קרה לכם ש...

קרה לכם ש...

היה לכם סקס מדהים עם פרטנר/ית והוא לא המשיך להתקיים ??? כאילו פעם אחת שהיתה פצצה לא נורמאלית והסקס היה בין הטובים בחייכם,אתם מוכנים להתחתן עם האדם בגלל הסקס,אבל אחרי כן,פתאום הקשר נגמר ודעך ולא יהיה יותר סקס מדהים. איך אתם מגיבים לרוב למקרה כזה ?

כן ! כן! כן! כן! כן!

חחחח כן קרה קודם כל הסקס היה מדהים מדהים מדהים אבל לצערי לא במקום... לא חשוב מה מי ולמה טוב שלא חזר עד היום אני מתגעגעת וחושבת על זה אבל לא נורא יגיעו עוד (היו עוד כמה... יגיעו...)

אוהבת נקניקיות ????

[סתם שיחקתי במשחק "תשובה-שאלה"] ולגבי העניין...אני והיא עדיין בקשר די קרוב אפשר לומר ואנחנו מתים לחזור על זה שוב,אבל יש דברים שמונעים מאיתנו להגיע לשלב הביצוע בתכל'ס. מתסכל במידה מסויימת,כי לחוות סקס כזה,זה אחד למיליון
וזה באמת מדהים לגמרי !!! לא כמו איזו אישה שתשכב במיטה ולא תעשה כלום,אלא יש איזה שיתוף פעולה הדדי והרצון להינות באמת. קשה למצוא נשים כאלה

הזוייה

New member
מאז המתנדב ההולנדי בקיבוץ

שגרם לסדקים בקירות ולשכנים המומים והותיר אותך מעולף למחצה תוך תהייה מאיפה לעזאזל נולד אחד שכזה. אי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור (חבל). הבעיה היא במשהו אקראי שהיה נפלא הוא כמו בכל דבר בחיים, כשחוזרים עליו שוב או שהוא משתפר או שהוא ברגרסיה. הוא אף פעם לא יהיה דומה לפעם הראשונה. (כל זה בתנאי שלא מזמינים אותך לזיון ברמאללה, כמובן, ששם בטוח יש פיצוצים) משגלים משתנים בטעם ובריח שלהם. להיות מוכנים להתחתן בגלל סקס זו טעות נפוצה- נקרא אהבה לוהטת- אהבה בה המרכיב היחיד הוא תשוקה עזה. אין אינטימיות (לא כוונה לסקס כאם לגילוי והיפתחות הדדית של דברים אישיים ופנימיים) או מחויבות (מן נאמנות אחד לשנייה). נהוג לכנות אהבה כזו "הידלקות". לפעמים זה טוב להיזכר בסקס אדיר כחוויה ולהבין שלא ביקשנו אותו שוב בגלל שחסרים מרכיבים אחרים. הגוף האנושי הוא גרוטסקי, האפשרויות שלו כל כך מוגבלות לפעמים, שעדיף להתקדם הלאה. נ.ב אם כ"כ חשוב לך להתעלף בשנית פשוט מבקשים שידור חוזר באם ניתן להשיג את המתערטלת שעשתה לך עיוורון חושים. נ.נ.ב יכול להיות מצב הפוך שיגרום לבועה הסינופטית שלך להתפוצץ, שלטעמה, בשביל שתצא גבר גבר, ולנפח לך קצת ת'אגו, היא אמרה שהיית מקסים, ומאז נעלמו עקבותיה וגם חס"מבה, דאג וטוני, וחנן ענן הגשש בלש לא ימצאו אותה. בוקר פז

