קרם קליל לעור שמן

שרי30

New member
קרם קליל לעור שמן

שלום לכולם אשמח לשמוע את המלצותיכם להכנת קרם לעור שמן, לחברה אשר עוסקת ביוגה ומחפשת קרם קליל אשר לא יפריע לה באימונים, שלא יגרום לה להזעה. קרם עשיר יש לה כבר אבל היא מחפשת לאימונים משהו קליל. יש לה עור שמן, רגיש ונוטה לאדמומיות. אני חשבתי משהו על בסיס ג'ל ואשמח לשמוע את הצעותיכם איך לעשות קרם כזה - האם להכניס לג'ל שמנים צמחים/חמאות/שעוות? או רק שמנים צמחיים? באיזה יחס המרכיבים?

לפני הכל אני היתי ממליצה לה

לפנות למישהי שמטפלת בקוסמטיקה עדיף טיבעית לאבחון מדוייק של סוג העור. מכיוון שהיא סובלת מעור שמן וגם רגיש ונוטה לאדמומיות(לדברייך) מה זה אדמומיות עבורך? יכול להיות שזה קופרוז? ואם יש לה קופרוז או התחלה של קופרוז , שאלו כלי דם שבורים הנראים מבעד לעור שנהיה דק עם השנים. שמנים יכולים אף להזיק ולעשות את העור קופרוזי ואדום עוד יותר. היתי ממליצה לה לעבור תשאול ואבחון מדוייק בכל מקרה בהתאם למצבה וגילה. באופן כללי ההנחה שלך שהיא צריכה משהו על בסיס ג'ל היא נכונה בדר"כ משתמשים בג'ל אצות או בשמן זרעי ענבים(המיועד לעור שמן) או שילוב של ג'ל עם שמן זרעי ענבים. ובשמנם ארומטים כמו:ג'וניפר,לבנדר גרניום וילאנג ילאנג המווסתים את החלב ומיועדים לעור שמן. אין להשתמש בחמאות או שעוות למינהן הן הופכות את התערובת לכבדה לא מתאימה לעור שמן וכל שכן את היא מחפשת קרם קליל. בהצלחה וכל טוב

שרי30

New member
תודה רבה על התשובה

המקיפה, אני מעריכה זאת. לגבי הכנת הקרם, האם לערבב שמן זרעי ענבים עם ג'ל ללא בישול או משהו אחר? כשעברתי קורס להכנת קרמים המדריכה לקחה חמאות, שמנים ושעווה מומסים, שפכה לתוך הג'ל ואח"כ הקציפה את זה עם סטיק. יצא מרקם נהדר! לבן ואווירי. היא אמרה שאפשר לשחק עם כמות הפאזה השומנית לפי סוג העור. לעור יבש להעלות את כמות השמנים המומסים, לעור שמן להפחית. לעומת זאת הקרם של שמן צמחי עם ג'ל שהיא עירבבה עם ספטולה, נשאר כבד יותר, שקוע ובצבע עמום. במידה ואשים שמן זרעי ענבים בתוך ג'ל האם להקציף או שזה רלבנטי רק לפאזה שומנית מומסת? שאלה נוספת - יש לי שמן אתרי מנדרין שהבנתי שהוא גם מתאים לעור שמן. הבעיה איתו שהבנתי שהוא פוטוסנסטיבי. מאידך, החברה שלי זקוקה לקרם הזה לאימוני יוגה, דהיינו היא תהיה או בבית או בקליניקה. מה דעתכן? יש לי בבית שמן אתרי רוז, לבנדר, מנדרין ומי צ'אנג.

למעלה