קריאה למנחים!

g i l u s h

New member
קריאה למנחים!

ביום ראשון, ה-24.8.03, יתקיים בחיפה כנס דימוניקון צפון 2003. חברת 23 החדשה מביאה אליכם כנס משובח של משחקים, סדנאות, חנויות ושלל פעילויות ממש אל פתח ביתכם! אין צורך לסוע למרכז הארץ, כי יש כנס כאן, בחיפה! הכנס זקוק למנחים, ולכן אנו פונים אליכם, השחקנים ומשתתפי הכנס העתידיים, לבוא ולהנחות משחק (אחת מההרפתקות הרשמיות של הכנס, או הרפתקה משלכם). מנחים יזכו להנחה בסבב בו הם לא מנחים, ומנחים בשני הסבבים אף יקבלו הנחה על רכישת מוצרים בחנות הספרים הגדולה שתהיה במקום. אנו שבים ופונים אליכם, שחקנינו היקרים, בבקשה לבוא ולהנחות. אנחנו רוצים כנס גדול ומשובח, ואנחנו יודעים שהפוטנציאל הזה קיים בצפון. בואו להנחות, ועיזרו לנו לצרף לצפון הארץ עוד כנס לרשימת הכנסים המכובדים שלו! לפרטים נוספים, ניתן לבקר באתר הכנס הרשמי: http://www.demons.co.il/Northcon2003 כל המעוניין להנחות משחק או פעילות אחרת מוזמן להתקשר לאמנון ירום בטלפון 068-661355, או לשלוח אליו דואר אל [email protected] בברכה, מארגני כנס דימוניקון צפון 2003 חברת 23

g i l u s h

New member
נו- תתנדבו אנשים!

אנחנו יודעים שיש ביינייכם רולפליירים מצוינים ומשובחים. ומנחים יוצאים מן הכלל. קדימה- בואו, תרשמו, תשחקו, תנחו. הכנס הוא בשבילכם! חברת 23- לקידום משחקי תפקידים בישראל

shadowfax

New member
היות וזה עלה...

למרות שיש לי הרפתקאה מוכנה לריצה ולמרות שאני אוהב להנחות, אני לא מוצא טעם בכנסים ומאמין שהם ביזבוז משאבים (לכל הצדדים) ואינם תורמים לתחום כלום. זו דעתי האישית בנושא וכתבתי אותה כי חשתי צורך להסביר מדוע אני אישית לא עונה לבקשה.

ogmios

New member
ואם רק היית מוסיף את המילה פיג'מה

איפה בהודעה שלך, היית קולע בול לדעתי.

ודעתי האישית בנושא

לדעתי כנסים מגבשים את הקהילה, וכן חושפים אותך לכל מיני סגנונות משחק שלא הכרת קודם. כל מיני דרכים להנחות שלא חשבת עלים וכל מיני שיטות ועולמות שאתה לא מכיר. בכל אופן, כל מי שרוצה להנחות בדימוניקון צפון, ואנחנו ממש נשמח שאנשים ינחו, מוזמן ליצור איתי קשר: [email protected] אמנון ירום ממארגני דימוניקון צפון http://www.demons.co.il/Northcon2003/index.html

shadowfax

New member
בברכת איש איש ואמונתו יחיה אני

לא יעלה את העניין על עץ... ביצה אני חושב שיש לי נושא לכתבה הבאה...

למעלה