קריסטין קרוק! תראו תמונה יפה שמצאתי!
ה הגרהS New member 31/8/02 #2 איזה יפה!!../images/Emo41.gif אני מתה על קריסטין קרוק כזאת יפה... הנה עוד תמונה שלה..ושל הצוות בTEEN CHOICE AWARDS
איזה יפה!!../images/Emo41.gif אני מתה על קריסטין קרוק כזאת יפה... הנה עוד תמונה שלה..ושל הצוות בTEEN CHOICE AWARDS
L liorlord New member 31/8/02 #4 חחחחח את האמת, בתמונה שאתה סמת היא יצאה כמו צלופח, חחח אבל היא יפה יפה יפה! התמונה ששמתי זה משלגיה.
ה הגרהS New member 31/8/02 #6 הנה עוד תמונה(נורמלית) כן אבל הנה תמונה יפה שלה מהטקס!!! אני פדוש מתה עלייה היא כזאת יפה ו..חמודה
ל לאנה New member 31/8/02 #7 ניצול שרשור! אנשים, חזרתי, אני לא בטוחה ששמתם לב שלא הייתי פה, אבל, אה..., חזרתי!
L liorlord New member 1/9/02 #10 התמונה הזאת זה גם משילגיה אפשר לראות אפילו את הסמל של הולמארק. ראיתי את מאחורי הקלעים של שילגיה.
ה הגרהS New member 1/9/02 #11 כן משלגייה.. והנה עוד תמונה של שילג אני לא כול כך אוהבת את התמונה הזאת אבל הנה
א אור 2002 New member 2/9/02 #14 ד"א מזל טוב ליום הולדתך שהיה לך ב23 לחודש שעבר אני מאחל לך הרבה אושר ואושר!!!! מאחל אור ללאנה
ל לאנה New member 2/9/02 #17 סליחה על ההידחפות לשרשור... אבל איזה בת-אדם/בן-אדם מוכשרת/מוכשר ציירה/צייר את התמונה הזאת!