קרטר ה-************!!!!!

kokoM

New member
קרטר ה-************!!!!!

אוי, אני ממש אבל ממש כועסת!!!! כרגע חזרתי מחו"ל והדבר הראשון שעשיתי זה כמובן- לראות אי אר! (הפרק שהקליטו לי). ואחרי שקרטר אמר את מה שהוא אמר ללוקה (גררר אני אפילו לא יכולה לחזור אחריהם!!!) אני הייתי מאוד קרובה ללזרוק את הטלוויזיה מהחלון!! איך הוא יכול להיות כזה מגעיל??? מה שהוא אמר על זה שלוקה אוהב אותן פגיעות ואיך שהוא אמר לו "וואט אר יו גויינג טו דו? סמאש מיי האד אינטו דה גראונד?"!!! די! אני שמתי איקס על קרטר בכל מובן אפשרי! כאילו שלוקה הוא אבא שלה שצריך להגיד לה מה לעשות! וזה אם הוא בכלל יודע על זה! מה שהוא לא! ואני לא מאמינה ללוקה על זה שהוא לא הגיב! אני הייתי מעיפה לו סטירה אם הוא היה אומר את זה לי! אבל זה רק מראה על הבגרות שלו! קרטר הוא חתיכת אדיוט מפונק וילדותי שמתגרה כל הזמן כמו ילד ותמיד חושב שהוא יודע מה טוב בשביל כולם!! והקטע שאבי אחר כך התנצלה בפניו!! אני פשוט כיביתי את הטלוויזיה ועצמתי את העיניים לכמה שניות כדי להירגע! (לא לדאוג- הכל מוקלט!). גררררררררררר אני כבר פשוט רוצה שאבי כבר תהיה את עם קרטר כדי שהוא יספק את הגחמות שלו ויימאס לו ממנה והוא יזרוק אותה ואז היא תוכל להיות במערכת יחסים רצינית ובוגרת על לוקה! אני כבר לא יכולה לחכות! ובוסקו מאוד איכפתי וחמוד וחבל שהוא לא הראה את זה הפרק (חוץ מהקטע שפיית´ אמרה שהוא בחיפושים למרות שהמשמרות שלהן נגמרו ממזמן). פראט מאוד שחצן ומעצבן אבל מצחיק. במיוחד הקטע שהוא יצא לארוחת ערב עם פבלו. את גלאנט אהבתי מההתחלה. ועצבן אותי מה שקרטר אמר על מלוצ´י! מלוצ´י היה חבר שלו! חבר טוב מאוד! תמיד הראו אותם במסדרונות ביחד מסתלבטים וצוחקים והכל! ועכשיו הוא מלכלך עליו ככה! ומלוצ´י בכלל לא פוטר בגלל הקטע שהוא הרג חולה אלא בגלל שקרי שנאה אותו ופיטרה אותו על שטות (ביחס להריגת חולה, ז"א). הקטע עם החולה לא הובהר בכלל וקרי הייתה מאווווד אשמה! ואגב, ממתי ידעו בסדרה שלמלוצ´י יש ילד לפרנס?? אני לא ידעתי את זה עד הקטע שהוא אמר לקרי.רומנו וליזי. אחח....רומנו וליזי... אין שום חדש בגזרה הזו. אבל רומנו ממש מתוק! שהוא אמר שהוא יתפלל בשביל מארק! הוא ממש דמות שאני אוהבת! אני פשוט אוהבת את האופי שלו! קשוח אבל רגיש. שתלטן אבל אנושי. עוין-עוין, אבל כשהוא אוהב.... מורן

מה???

אניאניח שהכוכביות בכותרת באו לסמל מילים שאין מקומן בפורום. אז תדעי, שמי שהתנהג כמו חמור בקטע הזה זה לוקה. הוא זה שנותן לאבי לחזור לשתות, כלומר להרוס לעצמה את החיים, כי אין לו את הביצים להגיד לה משהו ולהיסתכן בכך שהיא תתרחק ממנו. מה שקרטר אמר לו היה בדיוק במקום! ורומנו באמת היה מתוק. אבל תמיד ידעתי שהוא מושלם!

