תגובה
אתה בעד בוש כי אתה ימני. מבחינת יחסי חוץ קרי יתן לישראל יותר חופש לנהל את המו"מ בדרך שלה, כי סבא של קרי היה יהודי וזה לא סוד שרוב היהודים החילונים, הרפורמים והקונסרבטיבים בארה"ב (ואני יודע כי אני כל הזמן נכנס לאתרים יהודים מארה"ב) בעד קרי ולא בעד בוש. למה??? בוש אולי משחק אותה בעד יהודי, אבל לא מזמן בארה"ב קרה מקרה שנעשתה בפגנה אנטישמית בהנהגת מפלגת האבירים (זה מפלגת ארגון הקו-קלוקס-קלאן)והמפלגה הנאצית של ארה"ב נגד יהודים שבה צעקו דברים כמו: "מוות ליהודים", "מספיק להזרים כסף ליהודים", "היהודים רוצים להשטלת על העולם" וכו... לאחר שבוע נעשתה הפגנות נגד של אירגונים יהודים בארה"ב, מה קרה? באים שוטרים, ואומרים: "אתם מתבקשים לעזוב, אתם פוגעים בחופש הדיבור". כשאדם אחד אומר לשוטרים: "אבל מה עם ההפגנה האנטישמית לפני שבוע?" והשוטר אומר: "אנחנו מדינה חופית ולכל אחד יש זכות להביא את דעותיו". נשלחו מספר מכתבים לבוש, הוא לא ענה על אף אחד. לזה אתה קורה בוש טוב לישראל??? אם בארה"ב יהיו בעייות, אז היא תיחלש ובסופו של דבר לא תהיה לישראל תמיכה. אני חושב שקרי מועמד טוב מאוד. אני מאוד מערכית את המפלגה הדמוקרטית... היא לא כל כך קפיטליסטית (הניו-דיל לא בדיוק קפיטליסטית)... אבל בכל זאת אני מזדה יותר עם מפלגת הדמוקרטים-הסוציאליסטים של ארה"ב וגם קצת עם המפלגה הסוציאל-דמוקרטית של ארה"ב. אבל דבר אחד בטוח, קרי מועמד מצויין.