קריאה

חתולית

New member
קריאה

תהיתי לעצמי איזה אחוז ממשתתפי הפורום ההולך ונחלש הזה באמת קוראים. אבל תולעים כאלה, או לפחות ג`וקים. אני לא תולעת אבל אני קוראת הרבה... מה אתכם?

MajoR_ToM

New member
אני כבר יכול לנחש

מה את קוראת .. הארי פוטר , צמרמורת , וכל שאר סיפרי הקיטש הפופולאריים חח אני קורא הרבה

אוף שתוק כבר

בד``כ אני מסכימה עם הדעות שלך, רק שלא מוצא חן בעיניי שאתה שם את ``הארי פוטר`` וצמרמורת באותו הרף. בכל אופן, למה אתה רק קוטל? אולי במקום לצחוק על מה שהיא ``קוראת``, כביכול, תמליץ על ספר טוב? אולי הוא ישפיע עליה? אני יודעת שזה נראה לא אמין, אבל מכל מקום אפשר עדיין להתפתח, יש ספרים שמסוגלים לשנות אנשים. כל אדם יכול לעבור שינוי, גם אם הוא שטחי או אטום מדי. המלצותיי לספרים- בהודעה שמעל... דולצינאה.

MajoR_ToM

New member
תודה אבל .....

הארי פוטר זה מטומטם . ממש . ו... ניראה לי שהיא מטרה אבודה ....

מטומטם, מטומטם, מטומטם.

הפוטר הזה באמת מטומטם, לא שלא ניסיתי לקרוא, אבל אני אפילו לא יכולה לקרוא לזה ספר. זה נראה לי מותאם לאנשים שקנו לעצמם קורקינט. ועוד להוסיף- יש את הספר החדש של הזה בן ה-16, שבכל חור כתוב כמה הוא בוגר, אותי אישית זה מעליב, אם הוא נחשב לבוגר אז את האח הקטן והדביל שלי צריך להחזיר לצבא. אני תמיד נהנת לראות מישהו שמישתמש במילה מטומטם- זה גורם לי להרגיש כאילו אנחנו כמו מישפחה. טוב, יאללה לביצפר.

לונה

New member
באמצע כיתה א`

התחילו לקרוא לי תולעת ספרים. הם לא הפסיקו לקרוא לי ככה במשך 5 שנים. אני קוראת הרבה עד היום. ואני דווקא אהבתי את הארי פוטר. את כל הארבעה.

N0

New member
איך אפשר לקרוא את הרביעי ?

N0 התגבר על התראומה וקרא את השלישי את כולו. אבל הרביעי זה 700 ומשהו עמודים לי יש סבלנות בשביל זה מה שגם הגאוניות של הספרים שלה מתגלים בסוף N0 בספק אם יהיה לו כח להגיע לסוף.

themeandi83

New member
כן

אני קורא המון ,אפילו יותר מהזמן שאני מקדיש לטלוויזיה

goldy

New member
פורום הוא לא צט

ולכן הוא לא נחלש. אם את רוצה הודעות נון-סטופ תמיד יש פורומים

השאלה היא

האם את קוראת הרבה כמו שאת כותבת הרבה? מה זה? נסיון להיות ראשונה ברשימת משתתפי הפורום? כי עוד חודש כשתפסיקי לכתוב בכזו כמות תרדי תוך כמה ימים שוב לתחתית הרשימה...

למעלה