האלו? דבר שני שטפתי עכשיו את הפנים בסבון פנים של ג'ונסון ואח"כ שמתי את הקרם (רטאויט) והתחילו לשרוף לי והפנים, נהיה לי חם בכל הפרצוף ואחרי כמה דקות זה עבר, האם זאת תופעה נורמלית?? אני משתמשת במשחות כבר כמעט שבוע וזאת פעם ראשונה שזה קורה לי, נראה לי שזה מהסבון. כדאי להפסיק להשתמש בסבון? דבר שני, מישהו השתמש במשחות האלו? איך הם? תודה, וסורי על המגילה.

EPRT

New member
כן

הרטויט -את אמורה לשים ממש טיפה כי החומר חזק איך הוא?לא התמדתי בו כי לא ראיתי תוצאות

R o N i 19

New member
נחכה ונראה..

אני משתמשת בו פחות משבוע ובנתיים הוא רק מוציא לי יותר פצעים ממה שהיו לי..בנתיים אני ממתינה בסבלנות. :)

EPRT

New member
אז זה דווקא טוב../images/Emo13.gif

הוא אמור להוציא לך את כל הג'יפה זה כמו רקוטאן רק במשחה...

המלצה על משחות לפצעים

אקנה מיצין לא משהו בכלל..היה לי אותו הרופא לפני חצי שנה נתן לי משחות אחרות לאחת קוראים רוזקס ג'ל ולאחת קוראים דאגליס טי 1% תרחיץ משהו כזה שהיא אנטיביוטיקה לפצעים מעולות פשוט!!! היה לי אקנה ממש ממש בפנים ועכשיו אין לי כלום מידי פעם פצע או שתיים (אבל אני כבר לא מתמידה עם המשחות :) ) ממש מעולות..תחזרי לרופא עוד ותקחי אותן אני ממליצה מאוד!!!!

מהזה הג'ל רוזקס הזה?

חשבתי אני מכירה כבר הכל
איך משתמשים בו, נקודתי? על כל הפנים? בלילה, ביום? מה הולך פה?

תופתעי :)

רוזקס ג'ל זה אמור להיות כמו ג'ל מרגיע כזה אחרי השני.. את הראשון הדאגאליס שמים ביום ואת הג'ל רוזקס בלילה לפני השינה הפעולה שלהם בעצם משלימה אחד את השני.. ולא הוא לא נקודתי שימי איפה שבא לך אני לא חושבת שזה משנה כל כך.. אני גם לא שמתי ככה את הדאגליס בבוקר ואת הג'ל בלילה אני שמתי מה שבא לי מתי שבא לי :) ואצלי זה עשה טוב..

נאמ...../images/Emo9.gif

אני לא מבינה מה יש לרופאים מלתת את האקנה מיצין והרטאויט יחד. אלו שתי משחות חזקות, ולי אישית השימוש בהן יחד גרם לגירוי. בכל אופן, כמו שאת רואה- ניסיתי. על האקנה מיצין יש לי להגיד רק טובות. מייבש פצעים, לא מייבש את העור ועושה את הפעולה שלו על הצד הטוב ביותר. אני די חסידה של האקנה מיצין, ושל חברו המעט יותר חזק האקנטרים.
בקשר לרטאוויט, אני יודעת שאני בדעת מיעוט פה, כי כולם נורא נורא ממליצים על הרטאוויט כי זה מעלים צלקות וסימנים של פצעים- אבל לי זה עשה רק רע: פנים אדומות, מתקלפות וללא הטבה במצב. ככה שזה די אינדיבידואלי. בכל אופן, בהצלחה בטיפול

ה ד ר 21

New member
זו תופעה נורמלית

גם לי זה השפיע ככה בהתחלה אבל זו משחה מעולה.. באמת. לגבי השימוש לי הרופא אמר לשים כמעט על כל הפנים בעיקרון כל מקום שרגיש לפצעים אצלך לחיים מצח סנטר וכו וגם לצלקות. הפעולה היא איטית אבל תוך כמה שבועות תראי הטבה של ממש

