קריאה נרגשת

קריאה נרגשת

כבר פנו אליי מספר אנשים בצ`אט, והעריכו את תמיכתי כאן בפורום. שאלתי אותם מי הן, והם אמרו שהם רק קוראים את הפורום. שאלתי אם הם סובלים מבעיות אכילה, והם הודו שכן, ובעיות שהן אף יותר חמורות ממה שרוב המלאכיות פה מספרות. אני חושב שלשמור את הכל בבטן, זה קשה, קשה מאוד. אם הייתם פורקים את מה שאתם שומרים בלב, אתם תרגישו יותר טוב, שיש לכם אנשים להזדהות איתם. אין לכם מה לפחד. קחו שם בדוי, תפתחו אימייל ב- hotmail, ואף אחד לא יוכל לדעת מי אתם. אני אישית מחכה לשמוע מ-כל- אותם אנשים הקוראים את הפורום ומתביישים לכתוב. בשביל זה אנחנו כאן. ואם בא לכם לדבר איתי, אז האימייל שלי: [email protected] תמיד זמין, שמח לשמוע את מה שכואב לכם, ואעזור במידת הבנתי. אז שיהיה לכולנו בוקר טוב אוהב, תומר

תרנגולת

New member
מצטרפת

אתן מוזמנות להצטרף.. אל תתבישו, ואל תפחדו.. חבל שתשמרו הכל בבטן.. אם אתן מתביישות ורוצות מישהו לדבר איתו.. אז.. גם אפשר לפנות גם אלי למייל : [email protected] . ובכל זאת כדאי לכתוב לפורום.. אל תחששו.. שבת שלום ובוקר טוב.. --<-{@

מצטרפת לקריאה ואף מוסיפה לה.

תומר, תודה לך על כך שהבאת או תביא אלינו עוד אנשים הזקוקים לכך. אני מצטרפת לקריאתו של תומר וקוראת לכם לבוא ולשתף אותנו בעובר עליכם. אני בטוחה שאם אתם כבר עוקבים אחרי הנעשה כאן בפורום, אתם כבר יודעים ומבינים את חשיבות העיניין, אבל אחזור על כך שוב. מי כמוכם יודע עד כמה קשה להתמודד עם הצרה הזו לבד. עד כמה מתסכל להרגיש שאין אף אחד שמבין, ואין אף אחד שתומך ויודע איך להגיב כשצריך. פה אתם מוזמנים ``לשפוך`` את כל מה שעל ליבכם....כל מה שאתם שומרים עמוק בלב פנימה, ומסתירים מכל מי שסביב, מפחד שלא יבינו. או יבואו בביקורת. אז אני מבטיחה לכם שפה לא תקבלו ביקורת, ולא יבואו אליכם בטענות. אני גם בטוחה שתמצאו את האנשים איתם אתם מיזדהים יותר, ותוכלו לנהל איתם קשר יותר אישי. אתם מוזמנים לספר כל מה שכואב, מציק, לוחץ, מפריע.... הכל פה מתאים, ואין פה את האיום של אנשים שמכירים אותכם מקרוב ועלולים לזהותכם. אולי עם הזמן תרצו ליצור את הקשרים, אבל בתור התחלה - אני מציעה לכם לשמור על האנונימיות כמו שתומר מציע, ופשוט לשתף ולהשתתף. תמצאו כאן המון תמיכה, קבלה, הבנה וגם אהבה שתבוא עם הזמן עקב היותנו משפחה אחת גדולה, וכולנו אחים לצרה. תמיד יש כאן אוזן קשבת....ואתם יכולים להשתמש בה גם בשבילכם, ולא רק לקרוא ולהזדהות. נישמח לקבלכם אלינו ומבטיחה שתתקבלו בזרועות פתוחות ועם המון הבנה ורגישות. אז זהו - הצעתי מוגשת לכם על מגש של כסף. ואתם מוזמנים לקבלה אם רק תירצו בלי לחץ, ובזמנכם החופשי. רוצה לחזק אתכם עד כמה שאפשר ולהגיד לכם שאפשר גם אחרת. ולא חייבים לעבור זאת לבד. תמיכה יכולה מאוד לעזור, וזאת אני מבטיחה לכם שתמצאו כאן בכמויות. שלכם תמיד מחכה לתגובות מאיה מנהלת פורום בעיות אכילה. המייל שלי גם לרשותכם: [email protected]

אין מה להיתבייש!!!!!!

אני מצטרפת לקריאתו של הולדן!! לכל המקסימות.. לעיתים הכתיבה עוזרת משחררת.. כדאי, תנסו... ואם אתן מתכוונות להיצטרף, סליחה מראש תצטרכו לסבול אותי.. ה******...

בלי סליחות! כבר אמרנו...

ואת! איך אני שמחה לשמוע שאת כותבת מבית הספר! (למרות שאת אמורה לעסוק עכשיו בדברים אחרים...לא נורא, ניתן לך זמן להסתגל). אוהבת אותך ומקווה שיצאה לה קצת הרוח הפרועה מהמיפרשים. תזכרי תמיד, אבל תמיד שאנחנו פה כולנו אוהבים אותך. מממוווווטציה או לא. שלך ממממווווווויה

חחחח....

מבי``ס??????? ממממ.... אוווווופס.... הברזתי... סתאאאאאאאאאאאאאאאאאם.... יום שישי(מחר שבת) מסיימים מוקדם יפיופה ועכשיו אני סתם במצב רוח מאולץ... עזבי זה יעבור אני מתוסבכת....

למעלה