קרוואן חדש לצופים

רולקה

New member
קרוואן חדש לצופים

בסימן טוב ומזל טוב, אור ליום שישי הונח קרוואן חדש במתחם צופי לפיד. הקרוואן מומן ע"י ועד לפיד במסגרת תוכניות הפיתוח לשנת 2003 . רכישתו של מבנה זה הולידה למעשה שני חדרי מפגש לחניכי תנועת הצופים ובכך החלה להיפתר מצוקת המקום לימי החורף הגשומים בשבט. שבט צופי לפיד פתח את השנה במספר מרשים של מעל 100 חניכים מכיתה ד' ועד יב' ואנו מקווים כי תהיה זו תחילתה של פעילות מסודרת ופוריה לילדים ולנוער בלפיד. מועד חנוכת הקרוואן – יפורסם בקרוב. פורום הורים שבט לפיד

כמה הם צריכים בכלל? יש להם איזה

2-3 קארוונים כבר. למה צריך עוד אחד. פעם גם מישהו בנה להם (אני חושבת שבתרומה) מבנה כזה גדול כמו קארוון. כל האזור שלהם נראה כמו מחנה קארוונים מוזנח. למה הם צריכים עוד קארוון? זה עולה כסף? מי משלם את זה?

אירילה

New member
ואולי????????../images/Emo88.gif

ואולי היו קונים מודם ? או אולי היו מביאים לבסיס המתמיד"ים קרוואן חדש , שיהיה למתנדבים קצת יותר מרווח כי זה המקום היחיד שפועל באמת , או אולי היו מוצאים לליאור מחשב עם אינטרנט כי לו זה באמת חשוב. אבל זה מה קורה כשלא מתחשבים ברצון הישוב וממשיכים לבזבז כספים כמו שדרת העצים מסביב למגרש האספלט ליד הדואר , חלק מהעצים כבר מתו , למי זה היה נחוץ? ובכלל , מאיזה כסף זה בא , אולי במקום הכסף הזה היו רוכזים דברים שהם ממש היו חסרים לישוב

HAKIMr y

New member
קראוון לצויפם

זה ממש ברור ששום דבר מלבד הערות סתומות לחלוטין אתה כותב באתר הזה!! זה שאין לך ילדים קטנים זה לא אומר שלכל הילדים ולנוער לא מגיע מקום מסודר כמו תנועת נוער להיות בה. כמו שכתוב בידיעה אנחנו מדברים רק על 100 ילדים... אגב קרוואן זה כן משהו שהיה חסר בצופים!! במקום להשמיץ בלי סוף ובלי שום טעם אולי תדעדכן לפני כן!!

HAKIMr y

New member
למבקר או שמא מבקרת

גם לך (אפילו שאתה או את מקפידים שלא להזדהות) לא יכולתי שלא להגיב!! אם היית עושה טיול למקום היית רואה שקראוון אחד שלא היה ראוי לאיכלוס מטעמי בטיחות הוצא מהמקום ובמקומו נכנס החדש. אגב , רק בחדש אפשר יהיה לעשות פעולות... וחוץ מזה אני נמצאת במקום לפחות פעמיים בשבוע - לא זוכרת שראיתי "מבנה גדול...." על מה את מדבר/ת? לשאלתך מי משלם , אז ככה -משלמים אותם 60% מהישוב שמשלמים מיסים! את/ה בינהם?????

אירילה

New member
מבנים חד פעמים?

אני מבקר על דברים שיש בהם בזבוז , יש לי אמנם ילדים גדולים אבל גם הם היו בתנועת נוער ובראשון לציון למשל היה קן לנוער העובד שהיה קטן יותר משני המבנים יחד שבלפיד , אפשר להוסיף עוד קרוואן ועוד קרוואן ,יש סוף לרכישות חד פעמיות , אולי היה צריך לבנות מבנה של קבע???????? ולעצם התגובה שלך , גם אם זה לא מצא חן בעינך שאני מבקר ,בבקשה...תשמר/י על שפה יפה.זכותו של כל אחד לבקר פה וגם אם זה אל לרוחך ואם היית טורח/ת לברר מי אני היית יודע/ת שזה גרשון. אגב..... לא ראיתי שאת/ה הזדהת בפורום. ולצורך העניין ראשון לציון היא עיר כידוע לך ובקן היו למעלה מ 1000 חניכים ,אז מקום קטן כמו שלנו צריך 3 מבנים??? וזה שלא היה ראוי לאיכלוס הוא גם מקור של בזבוז ,כי מי מביא קרוואן כזה?

למעלה