קריאה לפעולה!!

tali_le

New member
קריאה לפעולה!!

ציטוט מכתבה שקראתי היום: "הקורא המלומד לא ייפול מהכיסא אם אגלה לו, שכל הבנים יקרים למדינה, אבל בני הישיבות יקרים קצת יותר. לא רק שפטרנו אותם משירות צבאי ולאומי, לא רק שלקחנו את פרנסתם עלינו, עכשיו אנחנו גם עומדים על זכותנו להפוך אותם גם לפקידי מדינה בכירים, למנהלים, לחברי דירקטוריונים. הצעת חוק פרטית שהגיש ח"כ זבולון אורלב (מפד"ל), מקימה גוף ממלכתי חדש. קוראים לו "הרשות ללימודים תורניים גבוהים", והוא יהיה התאום הרבני של מל"ש, המועצה להשכלה גבוה. הגוף יעניק לבוגרי ישיבות תואר ראשון, תואר שני ותואר שלישי. הזוכים בתואר יתקבלו למשרות, לדרגגות ולמכרזים בשירות המדינה שפתוחים היום לבוגרי אוניבסיטאות בלבד. ... כמו רוב מפעלותיה של המפד"ל, גם הרלת"ג היא שילוב של גלגול עיניים למרום עם חליבה נמרצת בעטיניה של המדינה. ... הנבחנים יהיו כמובן, גברים בלבד. לנשים יקבעו מסלולים אחרים. האם לא יהודיים יוכלו לזכות בתואר? אילו הייתי תורני גבוה, לא הייתי שואל שאלה מטומטמת כזאת." (נחום ברנע, מוסף לשבת, ידיעות אחרונות - 9/11/2001) *********************************************************** אני חושבת שזה נושא חשוב ממעלה ראשונה והגיע הזמן שנוער מרצ יקום ויעשה משהו! תפגינו, תצאו, תקראו ותעשו! עכשיו הכדור בידיים שלכם, אל תגידו לא ידעתי, לא ראיתי, לא שמעתי!

מהניש

New member
די!!!!!!!!!!!!!

למה סתם לכתוב? למה סתם להמציא? ללללללממממממממהההה?

למעלה