קריין חדשות "חדש" בקולי"ש.

קריין חדשות "חדש" בקולי"ש.

שבת 01:00 . "קול ישראל מירושלים.. והרי החדשות מפי: יוסי הדר". שדר רשת ג' נשמע בפעם הראשונה (באוזניי לפחות) קורא חדשות. קולו ראוי אך בשל ההתרגשות כנראה, קצת ליפסוסים נשמעו. מוזר היה לשמוע ר' וע' גרוניות בקולו כאשר בשידורי ג' אין הדר מבטא אותן כך.מסורת... הצלחה יוסי!

../images/Emo13.gif../images/Emo50.gif

הרבה הצלחה שתהיה לבחורצ'יק.
כיף לשמוע קול רענן וצעיר בקול-ישראל, אפילו אם מכריחים אותו לקריין ב- ח', ע' ו- רררררר'.
נצל"ש... מה עם תהליכי הפרישה של ותיקי הקריינים הממלכתיים שלנו?

Evyatar613

New member
חדשות טובות!

לצערי עדיין לא יצא לי לשמוע את יוסי הדר, אבל אני בטוח שהוא עושה את בצורה מצויינת ומרעננת. למדתי מיוסי הרבה, והוא תמיד שמח לייעץ ולעזור. אגב, אם תחפשו טוב, תמצאו גם כמה סינגלים שהוא הוציא בעבר לרדיו. בהצלחה !!!

Evyatar613

New member
הוווו שלום שלום :)

טוב לראות אותך פה, ובכלל. דיברתי עליך עם יוסף סידר :)

מה לך ולסידר?

ספר.... מה דיברתם? (האמת, זה לא קשור לפורום ופורר יתעצבן עלינו - ובצדק ! ... אז ספר לי בפרטי..)

Joe the wolf

New member
לאיזנטל האם שידרת ביום ד' בלילה?

היי יום רביעי בלילה נפלתי במקרה על רשת א' לאיזה תוכנית חסידית של שירים כבקשתכם. שודר שם שיר מדליק של להקה בשם שלוקרוק האם זה אתה השדרן? אם כם אז קבל מחמאה: חשבתי לעצמי כל מיני תחנות רדיו לצעירים כמו 99 אסקייפ ודומיהם מנסים להמציא את הגלגל מחדש וכאן אני שומע שדרן סטייט אוף דה ארט. והיכן ברשת א'. מי היה מאמין. אשמח לקבל עוד פרטים היכן ומתי ניתן להאזין לך (אם אכן אתה הוא השדרן) ג'ו

אכן - אני.

ראשית, תודה על המחמאה.... הרשת אמנם בתדרי רשת א' אך משעה 16:00 עד חצות היא הופכת לרשת מורשת. אני משדר שם (זו שנה חמישית) את המצעד החסידי בימי ראשון בשעות: 21:00-24:00 בימי רביעי בשעות 22:30 עד חצות אני משדר תוכנית שנקראת "חכם בלילה" (בחירת המאזינים), התוכנית אינטראקטיבית וכוללת שעשועונים, חידות, משחקים, השמעות בכורה, דשי"ם הקדשות ומסרים בין המאזינים ומוסיקה חסידית לבקשת המאזינים. עוד פרטים ניתן למצוא באתר הבית של רשת מורשת: האזנה מצויינת. יוסי.

Joe the wolf

New member
ואללה

אם תקיים פעם סדנאות העשרה, תגיד, אני בא. מאוד אהבתי את הגישה, האינטרקטיביות, הקשר הלא פורמלי עם המאזינים (מאזינות בעיקר), המוסיקה האוונגרדית שהייתה שם.. סחתיין. מי אמר שיש חיים רק בארלוזרובה פינת דיזנגובה.

שהחינו וקיימנו והיגיענו לזמן הזה

אחרי שלושים שנה הגיע הזמן לחפש קולות חדשים למהדורת החדשות. לקול ישראל יש סטנדרד די גבוה בנושא - וטוב שכך - וחיפוש כזה מן הסתם אמור לקחת די זמן, ולכן הגיע הזמן כבר להתחיל אותו. כבר חשבתי שקול ישראל מתכחש לעובדה הבסיסית שכל בנאדם מת בסוף. אז אמנם חלילה וחס ויזכו כולם שם לאריכות ימים אבל אפשר להגיד שכל אדם יוצא מתישהו לפנסיה, לא? האם יוסי הדר הוא הקול החדש היחיד או שיש נוספים?

למעלה