קריאת העתיד..

free soul

New member
קריאת העתיד..

האם קריאת העתיד זה סתם שטויות ולא צריך להאמין בהם..?כי ליפניי שנה קראו לחברה שלי בכף היד וכל מה שאמרו לה כמעט קרה לה.. אספר לכם: הבחורה רווקה היא מאהבת של גבר נשוי, אישתו גם בהריון.. אז, לאותו בחורה הרווקה קראו לה בכף היד ואמרו לה שהיא תיכנס להיריון מגבר נשוי, אך הוא לא יוכל להיפרד מאישתו ואותה בחורה תלד לו בן ותישאר גם רווקה, כלומר לא תתחתן.. מה אתם אומרים על זה?! היא מאוד מפחדת..

אני אגיד לך מה דעתי..

לדעתי בנאדם שקוראים לו את העתיד, ומאמין בהגדת עתידות- יעצב את חייו בהתאם למה שנאמר לו. זה בגדר נבואה שמגשימה את עצמה- אבל זה אך ורק אם הבנאדם מאמין בזה. אם הבנאדם לא מאמין- קודם כל-אין לו למה ללכת לדברים כאלו. וב-אם הוא יילך, ולא יקח ברצינות את מה שנאמר,אז סביר להניח שזה לא יתגשם. תביני הבנאדם הוא בעצמו אחראי על מה שקורה לו. "העתיד ידוע,והרשות נתונה".

free soul

New member
היא לא הלכה לשם!

סתם ידיד שלה הציע לה לקרוא בכף היד אז היא היתפתתה.. וזה מה שהוא אמר לה.. וגם, היה לה קשה לשמע מה שהוא אמר לה! וזהו, אחריי שנתים פגשה נשוי.. והיא המאהבת שלו. אבל היא לא מאוהבת בו.

א77

New member
רק אל תגידו לי

שאותו ידיד שקרא בכף ידה, הוא אותו גבר נשוי, ממנו היא התעברה... בקשר לקריאה בכף היד, זה קיים ודאי. אנחנו יהודים מאמינים, מאמינים שלא רק הפיזי והגשמי קיים. אבל מה לנו ובחזיון עתידות בכף יד או בפרצוף או בכל דבר אחר. יש לנו את אמונתינו של תמים תהיה עם ה' אלוקיך. לא אלך לחכמים למיניהם בגלל: את העבר איני צריך שיגידו לי, כי אני יודע זאת בעצמי. את העתיד איני רוצה שיאמרו לי בגלל תמים תהיה עם ה' אלוקיך. אדם שמודע לעתיד שנגזר עליו, ומנסה בכח לשנות מזלו והנגזר עליו. הרי כי הכל בא בחשבון מכיוונים אחרים. אבל... ישראל שהם למעלה מן המזל יכולים לשנות בדברים שהתיחדו בהם עם ישראל. ברוחניותם ועשייה רוחנית. תורה מצוות, מעש"ט ותפילה. כי האדם בזה משנה את מזלו מהשורש, וזה מה שאמרו חז"ל שישראל הם למעלה מן המזל.

free soul

New member
לא, היא לא!

ולא הבנתי כלום ממש שכתבת.. אפשר עברית פשוטה..? תודה.

למעלה