daniella1980

New member
בחיים לא הייתי מדמיינת

להתחתן עם בנאדם בגלל סקס חד פעמי ומדהים איתו (ילדותי משהו?). זכור לי מקרה דומה למה שתיארת רק עם הסתייגות לגבי סקס מדהים - זה אומנם היה אחלה אבל אני משוכנעת שלא בגלל טיב הסקס בלבד החוויה נחקקה אלא כל הסיטואציה והאינטרקציה עם הבנאדם. סביר שאתה לא אובייקטיבי לגמרי כי כנראה סוחררת קשות ואני משוכנעת שתוכל לשחזר סקס מדהים עם עוד אנשים בעתיד או לפחות מישהי אחת, זה כנראה האישה והסיטואציה שעשו לך תחושות של חויה חד פעמית שלא תישנה. אין בי שום צער\געגוע\אכזבה, רק שמחה על החוויה שהייתה והזכרון שנשאר, אבל לא צריך להגזים כולה סקס!

בואנה

את לא מסוגלת להודות שאת גם נדלקת מסקס ומחתיכים את תמיד חייבת להיות המיוחדת העמוקה הלא שטחית מה יהיה איתך?

daniella1980

New member
מה התעצבנת מה

ואיך הגעת למסקנה שלא? אני לא חייבת כלום, התחושה שלך היא סובייקטיבית לחלוטין, ואני פשוט עונה בכנות, ובמקרה הזה זו דעתי. אם להתייחס לחויה מינית חד פעמית ככזו, זה עומק בעיניך אז קטונתי.

לא גברת

לא התכוונתי למה שכתבו כאן התכוונתי באופן כללי מה שאת רושמת שמתי לב שאת עושה מזה עניין שולי ושאת לא נותנת לעצמך להתרגש מזה לפחות ככה זה נראה מבחוץ עכשיו זה סבבה אם זה טוב לך אז זה טוב ליהודים

daniella1980

New member
הא?? תודה על הניתוח

קשה לומר שלא התרגשתי מזה באותם רגעים, אלא להפך, אפשר לומר שבאותו זמן הייתי מסוחררת קשות, מדלגת באויר ורועדת ברגליים (אחרי הכל מדובר במאהב איטלקי מהמוכשרים שבהם) אך לרגע לא הפרזתי במחשבות נוגות של "איך ממשיכים מפה, הייתי מתחתנת איתו", אלא לקחתי את החויה כמות שהיא - אינטרקציה פיזית משובחת. אולי ההסתכלות שלי מאוד שונה כי אני מעריכה הרבה יותר אינטימיות אמיתית ורגש על פני סטוץ חד פעמי עם מישהו פצצתי ככל שיהיה. אני מאמינה גם שחלק מהעוצמתיות בחוויה היא עצם היותה חד פעמית, אני מאמינה שלו שכב איתה כל יום במשך שנה, היה משהו משתנה בתחושותיו והסתכלותו היתה או מתעמקת יותר למשהו אמיתי ובעל תוכן, או פשוט הקסם היה נעלם.

את יודעת מה?

כמה שאת מנתחת את הסיטוציה בחפירה אחת גדולה אני נוטה להסכים איתך כמו שרשמת בסופו של דבר לכל חוויה יש את הריגוש שלה ומסכים לגבי מה שרשמת קיצר קבלי התנצלות

קרה לי, ולדעתי זו היתה "דליקה"

עם שילוב של מצב נפשי משוחרר ועוד המון תנאים שונים ומשונים. הדלקות כי שמה כן היא. מתישהו, אם לא הכל הולך פרפקט ומתאים לשני הצדדים, מתישהו היא מתחילה לרדת. אצלך זה היה בהתחלה. יש כאלה שאחרי חצי שנה-או שנה-או שנה וחצי.

הרעיון הוא שלא רק הסקס טוב...

כל הכימייה התקשורתית היא טובה. הסקס אני אפילו בטוח שעוד לא הגענו לרף שאפשר לקרוא באמת מדהים,אבל ממה שהיה לנו,היה ענק ובהחלט חוויה בלתי נשכחת !!! אני מאמין שאנחנו יכולים לגעת בשמיים
ועניין החתונה,זו מטאפורה גבירותיי.

למעלה