Gloria_Nathan

New member
Go Shira! Go Shira!

אני גם כן לובית וחושבת שאבי ולוקה חייבים חייבים חייבים להיות ביחד אבל קרטר בקטע הזה היה פחות או יותק צודק. מצד אני אחד אני חושבת שלוקה היה צריך לתת לאבי קצת חופש, כי אני לא מאמינה שמישהו אלכוהוליסט צריך ת-מ-י-ד להימנע מאלכוהול, אבל גם ג´ון-ג´ון צדק כשהוא אמר שלוקה אוהב אותן פגיעות, ויכול להיות שזאת באמת הסיבה שהוא לא עשה כלום. אני לא חושבת שג´ון-ג´ון ומלוצ´י היה עד כדי כך חברים טובים, ועד כמה שג´ון יודע מלוצ´י לא פותר כי קרי הייתה חייבת להעיף מישהו והיא תפסה את מלוצ´י "מתרשל", אלא כי הוא חשב שהוא יודע מה הוא עושה, למרות שהוא לא, והרג חולה. זאת הייתה דוגמה בדיוק במקום- רק שהוא אמר את זה למישהו לא נכון. וזה רק אני או שבסצינה הזאת הייתה מין "הרגשת מארק" כזאת מכיוון ג´ון-ג´ון???

kokoM

New member
תמונה

זאת תמונה שסרקתי ממגזין בריטי שקניתי, "הלו!", של אלכס (ליזי). לא לשונאי הספויילרים.

T LaDy

New member
סליחה?!?!?!, קרטר אידיוט?!?!

אני בשוק! איך אפשר להגיד כאלו דברים על כזה בנאדם נשמה?! לדעתי הוא צודק ב-200%, אם ללוקה היה כל כך אכפת מאבי הוא היה אומר לה משהו! אני לא אומרת שהוא היה צריך להכתיב לה מה לעשות אבל לפחות להעיר לה הערה קטנה. וזה שקרטר התגרה קצת בלוקה אולי היה קצת ילדותי אבל זה רק מוכיח כמה שאכפת לו מאבי.

נטע200

New member
מורן- אני איתך

הדבר היחיד שמנע ממני לזרוק את הטלוויזיה מבעד לחלון הוא העובדה שאח"כ אני יצטרך לנקות את זה. למה קרטר התגרה בו? לוקה לא ידע שלאבי היו בעיות שתייה (רק קרטר ידע כי הוא פגש אותה אז בפגישה של א.א) והכי הרגיז אותי: ?Or what you dont give a damm about her סליחה?!?!?! כ"כ רואים שהוא עדיין הרגיש כלפיה משהו (אחרי הכל- הוא זה שלקח אותה לדירה שלו והרביץ לבריאן. (הערה אישית: אוי, איזה פרק)) והעובדה שהיא גרה אצלו לא אומרת שהיה לו שליטה על החיים שלה. בכל מקרה- בסדר, עכשיו קרטר ואבי יהיו ביחד והוא יספק את גחמותיו. ולוקה יישאר גלמוד ובודד (בזאת אני פונה בקריאה נרגשת למפיקים: בבקשה תעשו שהוא יבכה!!!) עד שאבי תבין שהיא בעצם אוהבת אותו והם יחיו ביחד באושר ועושר לנצח נצחים (או משהו כזה) עד אז נותר לי רק לפנטז... שבת שלום!

