קריאה אחרונה

246 As is

New member
קריאה אחרונה

מוכנה להיות הכי סמרטוט
מוכנה להיות הכי שלולית
מסכימה לבטל את עצמי
להיות חור
רכוש
כלי
ובתנאי שתזכור כל הזמן, שלפני הכל, אני אדם.

qwertyu124

New member

לולה 40

New member
הכי

הכי חשוב.
תמיד !
לפני הכל אנחנו בני אדם.
מי שמתעלם מזה איננו ראוי, לעולם!

קודם כל את אדם שווה לא פחות מכל אחד אחר

תמיד היה לי קושי עם מילים מקטינות כמו: סמרטוט, שלולית, חור, רכוש, כלי, אפס ודומיו....

אבל,
המשפט שהכי צרם לי - הוא שאת מסכימה לבטל את עצמך.
לעולם אבל לעולם אסור לבן אדם לבטל את עצמו: את תשוקותיו, שאיפותיו, תחביביו ורצונותיו.

סתם שאלה,
אתם ביחסי 24/7?

246 As is

New member
אי אפשר

להתעלם מהקונטקס, ונוס יקרה,
אני מבטלת את תשוקותיי, שאיפותיי, תחביביי ורצונותיי - עבורו. ורק בחדר ההוא.
ומתוך הסכמה.
ומתוך ידיעה.
וכמובן, שמחוץ למערכת - יש המון "אני". אם לא היה המון "אני" לא הייתי נותנת לעצמי את האפשרות לחקור את השייכות לעולם הזה, מלכתחילה.

ולשאלתך, אין אתם.
אי לכך, והתאם לזאת, אין יחסי 24/7.

כל עוד זה רק בחדר ההוא

ואני מדברת על עניין הביטול העצמי (שאגב מעדיפה את הניסוח ונראה לי שזה מה שאת גם מדברת עליו: "מסירת שליטה") -
וזה מתוך הסכמה וידיעה - הרי זה מבורך

כמובן שמחוץ לחדר ההוא חשוב שיהיה תיאום ציפיות - שתדברו המון - על מה פחות עשה לך את זה ומה יותר...
העיקר ששני הצדדים יהיו מסופקים ומרוצים.

ושוב - מסכימה ומחזקת

מסכימה עם הכל, כולל עניין מסירת השליטה.
סה"כ זה משהו שאנחנו רוצות - אז אין כאן ביטול עצמי.
בשבילי כיום סקס ונילי יהיה ביטול העצמי

ביטול עצמי זה הדחקת התשוקות

היצרים והפנטזיות הכי כמוסות שלנו.
מדובר כאן אך ורק על מסירת שליטה.

gaya36

New member
כל עוד הגבולות לא מטשטשים

ואת שומרת על המקום שלך זה בסדר ושמחה בשבילך שאת מרגישה שלמה גם באותו חדר.
גם לי צרם אותו ביטול עצמי גם אם זה עבור האדון שלך, לאחרונה אני באמת מרגישה סוג של בלבול שקשור למה נכון מבחינת ההתמסרות אם באמת כך זה צריך להיות כל הזמן בתוך אותה מערכת , זה חוזר על עצמו לאחרונה יותר ויותר בכל מיני פוסטים ,ההקטנה של האישה בתוך המערכת , אולי רק לי זה מרגיש כך ואולי בגלל שאני כביכול "במיעוט" (לא ידוע לי על עוד שולטות גלויות כאן) אז אני לא שומעת דיעות התואמות להרגשתי... לא יודעת
בכל אופן באמת שמחה בשבילך שאת מוצאת לעצמך את המקום שעושה לך טוב....

יש פה עוד שולטת - היא מזמן לא כותבת

גם לי צורם כשאני מרגישה בלבול בין התמסרות וכניעה לביטול העצמי.
כמו שכתבתי קודם - אנחנו רוצות להיות שם, זקוקות להיות שם - ולכן אין כאן ביטול עצמי - להיפך - יש בזה אפילו הגשמה עצמית, העצמה.
גבר שיבטל אותך הוא לא שולט - הוא שתלטן.
הדוגמא האישית הכי טובה שאני יכולה לתת היא הפוסט שכתבתי השבוע על זה שהוא מתחבר לפנטזיות הכי קדומות שלי ומגשים לי אותן ומשלים אותי.
אני נשלטת ואני פמיניסטית, ואני לא חושבת שזה צריך להתנגש

אה, לגבי מה שעולה מפוסטים -

מצד אחד את צודקת - יש פוסטים שצובטים קצת, מטרידים, צורמים... (אני יודעת שאפילו הפוסט שלי על העונש במטבח הדאיג מישהי...)
מצד שני - צריך לזכור שלפעמים פוסט משקף רק חלק, רגע גזור מתמונה כוללת שאנחנו לא מכירים. לפעמים זה ברור שמשהו שם לא בסדר, אבל לפעמים אנחנו באמת לא יכולים לדעת.
מה גם שגם ביחסי שליטה (בין אם הם במסגרת קשר רומנטי או לא), כמו בכל מערכת יחסים - יש עליות וירידות, מריבות וחילוקי דעות, טעויות, כעסים ו... פיוסים

gaya36

New member
נכון אבל כוונתי גם

האם מי שקוראת לעצמה נשלטת היא אכן יודעת ובטוחה שזאת מהותה או שהיא בעצם מראש מבטלת את עצמה וחושבת שכך צריך ונכון להתנהג כלפיה ? שוב אני באמת לא אומרת את הדברים ממקום של לפגוע......

אה, טוב - בעיניי ההבדל ברור

אבל זה כי אני אישית יודעת ובטוחה

תהייה מעניינת לדיון בפני עצמו...

A לוןA

New member
אחד הפחדים הגדולים ביותר של נשלטים

זה לאבד את עצמם בתוך קשר שליטה
ואחד הריקודים העדינים ביותר, הוא איך להוביל מצד אחד, ולשמור על הייחודיות של כל אחד בקשר מצד שני
מסירת שליטה לא מדברת על איבוד העצמי או הוויתור עליו, אלא רק על מסירת ההובלה.
אני מניח שאם המוביל שלך לא לוקח אותך בדרך שטובה לך- אז או שבאמת תאבד את עצמך ו"תיגרר" אחריו, או שדרככם יפרדו. אבל זה לא בהכרח אומר שמסירת הובלה משמעותה הקטנה. להיפך. לפעמים (ולעיתים קרובות) זה אומר דווקא העצמה והגשמה.

למעלה