קרה פעם

oshri121

New member
הנה עצה ל-skiter boy

תמיד אמור את האמת לא משנה מה אחרת הכל מתפוצץ לך בפנים פוגע או לא זה לא משנה אף אחד , הבנאדם חשוב לך אז תגיד לו האמת וזהו ! אני צב כלב סוס חתולה !

miss tamborin

New member
יגיד את האמת..

ואף אחד לא יבטח בו (ובצדק) תראה, אני שוב אגיד שבמקרה הזה אתה חייב לפחות לתת כיוון לגביי הסוד המדובר כי זה נורא תלוי בחומרה של העיניין..

skiter boy

New member
קרה פעם

שידעם סוד מסויים למישהו שקרוב לכם, וזה קשור בבנאדם נוסף, האם היית אומרים לו? רק לציין שעם ידיד אחד אתה קרוב, ועם השני שזה קשור בו, אתם ידידים קרובים, אך לא כמו הידיד הראשון. מה הייתם עושים?

nutmeg

New member
קודם כל --

בתור ברירת מחדל לא מגלים סודות אפילו אם אתה מכיר, יודע, חושב שיתאים למישהו לדעת, או מה שלא יהיה. לא מכניסים את האף לעניינים של אחרים אפילו אם ב מ ק ר ה יש לך אף שיכול להדחף עם סוד או עם ידיעה פיגוזית. קשה לך לשמור סודות? בפעם הבאה בקש שלא יספרו לך, או הצהר מראש שאתה לא שומר סודות ושאם מספרים לך מסתכנים.

אני, לעומת זאת,

לא הבנתי מאומה. שזה הרבה יותר מנוטמג. אפשר, אפעס, קצת להרחיב?

miss tamborin

New member
אמממ...

בעיקרון-אם מישהו בטח בך מספיק כדי לספר לך משהו אתה חייב לו את הכבוד שב-לא לספר..בעיקר אם הוא ידיד יותר טוב מהשני..אלא עם כן מדובר במקרה חריג.. טוב זה דורש את השאלה- מה הסוד?

De-Panther

New member
סוף סוף שפה שאני מבין!!../images/Emo9.gif כל מי...

שבמחלקה הגיריאטרית קבלו הסבר
חבר טוב שלו סיפר לו סוד הסוד הזה קשור לחבר אחר שהוא חבר אבל פחות קרוב אליו... הוא שואל מה לעשות... האם לספר לחבר שהוא פחות קרוב אליו או להשאיר את זה אצלו בבטן??

יופי נחמה.

עכשיו מה הסוד, כמה הוא קריטי, האם חיים יהרסו, וכמה כסף אנחנו נראה מזה? או בקיצור, עוד פרטים.

למעלה