קרינון

מצב
הנושא נעול.
קרינון

קרינון
החל מהשובע קופ"ח מסבסדת 50% מעלות הקרינון מחיר לחברות מכבי 125 ש"ח לקופסה של 15 נרות מה שכן צריך להזמין מראש בבית המרקחת של מכבי והנרות מגיעים תוך יום אחד.

סביון1

New member
תודה על המידע

קרינון
החל מהשובע קופ"ח מסבסדת 50% מעלות הקרינון מחיר לחברות מכבי 125 ש"ח לקופסה של 15 נרות מה שכן צריך להזמין מראש בבית המרקחת של מכבי והנרות מגיעים תוך יום אחד.
תודה על המידע
כמה נרות צריך ביום?

סליחה על הבורות

קרינון
סליחה על הבורות
מה זה קרינון ? האם קופ"ח של ההסתדרות גם מסבסדת את זה או רק מכבי ?

נר אחד ביום

וואלה ? נר אחד ביום בלי זריקות ?
ובאמת מה עם קופ"ח הסתדרות - זה גם בסל מעכשיו ? האם יסתיימו בקרוב כל עינויינו או שעדיין לא ?
נר אחד ביום
ללא זריקות וללא כאבים ממצליצה לך להרים טלפון לבית מרקחת ולברר ממה שאני יודעת כרגע זנ נכנס לסל הבריאות במכבי ובמאוחדת. אבל אולי גם בהסתדרות אם את מבררת ויודעת אז תידעי את כל שאר הבנות ושוב בהצלחה.

לריה

New member
גם בלאומית??

נר אחד ביום
ללא זריקות וללא כאבים ממצליצה לך להרים טלפון לבית מרקחת ולברר ממה שאני יודעת כרגע זנ נכנס לסל הבריאות במכבי ובמאוחדת. אבל אולי גם בהסתדרות אם את מבררת ויודעת אז תידעי את כל שאר הבנות ושוב בהצלחה.
גם בלאומית??

Big Mama 1

New member
סליחה שאני מתפרצת ../images/Emo9.gif

קרינון
סליחה שאני מתפרצת

מודה שאני מציצה פה מידי פעם כדי לבדוק מה שלום החברות שלנו שנמצאות כאן. קרינון זה לא נר, זה ג'ל, הוא בא "בילד אין" בתוך מוליך קטן וחכם מפלסטיק, מאוד ידידותי למשתמשת. בפרוטוקול האחרון השתמשתי בו וזה היה אושר גדול (עד כמה שתמיכה יכולה להחשב אושר
), קל ונוח, לא נוזל, לא מלכלך ולא כואב כמו הגסטון. בקופ"ח לאומית נמכרת חבילה של 15 יחידות ב 175 ש"ח. סביר ביותר. בהצלחה לכולן.

I N K A

New member
קרינון...

סליחה שאני מתפרצת

מודה שאני מציצה פה מידי פעם כדי לבדוק מה שלום החברות שלנו שנמצאות כאן. קרינון זה לא נר, זה ג'ל, הוא בא "בילד אין" בתוך מוליך קטן וחכם מפלסטיק, מאוד ידידותי למשתמשת. בפרוטוקול האחרון השתמשתי בו וזה היה אושר גדול (עד כמה שתמיכה יכולה להחשב אושר
), קל ונוח, לא נוזל, לא מלכלך ולא כואב כמו הגסטון. בקופ"ח לאומית נמכרת חבילה של 15 יחידות ב 175 ש"ח. סביר ביותר. בהצלחה לכולן.
קרינון...
ביג מאמא צודקת. קרינון הוא ג'ל שלפי מה ששמעתי יש כאלה מאושרות ממנו, ויש שלא אוהבות אותו בכלל ומעדיפות אנדומטרין או אוטרגסטון. אני למשל העדפתי את אוטרגסטון כי הוא בא בקפסולה קטנה ונספג מצוין, הבעיה שצריך לקחת אותו 3 פעמים ביום. אנדומטרין אמנם נלקח רק פעמיים ביום וזה היתרון שלו, אבל הוא תמיד משום מה משאיר עכבות... אולי שווה לנסות קרינון. גבי גסטון, אני די מופתעת לשמוע שיש "מועדון נפגעות גסטון", כי אני לא הרגשתי כלום בהזרקה שלו, ועוד קיבלתי אותו בתוספת לאנדומטרין. אולי לאמא שלי יש ידי זהב? שתבורכנה אמן. מי שרוצה יכולה לבוא אליה היא תשמח לביקורים ולהזרקות.
למזלי היא היתה אחות, אז אני לא צריכה ללמד את בן זוגי להזריק (אלוהים ישמור) ובטח שלא לעמוד שעות בתור לאחות בקופת חולים. בכל מקרה שיהיה בהצלחה ואם הגסטון יוביל לתוצאות חיוביות, מצידי להזריק אותו 3 פעמים ביום. העיקר שבסוף יהיה

מצב
הנושא נעול.
למעלה