קרוהן

sedjons

New member
קרוהן

שלום! אני חולה בקרוהן ואמור להתחיל טיפול באימורן. מה תופעות הלוואי של התרופה?

שיחה עם הרופא

תהיה העיצה הכי טובה יש לי הרבה מטופלים על התרופה ללא כל תופעות לואי יש לעקוב אחר ספירת דם ותפקודי כבד כי התרופה גורמת לירידה בספירה הלבנה וגם להפרעה פוטנציאלית בתפקודי כבד אישית יש לי מטופלות שילדו ילדים בריאים על התרופה לגבי התרופה- אם היה לי קרון באופו אישדי הייתי מתחיל עם התרופה כי אז ניתן יהיה לשלוט טוב יותר בהתלקחויות ולוותר על חלק מהתרופות תוך כחודשיים רק בריאות

sedjons

New member
תודה... אבל יש לי עוד שאלה...

כשהרופא אמר לי שאני צריך לקחת אימורן הוא אמר לי שאני צריך לקחת גם פנטסה עד שאני עובר ניתוח לחיבור המעים(לפני חודש הגעתי לבית חולים עם כאבי בטן, ניתחו אותי לאחר כמה שעות, בניתוח גילו שיש קרוהן, וכרתו את סוף המעי הדק). השאלה שלי היא: מה פנטסה עושה?, והאם ניתן לקחת אותה ללא אימורן(שבנתיים רופא המשפחה המליץ לי אל לקחת...).

פנטזה ואימורן

פנטזה הנה תרופה שמטרתה לטפל במחלת קרון של המעי הדק והגס ולמנוע התלקחויות בעיקר עם דרגת החומרה קלה בינונית חולים לאחר ניתוח וגם לפני ניתוח בשל קרון (לא שידעת מראש שיש לך קרון)- מומלץ לתת אימורן כי לאחר מספר שנות מחלה הסיכוי להיות בריא ללא התלקחות יותר גבוה אני בעד- ובינתיים אפשר לקחת גם פנטזה- עד שהאימורן יעבוד רק בריאות

למעלה