קרם קפה נתניה

גסטרו

New member
קרם קפה נתניה

אחי המאחר תמיד אחר גם הפעם וכך החלטתי להעביר את השעה בקרם קפה- זכרתי המלצות של לבנדולה. המקום נמצא באזור התעשיה של נתניה , ברחובו הראשי צמוד למסעדת פומודורו (השלט שלה בולט יותר !) . יש עיסקיות עד השעה 17 וכך בשעה 16.45 קבלתי תפריט עיסקי הכולל כריכים, טורטיות טוסטים ועוד . לקחתי כריך אבוקדו וגבינת ברי, אפשר לבחור בין לחם בריאות לג'בטה . לחם הבריאות היה מעולה , טרי מאד ובין הפרוסות היה ממרח אבוקדו, גבינת ברי, חסה טריה קצוצה , פלפלים קלויים קלופים ועגבניה. מאד מאד טעים . בצד אפשר סלט או צ'יפס - בקשתי מעט צ'יפם וקבלתי צ'יפסים דקיקים וטובים. העיסקית כוללת שתיה קלה (מיצים ) הלימונדה היתה טעימה ותוספת קוביות הקרח הועילה . בשעה 17.15 בקשתי קפה - המלצרית הנחמדה אמרה שאקבל קפה עיסקי- 7 שח כולל עוגיות אבל ..הגיע ללא עוגיות ובחשבון המחיר עלה ל 10 שקלים. בשלב זה מיהרתי נפרדתי מ 50 שח . מוסקית רקע נעימה מאד . ריהוט בגווני כתום . מרפסת הצופה לרחוב ....סך הכל נעים , שקט וטעים. אני אחזור .

lavendula

New member
יופי!

לא הייתי שם מאז ששיפצו. הבנתי שמאז השיפוץ המנות קצת השתנו וכן, שכבר לא מזמינים בדלפק אלא מהמלצרים. בהזדמנות, כדאי לך להקדים ולנסות קרואסון שקדים. מהיכרות ארוכה עם המקום, אני מאמינה שאם לא היית ממהרת, והיית מעירה לגבי הקפה, היו מתקנים את הטעות. הקפה היה טוב לפחות?

גסטרו

New member
אכן, מזמינים ממלצרית . הקפה היה

טוב מאד גם נשאלתי אם ארצה אותו בספל או בכוס זכוכית. חשבתי על המקום כאופציה לארוחת צהרים משפחתית בשבת . מקוה שלא יאכזבו.

בכיף ../images/Emo140.gif

זה מסוג הפיתויים שאני לא עומדת בהם. רק צריך לתפוס אותי ביום שאין לי עבודה...

למעלה