קרוס אוברס

Houndour

New member
קרוס אוברס

של פוקימון עם סדרות אחרות, מישהו מכיר?

hydro pump

New member
יש כמה...

ביבלייד- כל העיקרון מועתק מדבוט- כל העיקרון מועתק יוגי HO- כל העיקרון מועתק DIGICHARAT- כל העיקרון מועתק ROCKMAN.EXE\MEGAMAN: NT WARRIOR- כל העיקרון מועתק יש עוד אבל אני לא זוכר

Unlucky Boy

New member
דיג'יצ'אראט? O_O;

לא התבלבלת עם דיג'ימון? לפוקימון ודיג'יצ'אראט אין כמעט כלום במשותף... ולא נראה לי שלזה הוא התכוון, קרוס אובר זה למשל פיקים שמשלבים דמויות מכמה סדרות שונות. אני לא כל כך אוהב כאלה בדר"כ.

hydro pump

New member
אתה צודק...

דיג'י צ'ארט לא קשור בכלל... התכוונתי להכלאה המוזרה בין פוקימון לבארבי... שכחתי את שמה... תאמין או לא אני כל הזמן מבלבל בין השניים... ולא נראה לי שלפוקימון יש קרוס אובר מהסוג הזה, אלא אם כן אתה מחשיב את "זבנג"....

Houndour

New member
התכוונתי

לכל מני דמויות או פרטים ממקומות אחרים המופיעים בפוקימון ולהיפך... ולא סדרות שהן על אותו עקרון

URNFS

New member
טוב אם זה נחשב (אני בטוח שלא)

אז באחד הפרקים האחרונים של פוקימון,בליגה של ה MQ אז רואים בקהל את 2 הילדים האלה מהראיקו ספיישל. נחשב?

hydro pump

New member
שניים?!

ראיתי רק את הלוזר עם המגניום.... (אגב, הוא מאוד מזכיר לי את עצמי...)

moon flower

New member
די.ג'י.צ'ארט?! גם לי זה לא נראה ככה

מה יש למוטציות של חתול נמר ובאני לעשות עם פוקימון?! גם לי זה לא נראה, אולי התבלבלת, אתה בתוח שהתכוונת לדי.ג'י.צ'ארט הזה?=>

Houndour

New member
יש לי אחד, אם אתם רוצים דוגמא

למי שמכיר את הסדרה סליירס וראה את העונה הראשונה שלה, הפסלון שלינה גנבה מהשודדים (שממנו יצא אחר כך הדארק לורד) הוא של הנערה ממיידן פיק, זאתי שהפכה לאבן בעודה מחכה לאהוב ליבה שיחזור (אגב, פרק גדול! גסטלי בהופעה מוחצת!). אבל זה המקרה היחיד שאני מכיר ויש לי הרגשה שישנם עוד מקרים.

moon flower

New member
*אהם* מרינה וג'יוניצ'י(נדמה לי)*אהם

טוב אני חושבת שלישיה הזאתי של קנטה-מרינה-ג'וניצ'י יותר טובה מהמתאבד, מיסטי, ורודף השמלות... שלא נדבר שהאהבה שם יותר מוחצנת, יענו יש משולש אהבה כזה: ג'יוניצ'י בקראש חמור על מרינה, מרינה בקראש קל על קנטה, וקנטה בקראש קשה על הטיפלוז'יון והבידריל שלו, אה וגם יש הקרנת חיבה בינו לבין מרינה... אה וגם, ג'יוניצ'י לא הכי מסתדר עם קנטה בגלל הקראש של מרינה עליו... אין לי תמונה שלהם, חבל, אבל בספיישל ראיקו יפה שהם הופיעו היה שיר יפה כזה ביפנית... פראייר מי שידע שיש את הספיישל בפאלט ז"ל ולא ניסה להוריד! סרט מדהים (באיכות ויזואלית של מסטיק לעוס...)

moon flower

New member
ואם כבר מדברים על העתקה...

אחותי תה על הסדרה הזאתי בפוקס קידס: אבירי ארץ המפלץ, טוב נו, כבייבי- סיטר טוב אני חייבת להסתכל איתה טלוויזיה, (אין מה לעשות איך שאחותי לא תהיה חמודה, היא מלשנית כמו כמעט כל הקטנים...), אז צפיתי איתה בכמה פרקים ו... אני לא בטוחה אבל נראה לי שהמפיקים של יוג'י-הו וקצת סאקורה ובעצם כל סדרה שלגיבורים יש בה קלפים העתיקה מהסדרה הזאת (ואולי גם הסדרה הזאתי העתיקה מסדרה אחרת, לא יודעת, בינתיים הסדרה הזאתי היא הכי ישנה שאני מכירה, אז אל תאשימו אותי)

moon flower

New member
ובשום פנים ואופן...

דיג'ימון לא העתיק מפוקימון! כבר היה את הוויכוח הזה בפורום ואין שום העתקה בין הסדרות, הם רק מבוססות על המפלצות הדמיוניות, כמו רוב סדרות האנימה והמנגה!

למעלה