קרויטר לשיער

רקפת201

New member
קרויטר לשיער

אשמח לדעת מה ההבדל בין מרכך רגיל לשיער ובין הקרויטר. האם הקרויטר עדיף? מה יתרונותיו?

את מתכוונת לקרויטר הירוק של וולה?

אם כן, אז הוא מרכז מאד מרוכז עושה שיער רך ונעים, אני אישית לא אוהבת את הריח לו.

I Was Hoping

New member
גם אני לא, אבל הוא שווה את זה.

הוא היחיד שמוריד לשיער שלי כל חשק מנפח. אין עליו.

Andra

New member
אני אף פעם לא הייתי כ"כ מרוצה ממנו /:

לא ראיתי שום שינוי לטובה.. וגם היה לי יותר קשה להבריש את השער אחרי זה

behappy

New member
כנ"ל. עושה לי שיער נוקשה ופלסטיקי כזה..

שירה59 הסבירה פעם שזה נובע מחומציות או בסיסיות של הקרקפת. לא זוכרת את ההסבר המדויק.

שירה59

New member
לקרויטר אין ייתרון על מרככים

וזה מאוד אינדיבידואלי רמת הריכוך שלו. בעיקרון הוא בעל רמת PH של 2 (חומצי) ונועד כדי לנטרל את השפעתם של חומרים כימיים בסיסיים שמשתמשים בהם על השיער כמו צבע, החלקה סלסול. אצל שיער שעבר תהליך כזה, גם אחרי טבילה בבריכה כדאי לחפוף עם קרויטר כי הכלור בבריכה משפעל את התהליך הכימי (של הצביעה או הסלסול) ולמעשה הורס את השיער לאט ובזהירות. מה שאומר שמי שיש לה שיער צבוע כדאי לחפוף אחרי הבריכה (אם אפשר מיד אחרי) בקרויטר כדי לנטרל את הבסיסיות ולשמוע על השערה. בנוסף - שומן הוא בסיסי (כמו השומן שמופרש למשל מהקרקפת) לכן חפיפה עם קרויטר מטיבה במיוחד עם בעלות שיער או קרקפת שמנה כי זה סותר את הבסיסיות. לבעלות שיער וקרקפת יבשים זה לא ממש מרכך כי אין מספקי שומן על השיער. מה גם שקרויטר יחסית יותר יקר ממרכים רגילים (אלא אם קונים 4 ליטר ב 60 ש"ח איפה שאני קונה) ולא ממש עושה את העבודה שמצפים ממנו. לדעתי הוא בעיקר מומלץ למי שצובעת באופן קבוע או למי שהולכת לבריכה. לכל האחרות - זה עניין אישי שצריך לבדוק.

lady mika

New member
איפה יש 4 ליטר ב60?

תודה על התשובה הכל כך מפורטת! מעולם לא שמעתי הסבר כל כך מקיף. האמת שהשיער שלי די יבש ועדיין הקרויטר עשה לו טוב (השיער צבוע והרוס, ובעבר שחיתי המון).

שירה59

New member
יש ב"אופיס טקסטיל"

בא.ת. אזור או באמריקן סיטי ברחובות. אין עוד סניפים. יכול להיות שבחנויות לצרכי מספרה תמצאי את המיכל הגדול הזה בפחות כסף.

July84

New member
אני מאוד אוהבת אותו

לפעמים מגוונת עם מרככים אחרים אבל תמיד חוזרת אליו בסוף
הוא באמת מוריד את כל הנפח ומשאיר שיער רך ונעים .

למעלה