קרידוס

avielss

New member
קרידוס

מונצ'ו טיימפו קה נו אסקריבי אן אל פורום קיזה וור אוטרוס פורומימס-קונוסר אוטרס פרסונס אי אמבזר אוטרס קוזס ווש קרו דיזיר קון מי אלמה אי מי קורסון קה קומו אסטה פורום אי קומו אסטוס ג'נטס קה אקי איי-נו טופי או קנו בושקי אן אל לוגר או קה נו איי יו קראו קה אל סגונדו אל מס ג'וסטו קה קומו אקי נו איי

tsiporganeden

New member
אביאל לו קה אסטאס דיזיינדו טו יו יה

לו דישה דה מונצ'ו טיימפו אטראס, אמה אס בואנו קה סאליטס אה בושקאר, אנסינה לה ואלור אס מאס קארה. אביאל מה שאתה אומר כאן אמרתי מזמן, אבל זה טוב שהלכת לחפש, ככה ערכנו עולה יותר. אקי אס אל מאס פורום קרנסיוזו אי אמימוזו קה אי.

רחילו

New member
מאס מיז'ור קה נו טופאטס אי טורנאטס

הקאזה.
"הכניסיני תחת כנפך" לו אסקריב'יטס מוי ארמוזו, אמי מפלאזה מונצ'ו אסטה קאנטיגה.

may55

New member
אבאליקו גראסייס קרידו ../images/Emo24.gif

אי יו קרו דיזיר טה מרסי קרידו אמיגו קה אב'לאטס אי קונטאטאס דה אלמה אי דה קוראסון

רותי ב.

New member
../images/Emo51.gif על זה.

נו סה קומו 'קאמינה' איל רפ'ראן, לו ב'ו דיזיר קומו מי סה אואי - קוזאס קי סאלין די אל קוראסון אנטראן אה מונצ'וס קוראסונס. לא בטוחה איך בדיוק הביטוי בלאדינו, אבל דברים שיוצאים מהלב נכנסים להרבה לבבות. אז פשוט

זיזיקה

New member
אביאל אתה כל כך צודק לקח לי הרבה

זמן להחליט להכנס לפורום ואני לא מצטערת בכלל, כל כך נעים תמיד להזכר בשפה, לשורשים ולתרבות בה גדלנו. האנשים פה תמיד מפרגנים וחמים ותמיד יש מה ללמוד מהם.

אסטרלו

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifמוס ארקוז'ימוס טודוס

דה באשו דה אסטה אלה קה סה יאמה פורום. אי מוזוטרוס טה קרמוס מונצ'ו, קרידו. ריגשת אותי

למעלה