קרטינג לטרון

raz46

New member
קרטינג לטרון

קמתי היום בבוקר מלא מרץ ונסעתי ללטרון! ציפיתי למצוא מסלול ברמה גבוהה (כפי שהובטח בפורום אחר) ומה שמצאתי לא דומה לזה בכלל. מדובר במגרש חניה, לא גדול במיוחד, שמחולק ע"י שורות של צמיגים. המסלול מזכיר את המגרש בחוצות המפרץ (רק פחות מושקע) ובתור אחד שנהג בדו מנועי בעבר, לא נראה לי שזה אפשרי שם. שלא לדבר על 2 פעימות (אלא אם אתה מתאבד מהחמאס). הובטחה פתיחה לסוף השבוע הקרוב - אין סיכוי בכלל בזמן הקרוב. בקיצור, אריה עמוס וחבורתו שוב משקרים ונוטעים בציבור הנהגים תקוות שווא. נ.ב למי שלא מאמין לי, צילמתי תמונות שמצורפות בגלריה תחת העלאת תמונות.

shaymaker

New member
תירגע גבר...

זה נראה בכלל לא גמור אל תשלול....זה עוד יהיה טוב...אל תשכח קארטים חדשים מסלול פתוח ודווקא נראה נחמד אני אומר הם יפתיעו ובגדול... חייב להיות טוב זכרו מה אמרתי לכם...

המסלול הולך ונבנה

אז עבר עוד חודש מאז הפתיחה המובטחת ולמרות האכזבה הראשונית נראה כי מצפה לנו מסלול שבלי ספק יהיה הטוב ביותר בארץ בשלב זה. כל שטח החניון הישן של מיני ישראל הופקע לטובת המסלול ואת האורחים מפנים לחנות בשדה סמוך. המסלול שאורכו (בהתרשמות של העין) ארוך מ-500 מטר ורוחבו בין 6-8 מטר כולל ישורת ארוכה לכל אורך החנין ומגוון פניות ביניהן גם פרבולות רחבות עם המון מקום לקווי מירוץ מענינים. החניון גם בנוי בשיפוע כך שגם שינויי הגובה מכניסים ענין. נראה שאפילו 2 פעימות יוכלו לנסוע עליו אם כי זה נראה קצת מסוכן. אני מקווה שהפתיחה אכן תתרחש באביב הקרוב. למי שיש מידע נשמח לשמוע.

למעלה