קרלי מבצעת את ALONE

piglet1

New member
../images/Emo46.gifדי כבר עם הזלזול הזה!

יש הרבה אנשים שאוהבים את ג'ייסון מהרבה סיבות. גם הרבה מההודעות שלכם על דייוויד קוק מכילות הרבה "איזה חמוד" "איזה מתוק" ועוד. גם על זה אפשר לומר שמדובר בהורמונים. אלא שזה לא רק זה. לא במקרה של דייויד קוק וגם לא במקרה של ג'ייסון. אני לא מתכוונת לאמר כאן שום דבר רע על דייוייד קוק. מבחינתי הוא יכול בכיף לנצח. אבל מספיק כבר לעשות ממנו אלוהים על חשבון השפלה של האחרים. ג'ייסון מביא איתו המון דברים. אני אישית אוהבת את בחירת השירים שלו, את השירה שלו, את הגישה שלו לחיים, ו-כן, גם את המראה שלו - אני חושבת שהוא פשוט יפהיפה. אבל זה ממש לא רק זה. באמת שמעליב כבר לשמוע את זה. ואני ממש לא בת טיפשעשרה כבר מזמן (וחבל...) תכבדו גם את המועמדים שהם לא הפייבוריטים שלכם. לילה טוב, ושיהיה פרק מוצלח מחר (לפנות בוקר).

Alarma

New member
בנות טיפשעשרה הורמונליות זו עובדה

זו לא השפלה או קללה גם אני הייתי בגיל הטיפשעשרה פעם :) זה לא נאמר כנגד ג'ייסון זה נאמר בצער רב בעיקר בגלל אנשים טובים ממנו שהלכו...והוא נשאר... ממש לא התכוונתי לעצבן אף חובבת ג'ייסון קסטרו ומבחינתי אפשר לקרוא לי בת טיפשעשרה הורמונלית בהקשר לדיויד קוק רק שאני..הממ..עברתי מזמן את הגיל

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif טוב,או לא טוב,זה עניין של טעם

לטעמינו הוא מצוין.וכן,האנשים שאוהבים את ג'ייסון הם אלה שבעיקר אחרי התחרות ילכו ויקנו את הדיסק שלו,כי הם אוהבים את המוסיקה שהוא עושה. לטעמי התוכנית היא במציאת אומנים וג'ייסון הוא אחד כזה.אז ברור לכולנו שאין לו את הקול הטוב ביותר אבל ג'ייסון מביא הרבה מעבר.ולא סתם הוא הביא ביצועים כמו הללויה,דידרים,סומוואר וכו'...

Mondsee

New member
../images/Emo45.gifבדיוק

ג'ייסון הוא היחיד בתוכנית שסביר שאני אקנה את הדיסק שלו. אני לא מתעלפת מדיוויד קוק ולא יכולה לסבול את ארצ'לטה, ואני כבר מזמן מזמן לא בת טיפשעשרה לצערי. * סליחה על ההתפרצות לפורום, אני עוקבת מהצד בעיקר, אבל לא יכולתי להמשיך לשתוק על הירידות על ג'ייסון.

SHTRUDIDI

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

את מוזמנת להישאר פה, בכיף. יש מקום לדעות של כולם.

אני מסכימה חלקית

אני לא חושבת שרק בנות טיפשעשרה מצביעות לו ואין ספק שהוא זמר חביב ויש כאלה שחושבים שהוא מעולה (כמו שנאמר, עניין של טעם, אני אישית חושבת שהוא שר מקסים אבל הוא מרדים אותי למוות). למרות זאת, אני עדיין מסכימה שהוא היה צריך ללכת לפני קרלי כי אחרי הכל זו תחרות שירה ולדעתי מגיע לה להישאר יותר. ואני בעד שתישארי, צריך פה קצת בגרות נפשית
.

Mondsee

New member
זאת בדיוק הנקודה

בשלב הזה מי שלא יועף יש לו fan base גדול ויהיו אנשים שיחשבו שזה לא מוצדק. כמו שאת חושבת שהוא היה צריך ללכת לפני קרלי אני חושבת ההפך. תגובות זועמות כלפי מתמודד אחר רק בגלל שמישהו שמעדיפים הלך קודם זה מה שמעצבן אותי. מלבד זאת, בהסתמך על פורומים אמריקאים אני לא בטוחה שאני רוצה שג'ייסון יגיע רחוק מידי כי ממה שהם כותבים הלייבל שמחתים את זוכי האיידול (19E נדמה לי) לא ידע איך "לאכול" את ג'ייסון ורק יהרוס בדיוק את מה שאנחנו כל כך אוהבים בו. ותודה על ההזמנה להשאר.

אמממ

"תגובות זועמות כלפי מתמודד אחר רק בגלל שמישהו שמעדיפים הלך קודם זה מה שמעצבן אותי." זה בגלל שחושבים שלמתמודד המועדף עליהם מגיע להישאר יותר כי זה ש"זועמים" עליו פחות טוב. בכל מקרה כל אחד ודעתו, אין מה לקחת את זה אישית

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ורק בשביל הרקורד לכל אחד מהטופ 5 יש בנות טיפשעשרה הורמונליות שמצביעות לו, אולי זה יפתיע (ואולי לא) אבל המובלים ברשימת מחזיקי הבנות האלה הם דווקא הדיווידים ולא ג'ייסון. אז אולי נאשים את קוק שבגללו העיפו את קרלי? לא? לא חשבתי.. תמצאו תירוץ אחר

Alarma

New member
לא נעים להגיב כבר מחשש לאמבוש :)

נראה לי עיצבנתי פה כמה אנשים אני אשתוק P:

JoNy Boi

New member
קוק זה לא בנות הורמונליות .. ממש לא

אני מעריץ שלו! ואני מאוד רחוק מלהיות פאקצה

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif התעלמות זו הדרך הטובה ביותר.

האמיני לי,מניסיון.

JoNy Boi

New member
WTF

מה זאת אומרת להתעלם ממני? כאילו בגלל שאתה לא סובל אותי? או מה?

mikmikonet

New member
../images/Emo47.gif

גם אני לא אוהבת שמזלזלים בג'ייסון. הוא מוסיקאי מצויין לדעתי, וגם אני אוהבת בו את כל מה שציינת ופשוט כיף לי לראות אותו ולשמוע אותו. אז מה אם אני "בת טיפשעשרה הורמונלית", מותר לי

NP16

New member
וואי כלכך תודה.../images/Emo140.gif,מדהימה../images/Emo99.gif

למעלה