מורים בצפון
אז כמו שאמרו כאן יש לא מעט. בשוטוקאן ריו יש לך: כרמיאל - איזידור פלד, דאן 7, "שוטוקאן ריו ישראל" הוא מאוד ספורטיבי, קשוח ועם בסיס טוב. נהריה - אריה פרקש, דאן 5 או 6, "שוטוקאן ריו נהריה" מאוד מומלץ, חזק ובריא מאוד. בסיס טוב וגם איש מאוד נעים. ישובים בצפון - טל זילברברג, דאן 3, שוטוקאן מסורתי "TSKF", איש מקסים, מורה נהדר עם גישה מדהימה לילדים. קריות - שלום אביטן, דאן 5 או 6, "שוטוקאן" ספורטיבי, קשוח ולעיתים גם נוטה למשמעת צבאית, אבל ברוח טובה. קריות - פרי הורן, דאן 3, "שוטוקאן ריו ישראל", נעים, נוח, מצחיק ובעל עבודה טובה ושומרת על הבריאות, נעים מאוד ואפקטיבי. קריות - אריק בר חיים, דאן 4, שוטוקאן מסורתי "TSKF", איש מקסים, קצת משוגע (במובן הכי חיובי של המילה), מאוד דינאמי, חזק ואפקטיבי. חיפה - עודד פרידמן, דאן 6, "שוטוקאן ריו ישראל", אני יכול לכתוב פה ספר על האיש הזה - הוא המורה שלי מזה 26 שנים והייתי יכול לעזוב בכל יום ובכל זאת החלטתי להישאר איתו כל השנים. תקחו את כל התכונות הטובות שכתבתי על כל המאמנים האחרים כאן ותרגישו חופשי לייחס לעודד... חיפה - מישל ביטון, דאן 5 או 6, "שוטוקאן ריו ישראל", אדם נעים הליכות עם קרטה יעיל ומגמה קצת יותר קרבית, גישה טובה לאנשים ומקצועיות גבוהה. טבעון - אמנון אלוני, דאן 4 או 5 או 6, "שוטוקאן", איש חביב, מאוד מקצועי, פחות דגש על משמעת יותר דגש על טכניקה. טבעון - אוהד הרשב"א לוי, דאן 4, שוטוקאן כלשהו. אני לא מכיר אותו אישית ולמרות שנפגשנו לא פעם, לא יצא לי לראות אותו מאמן. דלית אל כרמל ועוספיה - דוד והבה חסון, דאן 4 או 5, "שוטוקאן קי", איש מקסים ואישיות שמקרינה על האימונים, מקצועי וחזק, משמעת טובה ועבודה יפה, נטיה לקרבי יותר. וחוץ מזה יש גם מאמנים טובים שאני מאוד ממליץ עליהם בקרטה שאינו שוטוקאן: קריות - אפי שליין, דאן 5 או 6, "שיטו ריו", האיש משוגע (בכל מובן המילה) אימונים אצלו הם רצינות וקשיחות אבל אחר כך צחוקים. אימוני כשר טובים לכל גיל ועבודת בסיס חזקה אבל גם דינמיות ועבודה קרבית. חיפה - ירון, דאן 4, "גוג'ו ריו", איש פשוט מקסים, מורה מעולה עם גישה מדהימה לילדים וגם למבוגרים. דגש על מסורתי ועל בריאות נפש וגוף. חיפה - אפי שליין, דאן 5, "בודוקאן", אמנות לחימה הקרובה לקרטה אך עם כלי נשק אוקינאווים. אני מקווה שזה מספיק מורים בצפון. ויותר מזה אני מקווה שלא שכחתי אף אחד... אם לא, צור קשר בפרטי ואדבר איתך יותר... צורו העגורו...