קרה לכן?

קרה לכן?

הי אני חושבת שזאת ההודעה הראשונה שלי פה, ואולי היא קצת קשורה לסיבה שהפורום הוקם. לפני כמה שעות דיברתי בצ'אט עם מישהי. היא הזדהתה כבת 24. אני בת 31, והסכמנו שהגילאים בסדר לשתינו. השיחה נמשכה עד שהיא היתה צריכה ללכת, ואז היא אמרה לי, מסיבה לא ברורה "בהצלחה שיהיה לך שתמצאי את הגבר שלך". ... ממש יופי של ברכה. אני לא יודעת מאיפה היא הביאה את זה בכלל. אמרתי לה שאני לסבית. היא הניחה הנחות, הגיעה למסקנות, ופעלה בהתאם. חשבתי על זה, שעם מישהי יותר מבוגרת זה כנראה לא היה קורה. אולי אני צריכה להיזהר יותר מהצעירות. זה לא היה נעים.

מירית27

New member
הבהרה...

אולי זו אני קשת ההבנה אבל אני לא מבינה משהו כשדיברתן זה היה בצ'ט של הכרויות נשים? כשהסכמתן שהגילאים בסדר זה היה מתוך הכרה ברורה שגיל זה אישיו רלוונטי? אני מניחה שאם זה סתם צ'ט שלא קשור למיניות אלא נאמר צ'ט בנושא זוגיות ולא נכנסת לפינות אז ברור לי למה היא חשבה כך וזה לא ממש עניין של להזהר מצעירטת אלא כמו כל דבר בחיים-להיות ברורה !

מירית27

New member
וואו

אז או שהיא באמת גבר כמו שנאמר פה או שסתם איזו בחורה משועממת

venose28

New member
לצערי כן

נתקלתי לא פעם בבנות אשר לא האמינו לי כי אני בחורה והיו בטוחות שאני עובדת עליהן עד שביקשתי להוכיח להן בשיחת טלפון שאני אכן בחורה. מקרים כאלו ימשיכו לקרות מכיוון שישנם הרבה בנים אשר מתחזים לבנות .... צריך לשים לזה סוף ולא לאפשר למצב הזה להתקיים

pizi33

New member
הדברים האלו קורים כי...

יש נשים לסביות שמדברות ומתנהגות בדיוק כמו גברים. אז עד שלא שומעים ולא רואים אי אפשר לדעת אם מדובר באישה לסבית או בגבר מתחזה. ומבחינתי כלסבית אני רוצה אישה שתתנהג כמו אישה, אם ארצה מניירות של גבר אלך עם גבר. אולי מישהי תסביר לי מה הקטע בלהיות עם אישה שלא שונה בכלום מגבר.

זה יפה שאף אחת לא מתייחסת למה כתבתי

פנומנלי אפילו. דיברתי על זה שמישהי מבטלת אותך בתור לסבית וחושבת אותך לסטרייטית. אין לי שום בעיה עם נשים ששוברות את גבולות המגדר. להיפך, אני מריעה להן. ולהפסיק אחת ולתמיד עם ה"התחזויות" האלה זה נשמע לי זוועתי הרבה יותר מלגלות שדיברת עם אדם אחר משחשבת.

שאלה

ליליה מה רק ללסביות מותר להיות פה ? אבל אני רשמתי שאני לא יודעת מה אני בדיוק אז לא אמרו לי כלום , אז חשבתי שזה בסדר אני יודעת שלא התכוונת אליי בהודעה שלך אבל שראיתי את זה חשבתי אולי גם לי אסור להיות פה אשמח לקבל תשובה ליהי

זה פורום לסביות

ואם את מתכונות להמשיך לכתוב על לסביות בצורה מעליבה אני אאלץ להרחיק אותך מהפורום. יש דרך לשאול ויש דרך גם להביע חוסר הבנה או כעס על התנהגויות מסויימות. הדברים שכתבת גסים ומעליבים. תזכרי שכשאת כותבת ככה יש נשים שיושבות בצד השני, מזהות את הביקורת הזו ממקור ראשון, ונפגעות מהדברים חסרי הרגישות שלך.

לא קרה לי

אבל מצד שני, מעולם לא הסתדרתי ממש עם צ'אטים... לא מצליחה להתחבר למדיום הזה. מה שכן, אני מכירה את הקטע המגעיל הזה, שיש כאלו שישפטו אותך לפי מראה מסוים או דברים מסויימים ויחליטו עבורך מה את ומה את מחפשת
אצלי זה לא קורה עם לסביות, אלא עם סטרייטים, שמתקשים לקבל את העובדה שאני לסבית, גם אם הסברתי להם שוב ושוב. לא חושבת שזה קשור לגיל שלה, אלא לאופי שלה. ואולי אמרת דברים במהלך השיחה שהתחברו לה בראש עם סטרייטיות? אולי אמרת משהו שהזכיר לה חברות סטרייטיות שלה, או לכי תדעי.... מבינה את התחושה הלא נעימה שלך, אבל לא יודעת אם שווה לקחת ללב. האם זה קרה לך בעבר, בצ'אטים אחרים? האם זה משהו שחוזר על עצמו? אם כן, שווה לך לבדוק איפה את מעבירה מסר לא נכון, או מה בך גורם לאחרות לחשוב שאת סטרייטית. אם זה מקרה חד פעמי, הבעיה כנראה בבחורה הספציפית איתה דיברת.

למעלה