קריאטיב זן טאצ'

• פותח הנושא loc
  • פורסם בתאריך

loc

New member
קריאטיב זן טאצ'

אהלן חברה, אני שוקל לקנות את הגן הנ"ל אך מטרידה אותי השמועה שאין לנגן אפשרות לבחור שירים עפ"י סידור התיקיות שלהם אלא רק עפ"י סידור התוכנה. האם כשאני אחבר את הנגן למחשב הוא יופיע ככונן נוסף במחשב שלי או שאני להשתמש בתוכנה נוספת? יש לציין שאני שאני בחור לעניין וחשוב לי ביותר לבצע את הקנייה הטובה ביותר. ipod sucks creative rules!!!!!! סתם!!!!!!!!!

TheRealDeal

New member
הקנייה הטובה יותר?

אז אל תטריד את עצמך בנגנים של קריאייטיב... יש היום נגנים שנחשבים ליותר טובים ממנו, כמו IAUDIO X5 (או אפילו הM3L, אבל ההבדל מחירים הוא כ20 דולר, והX5 מתקדם הרבה יותר), אייריבר H320, ואחריהם יש עוד נגנים.. כמו האייפוד למשל.. אז מבחינת תמורה לכסף, iAudio X5, iAudio X5L, iRiver H320 עם נטייה קלה לעומת הX5L, ואם קונים בארה"ב, אז רק הX5L.

loc

New member
תגובה

בנוגע לiAudio, האם הוא נמכר בארץ? לא מצאתי אותו באתר זאפ. בנוגע לiRiver H320, לפי מה שהבנתי הוא לא כל כך נוח לתפעול, והאמת היא שאני לא צריך את האפשרות להצגת סרטים ותמונות, אני מסתפק במוזיקה. אני לא כל כך בטוח שזה הנגן שאני צריך. האם הוא שווה את תוספת הכסף?

TheRealDeal

New member
אתה אמרת שאתה רוצה לעשות את הקנייה

הטובה ביותר... אז נתתי לך את הנגנים המשתלמים ביותר.. זה ברור שיותר פיצ'רים אומר שיותר קשה לתפעול.. אם אתה מסתפק במוזיקה בלבד, אז יש את האייפוד ואת הזן טאוץ', תבחר אחד מהם, שניהם יתאימו לך..

loc

New member
אבל

לא ענית לי איך הניווט בין השירים מתבצע בזן טאץ'? האם אני יכול לנווט בין התיקיות או שאני חייב להשתמש בפלייליסט?

weird dust

New member
בשניהם זה מעיין פלייליסט

וגם בפלייליסט אפשר ליצור פלייליסט שיראה כמו תיקיה במקרה וזה אוסף. במקרה וזה דיסק הוא יזהה לבד.

RoiRoi88

New member
אני אסביר לך...

לכל שיר MP3 מצורף מידע (ID tag) לגבי הזמר, האלבום, הז'אנר וכו'. כשאתה מכניס שירים לנגן, הם מועברים בלי התיקיות, כך שבנגן יש רק קבצים של שירים. כשאתה רוצה לשמוע שיר בנגן, אתה יכול לבחור רשימה של אמנים, ז'אנר, אלבומים וכו'. נגיד שבחרת לראות את רשימת האומנים, ומתוכם בחרת שם של זמר- עכשיו אתה יכול לבחור אלבום של אותו הזמר, או לראות את כל השירים שלו. השיטה מאוד נוחה, אבל מצריכה מידע על כל שיר. התוכנה שבאה עם הנגן מאפשרת לשנות את ה"תאגים" של השירים לפני שמעבירים אותם לתוך הנגן, והיא עושה את זה בצורה יעילה (יש אפשרות, למשל, לבחור 100 שירים ולשנות לכולם את שם הזמר). הנגן לא מופיע ככונן נוסף (יכול להיות שיהיו עדכונים בעתיד שיעשו את זה). יש תוכנה (קטנה מאוד וקלה להתקנה) שאחרי שמתקינים אותה, בכל פעם שאתה מחבר את הנגן, הוא מופיע ב"My Computer". כשאתה מפעיל אותו הוא נפתח בחלון שנראה דומה מאוד ל-Explorer של הווינדוס, כך שזה בעמם כמעט כמו כונן נוסף.

למעלה