קריאה ראשונה

tsadoky

New member
קריאה ראשונה

הרשו לי כמה מלים בקשר לגליון האחרון של "אופניים". אינני מבין גדול באופניים. אני רוכב הרים ותיק וכביש טרי. לכן, קבלו את הדברים בערבון מוגבל. בכל זאת, הגליון מאכזב. זה בעצם המפגש הראשון שלי עם "אופניים" ויתכן שזוהי הצצה לא הוגנת ושנפלתי על גליון חלש במיוחד. ראשית, הוא גליון "רזה" מאד. אני מצאתי את עצמי מסיים אותו בערך ב 20 דקות (תוך דילוג על כתבה אחת או מכסימום שתיים). עושה רושם שנעשה מאמץ גדול לאיזון: טעימה מכל תחום (טכני, מבחן אופניים, טיול חו"ל, טיול מקומי, נושא בריאות, תחרות כביש בי"ל) אבל התוצאה היא היעדר עומק וכתיבה תמציתית,יבשה, חסרת חיים וצבע. הגיעו לידי הגליונות החדשים של "סייקלינג" "ומאונטיין בייק' וההשוואה די זועקת גם אם לוקחים בחשבון את פערי המשאבים והתפוצה. אני מניח שמדובר בבעיות תקציב ומוגבלות במאגר כשרונות. אבל במחיר של 26 שקלים, הייתי מצפה לתוצר מושקע בהרבה. יתכן שמוטב לשקול הוצאת גליון פעם בחודשיים או שלושה כדי לספק מוצר איכותי יותר או הסכמי תרגום ממגזינים בי"ל לאופניים. הייתי מוותר על עמודי כרומו נוצצים ויקרים עבור תוכן שופע ומגוון יותר המודפס על נייר נחות. ושוב, מי מחברי הפורום שמעורבים בהוצאת "אופניים", אנא קבלו את הביקורת, לא כפגיעה או עלבון אלא כציפיה כנה לשיפור עתידי. צדוק

airib

New member
ידידי אתה לא הראשון ולא האחרון

מיקי כבר מסרשישבעיה עם זה -בכל מקרה אולי אתה ומי שיקרא את התגובה על מנת לעזור לעיתון להיות יותר רציני כל מה שנדרששכל אחד מאיתנו בפורום ירשום משהוא אחד -טיול, ביקורת, רעיון, התרשמות וישלח אני בטוח שזה יעזור לתוכן שלהעיתון ואם לא לתוכן אז לפחות יתןרעיונות למו"ל.

אפשר גם....

אפשר גם לרכוש זכויות לתרגום כתבות ממגזינים יוקרתיים בחו"ל.

ogiflezet

New member
אני דווקא חושב אחרת ../images/Emo108.gif

אני מנוי על בייסיקלינג וגם על מאונטיין בייק, נתחיל מזה שבייסיקלינג הוא עיתון רדוד לחלוטין, ממש לאישה של רוכבי האופניים. מבחני אופניים שטחיים להחריד ונראים לפעמים כמו משהו שמחלקת יחסי הציבור של המוצר הכינה. לדוגמה- בגיליון האחרון [מרץ] יש "מבחן" לאופני כביש, כל המבחן הוא כיתובים ליד האופניים. המבחן לאפיק, גם הוא קצר וחסר תוכן. שלא נדבר על המבחנים לקסדות ודברים קטנים- עמוד שלם- תמונה של הקסדה+5 שורות "מבחן"... העיתון נוגע בהרבה דברים אבל לא מעמיק בכלום- מלא כתבות של "איך לטפס עליות מהר יותר ב-30 דקות ביום. או איך לנצח תחרות ב- 30 יום אימון- חארטא... וממש לא מעניין אותי כמה דקות רכיבה שווה בוריטוס שאני לא יכול לאכול כאן- כי אין טאקו בל בישראל... על בייסיקלינג אני לא אחדש את המנוי... מגזין אופניים אינו נקי מבעיות, אבל לפעמים אני מצליח לקרוא בו כתבות מבחן הרבה יותר מעמיקות מאשר בחו"ל [לדעתי המבחן על אופני ההקלר היה הרבה יותר מעמיק ממה שהיה ב- ]MB ACTION.

עוגילה! שים לב להורסקופ שלך היום...

כתוב שם "כוכב מרקורי מתקרב מאוד אל נפטון, והיכולת שלכם לראות דברים בבהירות הולכת וקטנה." I rest my case

וזה בדיוק הסגנון הדוחה שכל כך...

...מרחיק אנשים מכל רצון או כוונה להשתתף בפורום. כמה פעמים צריך לבקש קורטוב של דרך ארץ?

IlanShacham

New member
מסכים איתך לגבי Bicycling

תאור מאוד קולע! גם אני לא מתכוון לחדש את המנוי.

yuval800

New member
זה אולי טוב לעיתון בית ספר

אני לא חושב שמגזין מקצועי צריך לגייס "כתבים" חובבנים על מנת להשיג כתבות. אני מנוי שנה שנייה על המגזין ונכון שהוא לא מלא בתכנים, והכתבות לפעמים שיטחיות אבל כן ניתן לראות שיפור ממגזין למגזין וזה סימן טוב. גם אני מנוי, כמו רבים אחרים, על MBA ותוהה מדוע מגזין "אופניים" אינו מלא גם כן בתוכן כמו אחיו האמריקאי...אך למען האמת הרבה יותר כיף לי וטוב לי לקרוא עיתון בשפה שלי ותוכן הקשור למדינה שלי. טוב נעשה, קוראי "אופניים", אם נשלח הצעות למדורים/כתבות לעורכי המגזין ונספר על איך היינו רוצים שהמגזין ייראה (זה לפחות מה שאני הולך לעשות). שיהיה אחלה סוף שבוע, יובל ויצמן.

hugoboss

New member
נמאס כבר מכל התלונות על מגזין אופני

נמאס כבר מכל התלונות על מגזין אופניים כל הזמן מתלוננים אני מנוי גם ל- MBA ואני ממתין פעם בחודש באותה הלהיטות למגזין אופניים אני חושב שהמגזין השתפר מאוד ואני לא מבין את הצורך להתלונן על כל דבר

למעלה