קרול קינג

ron10

New member
קרול קינג

שמעתי איזה 3 שירים מהדיסק של קרול קינג Tapestry למשהו יש אולי המלצה לשירים טובהים שלה או אולי המלצה לדיסק הזה משהו שיתן לי חשק בגדול

LadyG

New member
לא יודעת איזה שירים שמעת

כשזה מגיע לקרול קינג אני אוהבת את השירים שכתבה יחד עם שותפה לדרך גרי גופין, שנכתבו במקור לאומנים אחרים יותר מאשר את השירים שכתבה לבדה בשנות ה- 70 המוקדמות. ואני מתכוונת לשירים כמו: Up on the Roof No Easy Way Dawn Will You Still Love me Tomorrow תוכל למצוא אותם גם בביצועים של קרול קינג עצמה. גדולתה בעיני היא בעיקר כיוצרת, פחות כמבצעת.

ron10

New member
תודה התאהבתי

בעיקר בתמימות שאתה מרגיש מהמוזיקה מהפסנתר האדיר שלה והשירה עם הקול החמים שמדבר וזה נשמע שיא הכנות, את האמת הופתעתי גם כי שמעתי את השם הזה כלכך הרבה פעמים וזאת היתה הפעם הראשונה שבאמת שמעתי אותה והכרתי חצי מהתקליט הזה,ההרגשה שיצאתי בה מהדיסק הזה היתה בעיקר של פספוס שאני בן 17 ולא בן נולדתי לתקופה הזאת שהיתה כלכך מלאה ביצירתיות וביוצרים שלא ממש מנסים למכור אלא להביא את האומנות שלהם לאנשים אולי זה נשמע טיפשי כי אחרי הכל הם גם ניסו למכור כמה שיותר אבל המטרה שלהם לא היתה להוציא סינגל ולמכור מליון עותקים. איזה תקליט כיפי זה, הנאביות שבוקעת ממנה הקול הרך, שמתלווה ביחד עם הפסנתר, כמעט שלמות.

retard boi

New member
קרול קינג

משהו יודע אם קרול קינג הקליטה את he hit me and it felt like a kiss כי אני מכיר רק את הגירסה של קורטני לאב ואני יודע שקינג כתבה אותו

LadyG

New member
אכן שלה...יחד עם גרי גופין כמובן

אני מכירה רק את הביצוע של ה- crystals שהוא כנראה המקורי. גרסה של קרול עצמה, לא שמעתי אף פעם.

עד כמה שהצלחתי לברר אין כזאת

גם אני מכיר רק את הגירסא של ה crystals וכמו שאמרת למטה גם מעדיף אותה כיוצרת מאשר כמבצעת.

למעלה