נטע200

New member
מורן- אני איתך

הדבר היחיד שמנע ממני לזרוק את הטלוויזיה מבעד לחלון הוא העובדה שאח"כ אני יצטרך לנקות את זה. למה קרטר התגרה בו? לוקה לא ידע שלאבי היו בעיות שתייה (רק קרטר ידע כי הוא פגש אותה אז בפגישה של א.א) והכי הרגיז אותי: ?Or what you dont give a damm about her סליחה?!?!?! כ"כ רואים שהוא עדיין הרגיש כלפיה משהו (אחרי הכל- הוא זה שלקח אותה לדירה שלו והרביץ לבריאן. (הערה אישית: אוי, איזה פרק)) והעובדה שהיא גרה אצלו לא אומרת שהיה לו שליטה על החיים שלה. בכל מקרה- בסדר, עכשיו קרטר ואבי יהיו ביחד והוא יספק את גחמותיו. ולוקה יישאר גלמוד ובודד (בזאת אני פונה בקריאה נרגשת למפיקים: בבקשה תעשו שהוא יבכה!!!) עד שאבי תבין שהיא בעצם אוהבת אותו והם יחיו ביחד באושר ועושר לנצח נצחים (או משהו כזה) עד אז נותר לי רק לפנטז... שבת שלום!

~*~gaL

New member
דעותיי:

*מנסה לכתוב ולשלוח את ההודעה הזו לפני ש"זרוקים ויורמים" מתחילה* נתחיל מזה שמישהי פה הזכירה את "אה סימפל טוויסט אוף פייט".. מישהי פה באמת חושבת שלהכות את הצורה של בריאן זה דבר שנעשה במקום? ראיתן את ההשלכות של זה. זה היה דבר אדיוטי לעשות, שלא לאמר ילדותי ביותר. אז מה שקרטר אמר היה ילדותי? נמשיך לתיאוריה שלי: גם אם קרטר ואבי יהיו יחד אבל אז יפרדו, אני חושבת שהם כן יהיו יחד בסוף... כל ההקבלות שעשו ביניהם ומה שבנו ביניהם.. זה לא היה לחינם וכדי שיזרקו את זה לזבל. ללוקה ואבי בקושי הייתה מערכת יחסים שהראו לנו, ולפעמים ניתן היה לחשוב שזו פשוט מן "מערכת יחסים" שיש לילדים בכיתה ו´, שפשוט אומרים שהם חברים, אבל אז מחזיקים איזה חצי שנה ונפרדים. אבי לא הרגישה מספיק קרובה ללוקה כדי להגיד לו שהיא הייתה אלכוהוליסטית. אני לא אומרת שבהתחלה היא הרגישה מספיק קרובה לקרטר כדי להגיד לו, כי אחרי הכל.. הוא שם לב אליה באחת הפגישות שלו, אבל הוא לא היה חבר *חבר* שלה. לוקה כן היה חבר *חבר* שלה, והוא לא ידע מזה. קרטר ואבי עשו הכל כדי לעזור אחד לשני. יכולה להיות להם מערכת יחסית שבנויה על נאמנות וחברות אחד לשני. "Love is a friendship set on fire”... אל תשכחו את זה. קרטר ואבי כבר מכירים אחד את השני טוב מאד, והם נהנים להיות אחד עם השני ומרגישים בטוחים אחד עם השני. מערכת יחסים רצינית ביניהם יכולה להיות נהדרת. *כאן אני רוצה להכניס ספויילר, אז קוראי הספויילרים.. רדו לרגע למטה בהודעה... לוקה וסוזן היו סתם מכשול, אין מה לעשות. אולי בהתחלה TPTB (האחראים של הסדרה) רצו לשים את לוקה ואבי ביחד, אבל מהר מאד נראה שנמאס להם מהם כזוג, כי כנראה הם שמו לב ששילוב של קרטר ואבי יהיה יותר נכון לעשות. תראו, אני לא אומרת לכם איך לחשוב או מה לרצות... אני רק אומרת את דעתי. אז בלי להיעלב לי :) אה, ובקשר לשאר הדברים.. קרטר בכלל לא לכלכך על מלוצ´י.. הוא פשוט סיפר לגלאנט מה קרה כדי שהוא יבין. למרות ש.. כן, גם להתנהגות של קרי היה חלק גדול בזה. ו.. ג´ן, הוא באמת היה דומה למארק שם :) הספויילר: (כי זה בא אחרי פרק סיום העונה..) *נוח בעצמו אמר שהוא מקווה שמערכת היחסים של קרטר עם אבי תהיה המערכת יחסים הראשונה הרצינית שלו בסדרה.

למעלה