קריאה לנשק!!!

kinspirit

New member
קריאה לנשק!!!

חבר'ה, בשורה רעה. תגובת הערוץ הראשון לשאלת העונה השביעית היא - "לא. לצערי עדיין לא קנינו וכמו כן לא ברור אם ומתי נקנה. יש סיכוי שנשדר את עונה 6 בשידור שני. תאריך עדיין לא נקבע." אני לא יודעת מה איתכם, אבל לי זה ממש הקפיץ את הפיוזים. אני מכריזה באופן רשמי על מלחמה בערוץ הראשון - אתם מתבקשים לכתוב להם, ולהבהיר להם עד כמה אנחנו רוצים לראות את הסדרה, ועד כמה אנשים מחכים לה כאן בארץ. אל תהססו להסביר לחכמים בערוץ הראשון עד כמה הסדרה מדהימה ועד כמה היא פופולרית בארה"ב. וגם שיש לה קהל מעריצים בישראל (אין צורך לציין מספר אנשים, מעולם לא הזיק להפריז במעט בנתונים שכאלה). להזכירכם, האי מייל של הערוץ הראשון הוא - [email protected] למי שיש מספר אימיילים - כתבו בתור אנשים שונים
אני אישית אתחיל להזרים אליהם מכתבים ברגע שאני אגיש את העבודה שמעיקה על ליבי, מה שאומר שביום שני בלילה אני אתחיל לצעוד לעבר קו החזית. למלחמה!!! kinspirit ותודה ל subatoi על העברת התגובה אליי.

subatoi

New member
עוד כתובת חשובה למשלוח-

נציב קבילות הציבור. הם אפילו ענו לי פעם בצורה מכובדת מאוד. שימו לב!
בניגוד לכתובת שנתנה לכם kinspirit, שזו המחלקה האחראית על תכניות הרכש, הכתובת שאני מביא לכם היא של נציב קבילות הציבור. שזה בדיוק מה שזה נשמע. לכן, כתבו להם בצורה מכובדת (!!!) ויפה, שיראו שיש עם מי לדבר. מצידי שפכו חמתכם
(בניחוח פסח...) על [email protected] אבל לנציב תכתבו בנימה יפה. [email protected] (כן, יש שני n במילה המוזרה הזו...) אני כבר שלחתי, ואתם?

מישהו העלה פעם את הרעיון של

ערוץ שלוש. וגם ערוץ 2 שידר פעם את סטארגייט למשך איזה שלושה פרקים. חבר'ה! ערוץ 11 זה לא כל העולם!!

subatoi

New member
זה לא כל העולם

אבל אם הוא שידר עד היום, אז בטח הוא מחזיק בזכויות, ובטח לא ייתן לאפאחד אחד לשדר. ככה זה עובד. לא מבין גדול, אבל אלה התירוצים ששומעים בד"כ... לכן צריך קודם כל להפציץ אותם. אח"כ שאר העולם.

subatoi

New member
תשובה ראשונית

"העברתי את מכתבך לממונים על התכנון והשיבוץ בערוץ 1" תשובה ראשונה מהמחלקה הזאת, למכתבי המנומק.

Seidokan

New member
האם יש סיכוי להקרנת העונות הראשונות

האם יש סיכוי להקרנת העונות הראשונות ? גיליתי את הסדרה מהעונה השלישית (כמובן שישירות התמכרתי) וכל פרק שני היה מבוסס על משהוא מהעונה הראשונה או השניה. למה אין הקרנה חוזרת של הכל מההתחלה ? כמובן במקביל לעונה השביעית והלאה

sardukar

New member
הפיתרון הכי פשוט

תיקחו את תוכנת האי מיול אותה ניתן להוריד מהאתר www.lionetwork.net ויש שם את כל העונה השביעית

למעלה