קריאה בקלפים

מרווה

New member
קריאה בקלפים

רציתי לדעת האם אני יכולה לפתוח בקלפים למישהו שאינו נוכח בחדר והאם עליי לעשות פעולה מיוחדת בשביל זה

liorasara

New member
האם מותר לפרוס על מישהו שאינו נמצא בחדר

ככל הידוע לי את יכולה לקרוא רק על עצמך. או אם מישהו מבקש ממך לקרוא את יכולה לקרוא לו או לה רק על עצמם - - או על בני משפחה קרובים כמו אב אם אח אחות בן בת. מי שאינו נשוי אינו יכול לקרוא כפי שמתחשק לו על חברים וחברות ועל כל מיני אנשים. זה נוגד את חוקי המוסר. זה מקביל כאילו קיבלתץם מפתח גנבים ואתם נכנסים עם מפתח הגנבים הנ``ל ללא רשות לדירתו של אדם שלא נתן לכם רשות. ולסיכום נ יתן לומר שכאשר הנכם בספק יש לשאול: ``האם קיבלת רשות ?`` אם מישהו או מישהי רוצים לשאול על מישהו אחר אני שואלת: ``אותו אדם נתן לכם רשות לפרוס עליו או עליה קלפים ?`` זאת תשובתי. וכעת דבר אחר לגמרי, מדוע מדעו כל מסך מהפורום הזה ראשית מתממש על המסך שלי, אחר כך נעלם !!! ואז אני צריכה ללכת אל הכתובת שאצלי למעלה בנטסקייפ ולהקיש עליו שוב ורק אז זה עולה מחדש וכל הפעולה שלי מתבלבלת. התפוז

הכוהנת

New member
קריאה בקלפים למישהו שאינו בחדר

מרווה יקרה, אני עוסקת בטארות די הרבה זמן ומנסיוני האישי אני רוצה לומר ש-כן!! אפשר בהחלט לקרוא למישהו שאינו נוכח בחדר, לשאול שאלות וכיו``ב. כמה פעמים קראו לאנשים בטלפון, או כאשר הם ביקשו זאת דרך מכתב? אין חובה בנוכחות השואל בחדר. מה שצריך לעשות, או רצוי לעשות זה לפתוח קלף מזהה, כלומר את קלף המזל של האדם עליו קוראים. אם אין לך מזל, את יכולה לזהות אותו על פי תכונה מאד בולטת, נאמר אם מדובר באיש עבודה חרוץ, תוכלי לזהות אותו ע``י קלף 8 מטבעות וכך הלאה. בהצלחה, מיסטיק/הכוהנת. http://mystic.far-east.co.il

מנו

New member
תגובה....מלילית

אפשר לקרוא בקלפים לאדם שלא נוכח בחדר, ואף נמצא בעיר אחרת או מעבר לים, וזאת מנסיוני, בתנאי שאת מכירה אותו, לפחות קצת, או שיש לכם מכר משותף - ואז את צריכה להתרכז בו ודרכו ל``הגיע`` לאדם המבוקש. אני לעולם איני משתמשת בקלף מזהה, כי מנסיוני אין לי צורך בו, וזה ``מבזבז`` קלף אסטרולוגי שחשוב כל-כך במיוחד בפתיחות על נושאים רומנטים ובריאות.(למרות שאינני ממליצה לרוב על פתיחות בנושא בריאות). עכשיו אני אתיחס להיבט המוסרי של שאלתך. לכל קורא ישנו כוח אדיר ``בידיו``, למעשה הכוח הוא יותר במחשבותיו, לכן חשוב מאוד שכל קורא יפתח את רמת המוסר שלו, ולפני כל פתיחה לאדם שלא נוכח ולא נתן אישור מפורש לפתיחה, חובה על הקורא בקלפים לשאול את עצמו מהם מניעיו והאם יש בהם יותר פוטנציאל להזיק לאותו אדם מאשר להועיל. בכל מקרה מומלץ להמנע מפתיחה לאדם שלא נוכח, אלא אם כן הוא ביקש זאת. לילית

למעלה