siriusgirl
New member
קרה לכן פעם
שאחרי ש"החלמתן" -כלומר תקופה מטורפת שהכל לכאורה בסדר, למרות שברור שההפרעה לעולם לא נעלמת אבל שכן הגעתן למצב כזה שהכל כל כך שפוי מזה תקופה והצלחתן אפילו להפסיק לספור קלוריות! למרות שדימוי הגוף תמיד יהיה ככה ככה, יש ימים שאת מרגישה מהממת ויש ימים שלא אבל בנורמה, נראה שאפשר לחיות ככה.
ואז הגיע איזה רגע שנמאס לכן מהרגשת התעוב שמידי פעם צצה ומושתקת, נמאס לכן מאיך שבגדים יושבים עליכן, נמאס לכן באופן כללי ואתן מחיות מחדש ומעירות את ההפרעה שבכן?
כי אצלי תמיד ידעתי איפה הטריגר, ובחרתי לאחרונה במודע בפעולות מסוימות שמטרתן היתה להחדיר בי מוטיבציה לשינוי ולטיפטיפונת להפחית באכילה ודווקא בכיוון הלא בהכרח חולה. לא כיוונתי לחזור להפרעה, אבל ידעתי שלמרות השליטה שתפסתי על החיים שלי, יש מצב שהבחירות המודעות האלו תחזרנה אותי לעולם שלא אצליח להמנע מלהשאב אליו
ובחרתי בכל זאת לעשות את זה
וזה מדהים ומוזר
כי בפרק זמן קצר כל כך המחשבות ההן של פעם-
פתאום אני שוקלת אם לאכול או לא ומדלגת על ארוחות
פתאום המחשבות על לחתוך ולהקיא חזרו אחרי מעל שנה שלא צצו בי כמעט בכלל
פתאום השנאה והתעוב המטריפים משתוללים בי חזרה
פתאום יצר ההרס העצמי שלי מרגיש כמו כדור שחור של אנרגיה שאם מישהו רק יעשה לכיוונו צעד מוטעה, אני אתפוצץ
פתאום היחסים שלי עם המשפחה מזכירים את המשפטים ההם של פעם, של כעס ותעוב ושנאה מטורפת ועצומה שמשתוללת בי
פתאום היצר הזה של נקמה ושל "אני אראה לכם" עושה בי שמות
ואני מודעת לזה, מודעת לזה שאני גורמת לזה
ולא מצליחה באמת להרגיש שאכפת לי או שאני רוצה להציל את עצמי מעצמי
ויש רגעים שאכפת לי אבל הכי חשוב- יש המון רגעים שלא
שפשוט נמאס לי ואני אפילו לא יודעת ממה כי הכלהכלהכל בסדר בחיים שלי
וחשבתי תמיד שהסדקים האלו מופיעים רק כשיש משהו ששבור בי בפנים, אבל הכל בסדר. אולי לכן לא אכפת לי
וסליחה על חוסר הבהירות במילים שלי, לא מצליחה לגרום לעצמי להשמע נורמלית ומובנת.
שאחרי ש"החלמתן" -כלומר תקופה מטורפת שהכל לכאורה בסדר, למרות שברור שההפרעה לעולם לא נעלמת אבל שכן הגעתן למצב כזה שהכל כל כך שפוי מזה תקופה והצלחתן אפילו להפסיק לספור קלוריות! למרות שדימוי הגוף תמיד יהיה ככה ככה, יש ימים שאת מרגישה מהממת ויש ימים שלא אבל בנורמה, נראה שאפשר לחיות ככה.
ואז הגיע איזה רגע שנמאס לכן מהרגשת התעוב שמידי פעם צצה ומושתקת, נמאס לכן מאיך שבגדים יושבים עליכן, נמאס לכן באופן כללי ואתן מחיות מחדש ומעירות את ההפרעה שבכן?
כי אצלי תמיד ידעתי איפה הטריגר, ובחרתי לאחרונה במודע בפעולות מסוימות שמטרתן היתה להחדיר בי מוטיבציה לשינוי ולטיפטיפונת להפחית באכילה ודווקא בכיוון הלא בהכרח חולה. לא כיוונתי לחזור להפרעה, אבל ידעתי שלמרות השליטה שתפסתי על החיים שלי, יש מצב שהבחירות המודעות האלו תחזרנה אותי לעולם שלא אצליח להמנע מלהשאב אליו
ובחרתי בכל זאת לעשות את זה
וזה מדהים ומוזר
כי בפרק זמן קצר כל כך המחשבות ההן של פעם-
פתאום אני שוקלת אם לאכול או לא ומדלגת על ארוחות
פתאום המחשבות על לחתוך ולהקיא חזרו אחרי מעל שנה שלא צצו בי כמעט בכלל
פתאום השנאה והתעוב המטריפים משתוללים בי חזרה
פתאום יצר ההרס העצמי שלי מרגיש כמו כדור שחור של אנרגיה שאם מישהו רק יעשה לכיוונו צעד מוטעה, אני אתפוצץ
פתאום היחסים שלי עם המשפחה מזכירים את המשפטים ההם של פעם, של כעס ותעוב ושנאה מטורפת ועצומה שמשתוללת בי
פתאום היצר הזה של נקמה ושל "אני אראה לכם" עושה בי שמות
ואני מודעת לזה, מודעת לזה שאני גורמת לזה
ולא מצליחה באמת להרגיש שאכפת לי או שאני רוצה להציל את עצמי מעצמי
ויש רגעים שאכפת לי אבל הכי חשוב- יש המון רגעים שלא
שפשוט נמאס לי ואני אפילו לא יודעת ממה כי הכלהכלהכל בסדר בחיים שלי
וחשבתי תמיד שהסדקים האלו מופיעים רק כשיש משהו ששבור בי בפנים, אבל הכל בסדר. אולי לכן לא אכפת לי
וסליחה על חוסר הבהירות במילים שלי, לא מצליחה לגרום לעצמי להשמע נורמלית ומובנת.