קרטון ליליה?

EvAdorad

New member
קרטון ליליה?

טוב שיר מאוד נחמד וזה תמיד אהבתי לשמוע אותו אבל אפעם לא הצלחתי להבין מזה קרטון ליליה ומה המסר של השיר תודה :)

natan44

New member
אתר חזקקק

חוץ מהמילון האתר מעולההה סוף סוף ליראות מה חשבו אז על השבק

Cheat 2 Win

New member
וכמובן הגרסא המעניינת ביותר..

שאומרת שהשיר נכתב על נימי אחרי שהוא עזב. תקראו את המילים, אם זה באמת ככה, זה מאוד חורץ ומאוד מאוד מלכלכך וכועס.

talgu4

New member
שטויות...

זה מדבר על פוליטיקים! ועל היחצנות שלהם וכדומה....

רק שבק

New member
מעניינת כן, נכונה היא לא.

קודם כל - נימי יותר "הועזב" מאשר עזב. אף אחד לא כעס עליו על עזיבה. חוץ מזה - "אחרון בכשרון ראשון בבזיון" זה בהחלט לא הוא, גם לא: "יושב ומציק כמו שערה במרק" לא קשור אליו, ובטח שלא "מוכר את הנשמה בשביל מילה בעיתון"... ומכיוון ואין אף מילה על ציורים ועולם קומיקס, זה בהחלט לא נאמר על נימי.

רק שבק

New member
ועוד הוכחה אחרונה

אם זה נכתב על נימי (וזה לא), אז הם לא היו שרים את השיר הזה יותר מאז האיחוד, והם שרו אותו בכל הופעה עם נימי על הבמה.

שאקית

New member
ברור שזו קונספרציה, אבל היא באמת מרשעת!

ושרשרתי לך כדי להגיד לך, שבאיחוד ברעננה אי אפשר לא לשים לב לנימי בשיר הזה לוקח צעד ענקי אחורה... אבל זה יכול להיות כי באמת הגרסא הזאת מאוד-מאוד מפורסמת אז אולי סתם התפדח
אבל אנחנו אוהבים אותו נכון?!

SHMEKadam

New member
לא צריך להגזים...

"אוהבים"... סתם סתם. אני לא אטיח בכם את דעותיי הקדומות על נימי. אני מבסוט עליו עכשיו וטוב שהוא חזר. נראה לי...

SHMEKadam

New member
אם את מתעקשת...

לא אהבתי את הסגנון והרוח שהוא בא איתה לשבק. הוא נכנס ללהקה כשהוא כבר מפורסם ואליל ילדים בערוץ 6, ופתאום הלהקה הפכה להיות "הלהקה של נמרוד רשף". או ככה לפחות זה הצטייר בשנים ההן... לא אהבתי את הפוזה הזאת. שבק היו תמיד להקה של חבר'ה... שהיו ביחד מגיל אפס... וברגע שנימי הגיע הייתה הרגשה שהוא לקח לכולם את הספוט (לא שומעים את זה באלבום אבל רואים את זה בכל המסביב). יכול להיות שאני פרנואיד. ויכול להיות להיפך - שהם עשו את זה בכוונה כי הם ידעו שזה ימכור. ובלי שום ספק - זה מכר. דעתי קצת חלוקה על עצמי אפילו, כי אני הכרתי את השבק דרך "בעטיפה של ממתק"- אז אם נימי לא היה שם אולי מעולם לא הייתי הופך למעריץ כזה מושבע של השבק... אני מצרף תמונה שממחישה קצת את הרעיון... ושוב אני אגיד - היום אני מבסוט עליו - הוא (וכולם כנראה) יודעים את מקומו. יש הרגשה עכשיו שכולם שווים, וככה זה צריך להיות...

שאקית

New member
תאמת שלא בדיוק הייתי קיימת בתקופה ההיא

אבל אני בהחלט מבינה איתך, יש לו אגו בשמיים ''פירקתי ת'שבק סללתי את הדרך"... אבל א' תכלס אין מה להגיד הוא פשוט יודע מה הוא שווה, בתור אחת שמכירה כמעט את כל הראפרים בישראל לדרותיהם הוא באמת הראפר הכי טוב וגם אלה שלא יסכימו איתי ישימו אותו בשלשיה הפותחת. (נקודה!)+ זה שהוא פרפורמר, הוא נראה טוב+, יש לו קול מדהים, ויש לו טונות סטייל שנשפך ממנו ב' לא חייבים להתייחס לכל מה שהוא עושה ברצינות, לרב הוא באמת דיי משעשע.. ג' סתכל כמה צבעוניות הוא מכניס לשבק, כל הופעה מינימום תלבושת לאוסקר ד' אם לא הבנת אני מסכימה איתך שהוא שחצני קצת אבל לאור הסיבות (ובעיקר כי אני גרופית זולה) אני מקבלת אותו כאן שאקי הגרופית סתכל לפעמים הוא גם ילד חמוד רגוע ואשכנזי (אני מצרפת תמונה ממחישה)

SHMEKadam

New member
וואלה את עוד שנייה הופכת אותי לגרופית...

מבין אותך לגמרי. בגלל זה אמרתי שאין לי שום בעיה איתו כיום. רק עם איך שהוא הצטייר בשבק של 97'.... ולא שאני הייתי יותר מדי קיים אז - אבל בכל זאת ראיתי את זה בדיעבד.

M C A

New member
דווקא ה"הוכחה" הזו מעל הכל מוכיחה שזה כן עליו

כמו שאמרו פה, בפעם הבודדה כששרו את זה בהופעה כשנימי יחד איתם על הבמה (ברעננה 2007), נימי לקח צעד אחורה. ומעבר לכך, מאז שבק לא שרו את קרטון לילה יותר בהופעות (בגני התערוכה, בבננה ביץ' בת"א באכזיב ובחיפה), וגם לא ישירו - מכיוון שזה פוגע בנימי, ונימי כעת שוב חלק בלתי נפרד מהשבק.

beeri2

New member
בגני התערוכה הוא שר את זה

100%%%%%%%%%%%%%%% אני זוכר את השיר הזה אין מצב שהם לא שרו את זה

SHMEKadam

New member
מסכים עם רק שבק...

ולמה לעורר פרובוקציות? שבק לא אנשים כאלה (כך לפחות אני מאמין).

rangrok

New member
נראה לי שהם כן שרו את זה בעיר הנוער חיפה

אבל הזיכרון שלי אולי מוטעה

למעלה