קרה לכם

קשה להגדיר כאהבה

אבל כן
טעות כי הרגש מוקצן מאוד

קליט

New member
כן

התכתבתי פעם עם מישהיא (היא התחילה..:) מאיזה פורום ולא באופן רציף ויומיומי, ואני מאוד אוהב אותה ואת הסיגנון שלה . כל פעם שאני רואה את התגובה שלה בפורום זז לי משהו בלב

שםאנילא

New member
בלי לפגוע במישהו אספר לך סיפור...במיוחד לקליט

בלי לפגוע במישהו אספר לך סיפור...במיוחד לקליט אז ככה פשוט מציאות שהיתה: היה לי חבר שעבד בדואר בתור שליח פנימי שלהם וכל יום היה מדבר עם איזה בחורה שם שהיה לה קול מדהים והיא גם היתה כנראה נותנת לו שליחויות... הקיצר הבחור נדלק טוטאלית עליה רק שמעולם לא ראה אותה בכלל אלא קולה משך אותו "לאבדון"... יום אחד הוא אזר אומץ והזמין אות הלצאת איתו אך הבחורה ניסתה להתחמק ואמרה לו שהוא לא בסדר כי בעצם הוא לא ראה אותה והיא לא רוצה להיפגע ממנה אך הבחור שלנו היה כבר בפנים די מסנוור וניסה לשכנע אותה נואשות להיפגש עד שהסכימה והם קבעו להיפגש בלוד ליד התחנה המרכזית דבר לכשלעצמו מחשיד ומפחיד... לבחור היה ווספה של רשות הדואר ולמי שמכיר יש מאחורה ארגז כך שלא ניתן להושיב מישהו נוסף אז ברוב חוכמתו פנה לחבר שלו שממש באותו השבוע קנה קטנוע חדש והחבר אמר לו רק שישמור עליו כי הוא חדש... הקיצר הבחור מאושר לוקח את הקטנוע ובשמחה נוסע ללוד מגיע לאזור הת"מ ולא מוצא את הכתובת כך שתוך כדי חיפוש הוא רואה מישהי ענקית בצד אז הוא אמר לעצמו שישאל אותה היכן המקום שקבעו..מגיע אליה ושואל אותה ואיך שהיא עונה לו היא שואלת אותו "אתה כך וכך...? נעים מאוד אני זאתי"...ההוא פשוט התאבן לו במקום כי הוא ראה שהיא פשוט חריגה ביותר טוב, לא היתה לו ברירה והוא "העמיס" אותה ויצאו לאיזה באר לשתות...הוא מספר שהיא פשוט לקחה לו את כל המושב והוא יכול היה לשבת רק על השפיץ, אבל מה, יברח לה? הלא הם עובדים ביחד...טוב, מגיעים לבאר ומזמינים לשתות...עכשיו הוא אמר לעצמו מה הבעייה? ניתן לה לשתות ונחזיר אותה לביתה כמה שיותר מהר וכלום לא קרה...הוא מספר שהבחורה שתתה כמויות של בירה שלא היתה מביישת גברים שכל ערב שותים...מפה לפה אכל אותה ונתקע איתה עד אמצע הלילה... למחרת כשהוא החזיר את הקטנוע, החבר גילה שהבולם האחורי של הקטנוע נסדק ונדפק מהעומס שהיה עליו... קליט נשמה יקרה...כדאי לבדוק לפני שמתעסקים עם מישהו מהצד השני ולכל הפחות לא כדאי להראות התלהבות יתירה שאז יהיה לך מאוד קשה למה הנך מעונין פתאום לנתק קשר... בברכה

שםאנילא

New member
הוא אישית לוקח את הדברים בקלות...צחקנו על זה

ואנחנו עדיין צוחקים על זה עד היום מי שמסכן הוא בעל הקטנוע שאחרי שבוע נכנס למוסך...

סילה 120

New member
חחחח אני עדיין צוחק.

לדעתי מי שהכי מסכן שם זאת הבחורה חח מסכנה.

למעלה