קריאת SOS

SupeRonit

New member
קריאת SOS

לא ראיתי ביום שישי את הפרק,והיום פספסתי את הדקה הראשונה.אני לא יודעת ממתי המסיבה (בבית מפשחת פורסטר)-זאת אומרת ממתי ביום שישי.... אני מצטערת על כך מאוד מאוד.כי לפי מה שראיתי היה מצחיק ויפה.ג'יקי נראתה פיצוץ ומה היה עם דרלה ות'ורן ??? בקיצור תעדכנו אותי בפירוט ככל האפשר ואם יש אפשרות לעלות תמונות מהפרק (שמעתי שיש אפשרות לעלות תמונות מהטלוזיה.?.?.) לפורום או לאתר של גיא. אני אומרת
ענקית מראש לכל אלה שייעזרו לי .
. נ.ב:למישהו יש את הפרק מוקלט במקרה?אין לי מושג איך זה עוזר לי, אם כן-אבל אולי יש לכם רעיונות ייצרתיים?

SupeRonit

New member
אני ממשיכה את התפעלותי מהפרק :

במילה אחת על ברוק: וואו !!!!!! יצאו לי העיינים מהחורים כשראיתי אותה-היא פשוט מהממת.התסרוקת שלה הייתה יפה,והאיפור שלה נתן לה מראה מדהים.בקיצור-אין עלייה. והחיבוק עם סטפני-פשוט משחק מצוין. אתם יודעים שאני אוהבת את הפרקים המשפחתיים האלה.בדרך-כלל רואים אותם רק בחגים,אבל כנראה שמוות של מישהו מוציא ממך את אותם אנרגיות חיוביות..אז גם אני מצטרפת להרמת הכוסית שנערכה בבית משפחת פורסטר-כן יירבו. . . . . . . . .

Katherine

New member
אהבתי

הפרק של אתמול היה ממש נחמד, כמובן שאני תמיד נהנית לראות את ברוק מתפתלת ופתחת יסורי מצפון אבל חוץ מזה דרלה ותורן ממש חמודים ביחד, וזה כזה נחמד לראות אותם משתלבים ביחד עם כל המשפחה. ג'קי חמודה אבל מה היא לבשה???? וממ שאהבתי את הקטע שאוז עשה למייסי, יצא בסדר מכל הסיפור, למרות הכל

Guy K

New member
לגבי העדכון המפורט -

צריך להיות באתר. תמונות יש ממש ספורות. מאז שסגרו את 2TONEZ.NET אין לי ספק תמונות קבוע לאתר. אני לוקח תמונות בד"כ מהאתר של סקוט, אבל בד"כ הוא מעלה חמש שש תמונות לפרק - ולא מוצלחות במיוחד. בכלל, בזמן האחרון הקהילה האינטרנטית של היפים בנסיגה. 2TONEZ נסגר. MR. SMARTY PANTS בהפסקה כבר המון זמן. הרבה פורומים נסגרו, או נעלמו. ממש זוועה! (לפחות בארץ אנחנו בעלייה בתחום הזה
)

למעלה