קרה לכם?

אליק 31

New member
קרה לכם?

יש ריקוד מעגל שאני אוהב: "יהללו" זהו שיר עם שלומי שבת ומקהלה, מזרחי איכותי, אני תמיד מבקש אותו מהמרקיד, וכך עשיתי אמש, פתאום באויר נשמעו הצלילים הראשונים, אני מתחיל לרקוד, ואז שם לב שכל המעגל הפנימי של ה DIE HARD ברחו, נשארתי לבד במעגל הפנימי, ואז אחרי חצי דקה אני שם לב, שכל האולם מסתכל על הצעדים שלי, כי המרקיד לא נכח ברחבה, מה שקרה לי, זה מה שקוראים אימת במה, בשניה אחת נשתכחה תורתי, פרח מראשי זכרון המשך הצעדים, ונעמדתי דום...

אל תתרגש מתוק../images/Emo13.gif)

אף אחד לא יזכור לך ששכחת. ואם כן------ אז מה. ביג דיל. אמא שלי תמיד היתה אומרת, אחד הפלוסים של העליה בגיל, זו האפשרות לשכוח בזכות.

משהא

New member
אליק ידידי אצלי זה הפך הגמור, דווקא

אני לרוב רוקד במעגל החיצון, אך לעתים כשיש צפיפות אני מפלס דרך למרכז. קרה לי שאני רואה לפתע מספר רוקדים מעתיקים. אז דווקא נמתחים כל שרירי הזיכרון, והריכוז מכסימאלי,אני מרגיש איזו האחריות ועושה כל מאמץ לא לטעות. לעתים כשאני שם לב למתקשים אני מתקרב ומכריז את הצעדים שעומדים לבוא. אתה כנראה מאילו שבעת התרגשות הופכים "נציב מלח". הילדים בכיתה למדו בשעור תורה "שאשת לוט הביטה על סדום ועמורה והפכה נציב מלח". היא ביקשה מהילדים להביא לשעור המחרת דוגמאות מהחיים. מוישלה הביא סיפור:- המשפחה יצאה לטיול ואמא נהגה באותו. ליד ים המלח אמא הביטה שמאלה והפכה עמוד חשמל. ניצלנו בנס. ריקודים שמחים. אורי גבעוני

bfubv

New member
וי וי משהא

גם אני רק במעגל החיצוני , איך אני רואה אותך?

bfubv

New member
איפה משהא ?

אני מחפש אותו כבר חצי יום, אולי הוא רוקד היום

ולשאלתך-------לא, לא קרה לי../images/Emo13.gif)

אבל זה בגלל שאני יחסית חדשה, ובמאגר הנתונים שלי אין מאות ואלפי ריקודים, כמו אצל רקדן ותיק כמוך
) אז את מה שאני יודעת, אני יודעת. אבל זה בסדר, אני מתבלבלת המון, בריקודים שאני לא יודעת, כך שזה מחפה...
וחוץ מזה, אני כל כך אוהבת שמסתכלים עלי..... כך שבטוח אני לא אתבלבל-רק אהנה מהמבטים
)))

קרה

אבל בעיקר כשזה ריקוד שאני עדיין לא שולטת בו. אם זה ריקוד שאני שולטת בו ממש אין לי בעיה. <ביום שבת בהרצליה אישה אחת הודתה לי על כך שהיא העתיקה ממני.> האמת, זה מחניף.

למעלה