קריירה וכסף

shlomimor

New member
קריירה וכסף

שלום רב הייתי מעוניין לקבל ייעוץ לגבי קריירה וכסף לי ולאשתי תאריך לידה שלי : 17/3/1970 תאריך לידה של אשתי 28/9/1972 מצורף קובץ של שרטוט הבית וחלוקה לתשע כולל כיוונים וזוית דלת כניסה תודה שלומי

ברוך הבא!

מהסתכלות בבאגואה של הבית, המפה ששלחת, אכן חסרים שני האיזורים האלה תיקונים אפשריים: קודם כל כדאי להעביר או להזיז את פינת האוכל ממרכז הבית מרכז הבית צריך להיות פנוי כדי שזרימת האנרגיה בו תהיה טובה מראות בחדר/ים שגובל/ים עם המדרגות בכניסה פריט בצבע שחור או כחול כהה.חפץ שקשור למים בכניסה. פעמונים שיצלצלו כשנכנסים לבית, אם יש אפשרות אז, מחוץ לדלת הבית להציב עציץ מחימר עם פרחים אדומים. הפכו את הכניסה למקום נעים אטרקטיבי ומרשים, זה תורם מאוד לקריירה. בדרום מזרח (לא כל כך ברור לי מה מצויר שם) הוסיפו אדום/ארגמן ואפשר גם בצד דרום פריט אדום9X ראה מה מתאים לך מכל אלה מוזמן להמשיך ולשאול בהצלחה! אביבה

shlomimor

New member
קריירה וכסף

אביבה שלום בהמשך לתשובתך רציתי להבהיר מספר דברים 1.בדרום מזרח ישנו המטבח ויש שם עציץ עם פרחים כתומים 2.בכניסה לבית ישנו פעמון רוח עם 9 קנים מתכת 3.את פינת האוכל אין אפשרות להעביר למקום אחר בבית 4.יש לי בבית בפינת האוכל בפינה הצפונית מזרקה + אקווריום 5.המדרגות שבשרטוט הם חדר המדרגות של הבניין שבו נמצאת הדירה לכן אבקש לקבל הבהרה בקשר למראות 6.כמו-כן גם באזור מערב יש לי מזרקה האם אפשר לשלוח לך לדואר הפרטי המלצות שונות שקיבלתי בקשר לבית ? תודה שלומי

היי שלומי, שבוע טוב ../images/Emo42.gif

הבהרה לגבי המדרגות חדר המדרגות. חדר המדרגות של הבניין "נוגס" בבית באזור הקריירה ובאזור החברים, לפי שיטת הבאגואה. מעבר לכך יש עוד מגרעת באזור השפע... לפי השרטוט יש שני קירות בבית שגובלים בחדר המדרגות, עליהם אפשר לתלות מראות כדי ליצור הרחבה באיזור ה"נגוס".הרחבה בתוך הבית, בחדר בבית. יש גם את המקום שמאחורי הדלת, כשהדלת נפתחת אך הוא נראה לי קטן מדי יחסית לגודל המדרגות. לגבי המלצות, הדואר שלי פתוח בפני כל מי שרוצה בכך, אולם... אינני נוהגת להסתכל על המלצות של יועצים אחרים.... אתה מוזמן לשאול אותי כל מה שתרצה, ולבחור את התשובות שנכונות לך, מדברות אליך, עושות את העבודה עבורך. אני כאן שבוע נהדר אביבה

למעלה