קרח ומרגריטות

Charnibog

New member
קרח ומרגריטות

הנה שאלה לברמנים שמביניכם האם יש שיטה להשיג קרח כמו ברד (עבור מרגריטות ו קוקטילים קפואים בכלל) ללא טוחן קרח , ניסיתי לעשות זאת במיקסר אך התוצאה היתה מעט קרח טחון שנמס ממש מהר. האם יש טריק אחר?

katadgi

New member
אמממ לחסרי אמצעים...

יש שתי שיטות: 1. לקנות מעין סכין קרח כזאת (נראית כמו דוקרן) ולהכין גוש קרח במקרר 2. השיטה האהובה עליי (עוזרת גם לפריקת עצבים) לפרוס מגבת על השיש, להניח עלייה גוביות קרח, לעטוף אותם עם המגבת ופשוט לדפוק על השיש עד שהם יהיו רסק קוביות קרח
ישנה עוד שיטה שהיא אינה במיקסר אך גם היא לא זולה, והיא כותש קרח מקצועי אשר עם סיבוב של ידית היא כותשת קרח (השיטה הכי יעילה ומקצועית לדעתי) בכל אופן יהיה אשר תעשה, בהצלחה מר בחור

an3c

New member
לחסרי אמצעים?

המכשיר בסה'כ עולה משהו כמו 100-150 שקל, לא בדיוק ביוקר. לי יש אותו, אבל גם יש לי מעין מכשיר שמוציא פתיתי קרח. לא קרח כתוש, אלא ממש פתיתים. המכשיר אם אני זוכר נכון עלה 130 שקל. יש שתי קופסאות עגולות שמקפיאים בהם מים, ואז לוקחים את גוש הקרח מכניסים למכונה ואז פשוט לוחצים וזה מתחיל להסתובב, ולמטה ישנו סכין שפשוט משייף את הגוש קרח מלמטה, ויוצאים שבבים/פתיתים. אין יותר ברד מזה. הכותש קרח עם הידית, לא עושה בדיוק ברד, אלא קרח כתוש.

katadgi

New member
לפני כחצי שנה שבדקתי

אז הכותש קרח המקצועי עלה 240 ש"ח (לא יודע מה איתך אבל לדעתי זה יקר)

an3c

New member
אכן

מוזר ביותר, בערך באותו הזמן גם חיפשתי ואכן אלו היו המחירים. אבל בערך חודש וחצי אחרי, ירדו המחירים ב50% ויותר. אין לי מושג מדוע ולמה. תבדוק, תראה.

katadgi

New member
אם ככה מחר אני רץ לארגל

לארגן לי כותש קרח. מתאים לי למצב העכשווי במחיר כזה בדיוק רכשתי אופנוע וכל תזוזה כספית הכי קטנה מורגשת

למעלה