קרינה..

קרינה..

בעקבות כל השאלות של הופעת אפילפסיה לפתע.. אוקי.. הקיבוץ שלי נמצא תחת קרינה גבוהה מן המותר(הרבבבבבבבבה מעל המותר) כבר 6 שנים אם לא יותר.. יש לידינו 20 אנטנות של הצבא(יש בסיס צמוד לקיבוץ שלנו) אני מכירה כבר 3 אנשים שהופיע להם ככה פתאום.. חברה שלי בגילי(17) אח של חברה שלי(20) וידיד קרוב שלי שקיבל התקף לפני כמה שנים.. בזמן הצבא כשהיה בן 19.. האם יש מצב שהקרינה משפיעה? אני יודעת שאין פה מומחים בנושא.. אבל אולי מישהו קרא משהו על זה.. אני יודעת לקחת את הדברים בערבון מוגבל..

גוּזיד

New member
"דיספלזיה של הקורטקס" -

בהתפתחות קליפת המוח. עוד סיבה נפוצה של אפילפסיה מוקדית. ממה שהבנתי, מהפגיעה הזו, נוצר אזור לא תקין בקליפת המוח שמייצר התקפים אפילפטיים. ההפרעה הזו נגרמת בזמן היצירה של קליפת המוח והתפתחותה בעובר [נו, זמן ההריון
] זה יכול לנבוע מכל מיני סיבות, פגמים גנטיים, חשיפה לרעלנים או קרינה, הפרעה בהספקת הדם למוח וכד'... ובכן, בשנים האחרונות התברר כי כריתת האזור הפגוע בקליפת המוח מפסיקה את ההתקפים ברוב החולים! =] עברת פעם בדיקת MRI?

גוּזיד

New member
אוי. זה היה אמור להיות -

"דיספלזיה של הקורטקס" - פגיעה בהתפתחות קליפת המוח.

לי יש אפילפסיה מלידה

אני בת 17 ולפני 17 שנים האנטנות לא היו פה.. אני שואלת לגבי הידידים שלי.. שהופיע להם האפילפסיה באזור ה3 שנים.. והאנטנות נמצאות לידינו 10 שנים..(ב92 עשו בדיקה והקרינה היתה פי 45 מהתקן) אבל אם אין מידע על זה.. אז לא משנה.. ותודה:)

אמממ

כן... כי כאילו.. הבדיקה הראשונה לרמת קרינה היתה ב92.. אז אולי התחילו לפני 17 שנים אבל צריך כמות מסוימת של אנטנות כדי שיהיה מסוכן..

גוּזיד

New member
בשביל אפילפסיה... אני בספק...

תחשבי, את מגדלת תשעה חודשים תינוק בתוך הרחם שלך, מספיק כל התקופה הזאת בשביל שהוא יקלוט ויפגם. לא נורא. יכול להיות שהסתירו מכם, אבל יכול להיות שיש סיבות אחרות. לא משנה כבר. כנראה שאין לדעת.

dikla528

New member
ואווו זה נורא!!! באיזה קיבוץ את גרה

אני לא יודעת עם חשבת אל זה אבל אני ממליצה לכתוב על זה למישהו גבוה שיוכל לטפל בזה ועם לא עושים אם זה כלום אפשר- לצערי להוכיח את זה גם בתוצאותאני הייתי ממליצה לעבור משם כמה שיותר מהר למען בריאותך.

כבר עשינו הפגנה אחת

לא מזמן אפילו.. היה על זה בחדשות וברדיו.. אני גרה בקיבוץ נען.. והקרינה לא מגיעה אלינו אנחנו מספר ישובים אחד ליד השני... אנשים כבר יודעים יש מטה במיוחד שבשביל זה ומנסים לטפל בזה.. אבל זה נורא קשה.. כדי להוכיח שהקרינה ממש גבוהה אנשים צריכים לבוא למדוד.. ואם זה אנשים מהצבא אז הם מתאמים בינהם ומנמיכים את רמת הקרינה.. יש לנו סוסים ורופא של הסוסים אמר שכל פעם שהוא בא לבדיקת אולטרסאונד והתמונה תמיד היה לא הכי ברורה.. ופעם אחת זה נפל על הבדיקות של רמת הקרינה והתמונה היתה סוף סוף ברורה.. אבל למרות זאת בינואר האחרון נערכה בדיקה פרטית והתגלה שהקרינה עולה על פי 90 מהתקן הרצוי!... יש תוצאות.. בקיבוץ של 1300 נפש יש 56 חולי סרטן...

למעלה