קרם בסיס טבעי

asafasaf26

New member
קרם בסיס טבעי

אתם רושמים מתכונים להכין כל מיני קרמים אבל ידוע שאסור לשים שמנים ארומטים עם קרמים לא טבעים זה מסוכן כי אז הקרם הלא טבעי נכנס למחזור הדם בגלל השמנים האתרים ואז זה יכול לסרטן. רצוי להשתמש בקרם בסיס טבעי,השאךה איפה קונים אחד כזה?

קניה או הכנה...

איפה קונים...זה נשלח במסר. אצל ספקי שמנים אפשר למצוא קרמים טובים מאוד. לפעמים באמת יותר פשוט לקנות, אבל רצוי לעשות זאת אצל ספק אמין שהקרמים שלו באמת טבעיים. יותר יקר אבל שווה. בחרתי לצרף כאן משהו שאותי יוכל לעזור על הכנת קרמים לבד. אני ממליצה באמת ובתמים ללמוד זאת בצורה מסודרת בקורסי ארומתרפיה טובים, אבל למי שבכל זאת מדגדג בידיים ורוצה לנסות את מזלו.... מי אני שאעצור בעדו?
את חומרי הגלם חשוב לקנות אצל ספקים אמינים (איפה שקונים שמנים וקרמים מוכנים יש גם את כל חומרי הגלם). נסו..זה לא יותר מסובך מלהכין דגים לשבת
וכמובן, יש מתכונים רבים להכנת קרמים ומשחות, אלו רק מספר, שאני קיבלתי בקורס ארומתרפיה ובהן אני משתמשת. בהצלחה בקניה או בהכנה...

asafasaf26

New member
תודה רבה,אשמח לדעת אם יש למישהו

אם יש עוד אנשים שיש להם עוד מתכונים,על מנת לדעת ולבחור מה הכי מרגיש לי. וגם לגבי מתכון לקרם בסיס לעיניים. תודה והרבה אהבה

asafasaf26

New member
תוצאות הקרם פנים

היי הכנתי את המתכון הזה וזה לא קרם פנים,זה ג'ל פנים,אני מחפש מתכון לממש קרם פנים טבעי. קרם לחותי, כמעט נטול שומן, לעור שמן: ----------------------------------- 100 מ"ל ג'ל שחומם מעט, להקציף אותו. להוסיף לאט לאט שמן בסיס שחומם מעט אף הוא – כ- 20 מ"ל. להוסיף כמה טיפות ויטמין E. תודה על העזרה בכל מקרה.

למעלה