טיי 1

New member
תגובה בין תרופתית - Roniבבקשה לקרוא

רטאוויט, או כל חומצה רטינואית, מטרתם הראשונית היא קודם כל לטפל באקנה. אם תסתכלי בעלון התרופה, תראי שתפקודה המצויין שם הוא לטיפול באקנה, וזאת על ידי ניקוי הנקודות השחורות ונקבוביות בעור. ולמטרה זו המשחה אמורה להיות מצויינת. וצפויה לך הצלחה :) כמו בכל המשחות מהסוג הזה, בשל ניקוי וחידוש העור, נובעות גם "תופעות לוואי" רצויוות, כמו חידוש העור, עיבויו, ועל ידי כך העלמת פגמים. יש לציין כי על מנת לראות שיפור בכתמים או צלקות בעור יש להשתמש לתקופה ממושכת, אפילו לפחות 3 חודשים. ייתכן שהרטוויט בהתחלה דווקא יגרום להשהיית !!!! זמן הריפוי של כתמים אדומים. אבל זה חולף , וצריך סבלנות. חשוב מאוד , הכי חשוב, להשתמש במקדם הגנה לפחות 30 כשיוצאים לשמש עם רטאוויט, זה אחד החומרים שגורמים לרגישות יתר בעור. לדעתי הסבון של ג'ונסון בשילוב עם הרטאוויט גורם לך לרגישות ! שימי לב : כאשר מורחים בערב רטאוויט, יש חובה לחכות כ 20 דקות בין השימוש בסבון לניקוי למריחת הרטאוויט . כשלא מקפידים על זה, יכול להיווצר גירוי, אפילו אדמומיות יתרה , כפי ששמת לב. ועדיף להשתמש בסבון פשוט בלי כימיקלים מיותרים (אסור להשתמש בסבון לפנים שמכיל חומצות AHA או BHA יחד עם רטאוויט (באותה שעה למשל) דבר נוסף, מאוד ייתכן שמה שיעשה טוב לעור שלך הוא שימוש מדוד במשחה - כלומר - א. צריך להשתמש ברטאוויט על הפנים בצורה חסכנית עד בלתי נראית, לשים ממש מעט, אפילו כמות שנראה שהיא בכלל לא מספיקה. - תאמיני לי - זה מספיק :), וייתכן שעדיף לך להשתמש יום כן, יום לא. לי השימוש לסירוגין, ובאחוז הנמוך ביותר של רטאוויט, הראה את התוצאות הטובות ביותר. בעוד שימוש מופרז, גרם רק לעור מגורה, שהאפיל על התוצאות :) המון בהצלחה

shir135

New member
אם כבר מדברים על משחות לפצעים

אני משתמשת כבר תקופה די ארוכה (כמה חודשים) בקרם גנטתרים ואני חושבת שבהתחלה הוא עזר לי אבל עכשיו כשמצב הפנים שלי הרבה יותר טוב אני לא רואה שהוא ממשיך להשתפר...אף פעם לא הייתה לי אקנה ממש קשה אבל הייתה ועכשיו המצב הרבה יותר טוב.. הדבר שהכי בולט כרגע בפנים זה סימנים שנשארו... אבל הפנים עדיין לא חלקות, עוד ממשיכים לצאת פצעים, הם בדרך כלל קטנים ואין הרבה אבל זה עדיין מציק אז חשבתי לעבור למשחרה אחרת שאולי תסיים עם זה כבר. הרטאןיט הזה מומלץ גם כשהפנים במצב די בסדר או שזה רק למקרים קשים? ניראה לי שהיתרון אצלו בשבילי לעומת שאר הדברים שהמלצתם זה שהוא גם מטפל בסימנים שנשארו וזה דבר שמאוד מפריע לי. הוא כמו הראקוטן? מייבש את העור ומוציא בהתחלה פצעים? חח איזה סיפור יצא לי... יש לי הרבה שאלות בנושא

אוקיי מנסיון!

לפני שקיבלתי ראוקוטן קיבלתי קוקטייל תרופות, שכלל בין היתר גם את הרטויט ומיניצין. זה שורף לך כנראה כי את שוטפת בסבון יותר מידי פעמים ביום וזה צורב את העור. תשטפי רק בבוקר ובערב לפני שאת שמה את המשחה.

למעלה