יש לי בעיה קלה.. במד של האצבע שלי ביד ימין יש כמו עור קשה כזה... ניסיתי את הקרם של ד"ר פישר והוא גרם לשיפור אבל לא סופי יש קרם ידיים ממש טוב שכדאי להשתמש בו?
וכרגע אני לא כותבת הרבה. הייתי משתמשת הרבה עם הקרם של ד"ר פישר לעור יבש ואז זה עבר לי אחר כך עברתי לד"ר פישר לעור רגיל וזה חזר.. אני גם לא משתמשת בו כל כך הרבה כמו הקרם הקודם.. מה עם הקרם של דאב הוא טוב?
כנראה בדיוק בגלל זה יש עשרות-מאות מוצרים מכל תחום. כי כל אחד אוהב משהוא אחר. אם לכולנו היה את אותו הסטנדרט, הציפיות והטעם לא היו יכולים להיות כל כך הרבה מוצרים על המדפים. זה מה שאני חושבת. זה שאנשים הם בעלי העדפות כה שונות אחד מהשני מאפשר את המגוון העצום הזה בסוגים של קרמים, ריחות, צבעים וכדומה. אני אישית מאוד מאוד אוהבת את הניוואה דוקא בגלל שהוא שומני, הוא מצד אחד שומני וזה אומר שהוא חודש לעור ונותן המון לחות מצד שני הוא לא שומני דביק כזה, כפות הרגליים שלי בחורף למשל כל כך יבשות שאחרי מקלחת חמה אני מורחת כמות ומחדירה ושמה גרביים וזה עוזר לי. זהו.
וכשמדובר בקרמים ואיפור אז עוד יותר לכל אחד יש את העדפה האישית שלו, כי החומרים מגיבים שונה על כל עור ועור. רק ציינתי שאני אישית מאוד לא אוהבת את הקרם הזה. זה הכל. לא הכל פילוסופי בחיים.
אבל למה להחליף נוסחה מנצחת? אמרת שהקרם לעור יבש עזר לך? אז תחזרי להשתמש בו. יש לדוקטור פישר את היו - לקטין פורטה, ויש להם גם קרם מיוחד לידיים, שניהם מעולים. זה פקטור של זמן ושימוש קבוע, ובעיקר בחורף הדברים האלה חוזרים מתי שמתחשק להם.