קרוב אבל רחוק..........

קרוב אבל רחוק..........

לפעמיים אני מרגישה לבד,, והמחשבה עליך עוזרת להזכיר לי שיש אדם שיקר לי כל כך,, תמיד קרוב אליי ברוח,,בנפש,, אפילו שבעצם אתה כל כך רחוק. אב לפעמיים זה מכאיב עוד יותר לחשוב עליך על הצחוק שלך,על הצגע שלך, ולהיזכר עד כמה אני מתגעגעת אליך,, ולנוכחות שלך בחיי........

אבל .....הבעיה היא

שזה לא נגמר,, זה תקוע איפשהוא,, ואני לא יודעת עם להמשיך או פשוט להפסיק להמשיך זה קשה,, לנתק זה קשה... לא יודעתתתת באמת שלא יודעתת מה לעשות.......

ronenw22

New member
לחוקרת

אם את רוצה עצה, תצטרכי לספר לי את כל הסיפור, פה או באימייל. אני בטוח שהעצות שלי יוכלו לתת לך חומר למחשבה שלך, רונן

ליילה

New member
כל כך מבינה

או חוקרת, אני כל כך מבינה אותך אני בדיוק באותו המצב השאלה היא כל הזמן, מה יותר, רע או טוב ואם יש איזה שהיא תקווה שהדברים ישתנו בהמשך... הרי רק בגלל התקווה הזאת אנחנו עוד נשארות בסביבה.. אין לי תשובה בשבילך, רק השתתפות... בתקווה שהדברים יפתרו אצלך ואצלי על הצד הטוב ביותר צריך בעיקר להאמין שזה מה שיהיה ולדעת שמה שקורה, זה מה שצריך לקרות. עם כל הכאב ליילה

צהרים קסומים לך חוקרת מתוקה ...

אני יודעת בדיוק למה את מתכוונת ... זה קורה לי גם עכשיו .... איתך שרון

שרוני מתוקה :)

אז מה עושים?? ההרגשה היא כל כך קשה אני רוצה כבר להגיע להחלטה,,, כי המצב הזה של לא לדעת של קרוב אבל רחוק קשה,,,ומבלבל קשה לנפש ,,, קשה ללב ,,, אני מקווה בשביל שתינו שהכל יסתדר בסוף על הצד הטוב ביותר כי בינתיים הכל מבולבל נוראאאאאאאאא איתך בכל מחשבה.... שלך........חוקרת

ליילה

New member
אולי זו תקופה כזו..

אולי זה משהו באוויר או בכוכבים אני שומעת על כל כך הרבה יחסים תקועים וזה מאמלל, וזה מדכא, וזה מורט עצבים אולי כל מה שצריך זה סבלנות.... למרות שבמצב הזה אין כל כך גם אני כבר שבועות מתלבטת אם ללכת או להשאר, אם להלחם או לוותר, והכי נורא, מנסה לברר אם יש בכלל שיתוף פעולה מהצד השני לאיזה פעולת הצלה... חוקרת, שרון - אומנם צרת רבים אינה נחמה אבל אולי אם מישהי תמצא את הפתרון, היא תוכל לשתף את היתר...

ליילה מתוקה....

את האמת אני כבר עם חצי רגל בחוץ... אבל הרגל השניה מסרבת לצאת.... ההגיון אומר ללכת,, הרגש אומר להישאר,,, נראה לי שהפעם אני צריכה ללכת לפי מה שההגיון אומר.. עם כל הכאב,, עם כל זה שקשה,, אני יודעת שזאת הדרך ושככה צריך להיות.. אבל הנה אני כותבת לך ואני עדין מבולבלת.. נקווה שולכנו בסוף נמצא את השלווה וההחלטה האחרונה,, כי אני רוצה אהוב שיהיה גם קרוב אליי פיזי ונפשי שלך.........חוקרת

ליילה

New member
חוקרת אהובה

ליבי ליבי איתך אני מבינה כל כך מה את עוברת אבל הדברים משתנים כל הזמן גם אני מרגישה מלחמה בפנים של הגיון מול רגש, ואת יודעת , תמיד אמרו לי שאני רציונאלית מדי, אז אולי הפעם אני צריכה לפעול לפי הרגש... יש גם את המלחמה עם הסביבה - כולם , כשהם רואים את הדברים מבחוץ, אומרים תעזבי, אבל הם עובדים רק עם ההגיון, לא עם הרגש, להם אין רגש אליו ולי יש גם אני עם רגל אחת בחוץ, אבל זה משתנה כל יום אתמול הייתי עם יותר רגל בחוץ, היום פחות, ומחר.... מי יודע ההתנדנדות וחוסר הוודאות הם שמוציאים מהדעת אבל איך מוותרים???? כמו שאת רואה, תשובה לא תצא ממני, גם אני באותו מקום אבל הבנה יש בטונות

ב א ר י

New member
חוקרת....

ליבי עם ליבך. אך התנחמי בכך שאת רק מרגישה לבד,אבל את לא לבד. ייתכן והוא צריך איזו מכה להתעורר בכדי לתמוך בך,או שהוא פשוט לא מתאים לך. ייתכן והאהבה איננה עוד בליבו... את חייבת לשוחח איתו בגילוי וכנות,בכדי לדעת,היכן עומד כיום מצבכם. לא תשוחחו,לא תדעו ותהיו במעין יאוש שכזה. בארי

לך בארי........

הפעם זה קצת שונה,,, הוא רוצה,,,וגם אני אבל הוא רחוק כואב לי לאהוב אותו,,וגם לו כואב לכן אני רוצה לגמור עם זה אבל זה קשה,,הוא תמיד שם מתקשר ,,רוצה,,אומר מילות אהבה.. הפעם אני חייבת לעשות את צעד הראשון וללכת אבל אני זאת שגם רוצה להישאר,, אני כל כך מבולבלתתתתתתת כל כך אוהבתתתת אבל גם רוצה לסיים את זה לסיים את סיפור האהבה הזה.. הוא רחוק ממני פיזית ונפשית קשה לייייי יהיה בסדר אני רוצה צריכה למצוא את הכוח לגמור עם זה.. אני חייבת לעצמי וגם חייבת לו חוקרת

ב א ר י

New member
מאמי שלי...

כנראה שההיגיון שלך אומר לך ללכת בעקבותיו... אז לכי בעקבותיו,אוליי האהבה מכינה לך משהו חדש. בדרך כלל אני הולך לפי הרגש עם מעט היגיון. אז שלבי בין השניים ומיצאי לך את הפיתרון המיוחל. שתמצאי אהבה במהירה ושתהיה קרובה אלייך פיזית ונפשית. בארי

למעלה