קרם נגד מתיחת הבטן - המלצות בבקשה

מיצגזר

New member
שמן להריוניות של וולדה - מושלם!

שומדבר אחר שניסיתי קודם לא דומה לו. זה כאילו קצת יקר אבל מספיק לה-מ-ו-ן זמן. חבל רק שגיליתי אותו לקראת סוף ההריון ולא מייד בהתחלה. ממליצה בחום!

talinka74

New member
ד"ר פישר - שמן ג'ל נגד מתיחה, מסדרת 9 MONTHS

לא יודעת אם זה באמת עובד או הגנטיקה אבל שמתי כל לילה והבטן נטולת כל סימני מתיחה, והעור נורא נעים.

אל12

New member
שמן גוף של basq

עשוי מחומרים טבעיים, יש לו ריח מאוד נעים, והוא פשוט מעולה.

polinomialy

New member
סימני מתיחה זה גנטי

או שיהיה לך או שלא, וזה לא משנה מה תמרחי, כמה תמרחי, ממתי תמרחי וכמה התענוג יעלה. מחקרים מראים שיש נשים שלא מרחו דבר ולא היה להם אף סימן מתיחה בעוד אחרות מרחו אוסף של דברים שוינם ומשונים ובכל זאת היו להם סימנים. אני מאלו שיש להם סימנים וידעתי את זה מראש כי לכל משפחתי יש. ואני דווקא גאה בסימני האמהות שלי. חוץ מזה, אחרי הלידה זה די דוהה וקשה לראות עד להריון הבא...

Yuval Peris

New member
קרם נגד מתיחת הבטן - המלצות בבקשה

אני בטוחה ששום דבר לא עוזר - אני מרחתי בהריון הראשון שמן נבט חיטה וגם שמן דגים מחודש שישי. כל לילה הרחתי כמו הכנרת (בימים הלא טובים שלה) וכל בוקר זרקתי את החולצה (ברור) ובסוף נהיו ליבכל זאת סימני מתיחה. אני חושבת שזה פשוט גנטי. חברות שלי לא מרחו כלום והעור שלהן חזר לעצמו. מזל מזל מזל שכשהצטלמתי לבוק הריון הצלמת "ניקתה" את הסימנים (והמון תודות לה על ההשקעה). מקווה שלא איכזבתי אותך.

Yuval Peris

New member
אני מרחתי כל מיני...אבל...

קרם נגד מתיחת הבטן - המלצות בבקשה תוכן: אני בטוחה ששום דבר לא עוזר - אני מרחתי בהריון הראשון שמן נבט חיטה וגם שמן דגים מחודש שישי. כל לילה הרחתי כמו הכנרת (בימים הלא טובים שלה) וכל בוקר זרקתי את החולצה (ברור) ובסוף נהיו ליבכל זאת סימני מתיחה. אני חושבת שזה פשוט גנטי. חברות שלי לא מרחו כלום והעור שלהן חזר לעצמו. מזל מזל מזל שכשהצטלמתי לבוק הריון הצלמת "ניקתה" את הסימנים (והמון תודות לה על ההשקעה). מקווה שלא איכזבתי אותך.

SweetGirl17

New member
בקרם גוף רגיל

שהוא שומני אחרי כל מקלחת מורחת על הבטן, כדי שירכך את העור ולא יגרד. סימני מתיחה זה גנטי

למעלה