קריז

dwante

New member
קריז

היום עברתי קריז, אח שלי שחזר הביתה אחרי תקופה ארוכה שלא היה פה ישב על המחשב 4 שעות.. אני כאחד שאוהב במיוחד במיוחד ביום שבת לשבת על המחשב ותמיד אני מקפיד לפתוח ביום שבת ישר שאני קם את המחשב לאכול ארוחת צהריים ולהתיישב ולהתמכר.. הפעם מצאתי את אח שלי חורש על המחשב למרות שכבר עברתי ימים ואפילו שבועות בעבר בלי אינטרנט הפעם ממש השתגעתי הדקות עברו כל כך לאט וממש ממש הצטערתי שאח שלי הגיע...:( עצוב נכון אני כבר מנסה להגמל כבר הרבה זמן ובמשך השבוע אני עושה על עצמי הגבלות במחשב כמו תוכנות מיוחדות שינתקו אותי או יסגרו לי את המחשב וכו.. אבל כנראה מכור והדרך עדין ארוכה
 
זה באמת מעצבן...

כשאתה מת לשבת מול המחשב ופתאום מישהו תופס לך אותו... אני מכירה את ההרגשה (או שיש משהו אחר שמונע את זה ממך). לי לפעמים קורה דבר אחר: כשאני גולשת מהעבודה אז לפעמים באים אנשים ומסתכלים על המסך באותו זמן שאני גולשת ולא תמיד אני רוצה שיראו באיזה אתרים אני גולשת (כמו פורומים של תמיכה למינהם) ואז זה ממש מעצבן. אז לפעמים קורה שהמתמחה של השופטת שאיתה אני עובדת, נכנסת לאולם סתם כדי לדבר איתי בזמן שאני גולשת (כאמור זה רק בזמנים הפנויים כשאין דיון או משהו אחר לעשות) ואז אני מקטינה את המסך ומדברת איתה כמה זמן אבל מחכה בקוצר רוח שהיא תלך ואני אמשיך לגלוש להנאתי... ואתם יודעים מה? לא נראה לי שאני מצליחה להסתיר את קוצר הרוח שלי.
 

e-magine

New member
מכיר את זה, אתה אכן נראה

מכור. תגיד לי איך נראה לך אחיך כשהוא ישב לך על המחשב? לא נראה לך פתאום שהוא עושה דברים מעצבנים ולא חשובים, כשבעצם אתה היית חייב לעשות דברים חשובים במחשב?
 

dwante

New member
לא בדיוק

כאילו אני מבין שאני מכור ואני יודע שאני לא עושה דברים חשובים במחשב אבל כאילו האינטרנט נהפך למשהו חזק אצלי במיוחד בימי שבת.. אבל לאט לאט אולי אני יצא מזה ממחר אני מתחיל לעבוד במקביל ללימודים.. העבודה תיהיה בחמישי שישי שבת וראשון בימים שיש יותר זמן פנוי מתמיד.. אין מה לעשות אני מנסה כמה שיותר לא להיות קרוב למחשב :)
 
למעלה