קרח כחול 2

*pank

New member
קרח כחול 2

המכשפה הורתה לגוגל ומוגל להוביל אותה אל הארמון באפריון שלה שהיה עשוי ברובו מקרפדות מתות ועור נחשים. המלך והמלכה עשו כמיטב יכולתם להסתיר את רתיעתם מהמכשפה, וקבלו את פניה באדיבות רבה ובגינונים מלכותיים המכשפה שלא דגלה בבירבורים מיותרים מחאה בכפיה והכריזה בקול צפצפני: באתי לעזרתכם בעניין הנסיכה קרח כחול "את יכולה להמיס אותה!" קראו המלך והמלכה פה אחד. "לא אין באפשרותי להמיס אותה" פני המלך והמלכה נפלו באחת. " סבלנות בני תמותה " גערה בהם המכשפה " ישנו נסיך בשם להט, איש אינו יודע מיהו משום שגדל בין פשוטי העם, שמו הוחלף עוד בהיותו רך בימים, והוריו נשחטו ע"י בני עוולה, עליכם לזמן את כל בחורי הממלכה ללא יוצא מן הכלל, לארמון אחד לאחד, על כל אחד מהם לנשק את יד הנסיכה, אך רק להט יצליח להמיס אותה עליהם להינשא בהקדם האפשרי, במידה ולהט נשואי, שלחו אלי את אישתו להיות לי לשיפחה, ולהט יוכר כאלמן. "האם אין זה אכזרי מדי, לא עדיף שנערוף את ראשה" שאלו המלך והמלכה ברגישות יתר. כרצונכם, אבל אז נצטרך לדון בשכרי " היא שלך!!!" קראו המלך והמלכה פה אחד.

סוהי

New member
המכשפה היא זו שהתחילה...../images/Emo156.gif

למשוך אץ תשומת ליבי וסקרנותי....

*pank

New member
סוהי אהובי!!! ../images/Emo23.gif

לגבי המכשפה, היו שנמשכו אל אפה הנורא, אך הוא הפחות במעלותיה, כשאלוהים ברא את אדם וחווה, הוא לא ממש חשב עליה, אז מבחינה אנטומית יהא זה הבלתי אפשרי להשתחל בין רגליה.

סוהי

New member
אני רואה בזה זלזול בכישורים שלי../images/Emo123.gif

אבל בעצם,לא כל שחלה שווה השתחלות......

למעלה