קריאה לבוחר

קריאה לבוחר

תושבי לוד היקרים/ות, היום מסתיימת מערכת הבחירות ומחר תקבלו החלטה מי יהיה ראש העיר של לוד לחמש השנים הבאות. בפני הבוחרים בחירה פשוטה: בחירה בגבי אסרף או בני רגב,היא הבחירה באחד הפוליטיקאים הותיקים והכושלים של לוד או בחירה בי. אני מועמד חדש, איש מקצוע, נקי כפיים, בלתי מחויב לאינטרסים שונים בעיר ובעל ניסיון המוצלח בהבראה של עיר הדומה בבעיותיה ללוד, היא רמלה. לאחר פרישתו של עמוס חג'ג', אני המועמד היחיד שמהווה כתובת לתושבים הרוצים בשינוי. במערכת הבחירות הקצרה שניהלנו הצגנו בפני הבוחר תכנית פעולה ברורה לעצירת ההתדרדרות של העיר לוד. התכנית מבוססת על מירב הניסיון שרכשתי כמנכ"ל עיריית רמלה בשנים בהן התחוללה בעיר התפנית. נהגנו בהגינות ביריבנו והדגשנו את מחויבותנו למינהל תקין. פעלנו בתנאים צנועים משום שסירבנו לבסס את מערכת הבחירות על תרומות בלתי כשרות, שיכבלו את ידנו לאחר שנגיע לראשות העיר. תחת זאת העדפנו מסרים פשוטים וחדים המעמידים בפני הבוחר אלטרנטיבה ברורה להנהגה המסואבת של העיר. ודאי שמתם לב- אף אחד מבין המועמדים לא יצא נגדנו ולא הטיל ספק בכושרי להנהיג את העיר. אני שב וקורא בהזדמנות זו לתומכיו של עמוס חג'ג' לחבור אלי כדי להבטיח כי התנועה הגדולה שעמוס הנהיג אכן תגשים את מטרתה שהיא שינוי המנהיגות בעיר. בפניך הבוחר/ת הזדמנות חריגה לשינוי, הזדמנות שניתן לממש רק אם תוחלף ההנהגה הותיקה! אל תחמיץ/י את ההזדמנות. שלכם, ד"ר יגיל לוי

goldizel

New member
יגיל בהצלחה

מחר אנו התושבים היותר איכפתים בעיר הזו נעמוד לימינך ובכוחות משולבים נעשה את השינוי בעיר ונעצור את כדור השלג השחור בהצלחה יגיל ראש העיר הבאה

LIMO1

New member
בהצלחה ליגיל !../images/Emo45.gif

העיר זקוקה לראש עיר עם ניסיון ולא עוד ראש עיר לנסיון... אל תתנו למנהיגות הפוליטית הוותיקה להמשיך לדרדר את העיר!
רק יגיל יכול! תנו לו את ההזדמנות לנצח!

ronilod

New member
שנזכה לבחירות הוגנות וצודקות

ושהטוב ביותר ינצח. אני מאמינה בצדק, אני בעד שקט וחיים שלווים בעיר, ולכן אני בוחרת במי שיכול להביא את התוצאות הכי טובות-יגיל לוי. גם אתם, אם תחשבו על זה טוב טוב, תבינו שאין כאן מה להתלבט, ושלמען העיר ולמען הצדק וההגיון, הכי משתלם לבחור ביגיל. אין לי מוערבות רגשית כלפי המועמד, אבל אני מיואשת, כמו רבים מכם, ואני באמת רוצה שנזכה כבר לחיים שמגיעים לתושב עיר רגיל. מחר העיר לוד בוחרת ביגיל לוי. כי רק לו יש מה להציע, רק לו יש את הניסיון, את הוותק, את ההמלצות והדרישות שיכולים להוביל את העיר הזאת חזרה למסלולה הרגיל. מחר, אפשר לשנות. יום בחירות מוצלח, ולילה טוב.

למעלה