קריש דם

גוקיקון

New member
קריש דם

לפני איזה שעתיים התחיל לי דימום. רצתי מייד לרופא, היתי בטוחה שהפלתי. הרופא בדק, אמר שרואה שק חלמון מתאים ל 5+ ובעוד שבוע לחזור לבדיקת דופק.
גם אמר שרואה קריש דם, ומה שהרגשתי כאילו נפל זה כרנאה גם קריש דם.
העניין הוא שזה בדיוק מה שהיה לי בהריון הקודם: דימומים, קרישי דם, ואז הפסקת דופק שבוע 9.
מה זה אומר? יש למישהי מושג? מה אני אמורה לעשות עכשיו??
ממה זה נובע?

cookiii

New member
תבקשי דחוף מרופא משפחה בדיקות

קרישיות PT אלו בדיקות הכי בסיסיות אבל אם יש חשד לקרישיות יתר שיתנו לך קלקסן או מדלל דם אחר שמתאים להריון.
בשבוע 5 אפשר עוד למנוע סיבוכים על רקע קרישיות יתר.

גוקיקון

New member
תודה

רופא משפחה הוא האיש המתאים לסיפור הזה?
וקרישי דם יכולים להעיד על קרישיות יתר? וזה בדיקה שמותר לבצע בהריון?
ואם יש לי אכן בעיה כזו- איך זה יכול להיות שכבר ילדתי 2 לידות תקינות? האם זו בעיה "נרכשת"?
הרבה שאלות, אני אשמח לתשובות אפילו של חלק...

עינתי555

New member
לשאלותייך

אכן קריש דם מתאים לקרישיות יתר.. רופא המשפחה יכול לתת לך אולי את הבדיקות קרישיות הבסיסיות כמו ה pt וכד׳ אבל לבדיקות קרישיות יותר מעמיקות הוא לא הכתובת ומאחר ויש לך הפלה בעברך ממליצה לך על פרופ קופרמינץ להמשך בירור וטיפול מתאים.. יש קרישיות מולדת ויש קרישיות נרכשת ואם בעברך 2 לידות תקינות אז כניראה ש״רכשת״ משהו בדרך אולי אפילו כתוצאה מהריונות ולידות או הורמונים .. מציעה לך לגשת בהקדם לשם שציינתי מעלה.. הוא הכתובת במקרים הללו..

גוקיקון

New member
הוא פרטי או עובד עם איזה קופה?

כי הבירור הפלות בסורוקה לא קבלו אותי למחלקה שלהם, כי ההפלות שלי לא רצופות (הפלה- הפסקת הריון-לידה- הפלה- ונראה לי הפלה שבדרך ח"ח..)
כי אם הוא פרטי- הוא יקבל אותי אם אני ישלם את המחיר הדרוש, אם הוא עובד בקופה, אז אולי גם לפי הקריטריונים שלו אני לא מתאימה לבדיקות.
ואם עכשיו הוא מגלה שיש בעיה כזו, האם עדיין ניתן לטפל בהריון הנוכחי? לא נגרם עדיין נזק?
מה המשמעות של הקרישיות הזו? אני לא מבינה בזה כלום

מקוםבלב

New member
היי,

מצטרפת למה שנאמר,
ממליצה ללכת ולהתייעץ עם פרופ' קופרמינץ. שמקבל רק באופן פרטי ובתל אביב.
תוכלו לקבל החזר על ייעוץ.
תנסי לקבוע בהקדם. הוא כבר ייעץ לך מה לעשות.
בהצלחה

עינתי555

New member
הוא פרטי

ויכול גם לקבל מהרגע להרגע במקרים דחופים .. תסבירי למזכירה שלו את הדחיפות והיא תסדר לך כבר תור בין לבין... נזק? לא ניראה לי ואולי עם תרופת מדלל דם עוד יהיה ניתן להציל.. אני לא רופא ולא רוצה ליעץ מבחינה רפואית .. זה לא יהיה אחראי מצידי... 035717877 זה הטלפון של המרפאה של פרופ קופרמינץ.. תתקשרי בהקדם .. גם מחר אולי יענו לך.. בהצלחה רבה לך

למעלה