קרה לכם ש...

Vegetable Salad

New member
קרה לכם ש... ../images/Emo42.gif

טוב ברור שאם אתם בלוגרים זה קרה לכם באיזשהו שלב, כשמישהו, ממש לא רצוי, נכנס לבלוג שלכם וקרא את מה שכתבתם... בעיקר עליו? עכשיו, "החברה הכי טובה" שלי, אחרי שהיא פלשה לי אתמול לבלוג (שאגב... אני עדיין חושבת שזה היומן שלי ואין לה זכות) לא מדברת איתי. למרות שאנחנו כבר לא בדיוק החברות הכי טובות... (טוב נו הכל מסופר בבלוג...). בשורה התחתונה, הייתי צריכה להוריד רשומות מפרסום, רק כי אמרתי את האמת בבלוג במקום להגיד לה אותה בפרצוף... ועכשיו היא משתדלת לספר לכולם שיכול להיות שכתבתי גם עליהם (תשתדלו להגיד את המשפט האחרון בטון שטני). למרות שאני את הבלוג הזה, כל כך לא עומדת למחוק. האמת כואבת, אבל צריכה להאמר.

זאת תופעה שאני לא מבין,

למה אנשים כותבים דברים שהם לא רוצים שאנשים אחרים יקראו? אני למשל, לא הייתי רוצה שאנשים שמכירים אותי יידעו על הבלוג. אפשר לספור את האנשים שמכירים אותי ויודעים על הבלוג על האצבעות (של הידיים, ועל רגל אחת בלי בוהן) אם את לא רוצה שאנשים שמכירים אותך יקראו מה את כותבת אז.. אל תפרסמי את זה באינטרנט ככה שתיהיה גישה לכולם!

Vegetable Salad

New member
לא פרסמתי. מצאו אותי ../images/Emo42.gif

אני לא כותבת יותר משמות פרטיים, לפעמים גם בודה שמות. מישהי אחת מצאה אותי במקריות (כי אני גם מורידה את הקישור שלי מבלוגים של חברים), והיא טרחה סיפרה למישהי (אחרי שלושה חודשים), והמישהי החדשה לא יודעת לסתום.

פירסמת. בטח שפירסמת.

זה באינטרנט, זה מפורסם. זה נגיש לכולם. זה כמו שתתלי דפים מהיומן האישי שלך במסדרון של בית הספר, ורק לא תגידי לכולם שזאת את. תוך חמש דקות כל הבצפר יידע של מי היומן. דברים אישיים צריך לכתוב למגירה. בלוגים זה לדורשי צומי, וחולי פרסום בלבד.

Galadriel 3000

New member
מה הקשר?

לפעמים (כמו במקרה שלי) מפרסמים באינטרנט דברים אישיים כדי לספר דברים לאנשים חסרי פניות (עזוב שחצי מהעולם כבר יודע על הבלוג שלי אז אני בכל זאת משתדלת שלא להעליב אנשים) כדי שיעזרו ויתמכו. הפרסום והצומי זה רק בונוס לפעמים.

דם דם

New member
חד וחלק אני אומר לך

וזה אולי ישמע מגעיל או לא יודע מה אבל שימי עליהם פס תראי ברגע שבנאדם מתחיל לכתוב בלוג וכול מיני דברים אישיים, הוא צריך לקחת בחשבון שהבלוג הוא מין יומן שנגיש לכולם. בגלל זה צריך לקחת בחשבון שאי אפשר לדעת מי קורא שם ואם את מתכוונת בבלוג להיות פתוחה ולספר מה שבא לך, אז שזה יהיה עד הסוף גם אם יש לזה מחיר. ואם גם ככה אתן לא מדברות אז צפצפי עליהם...זאת סתם סערה שתעבור תגובות מגעילות אם יכתבו לך,את יכולה למחוק,מתישהו יראו שאין דברים "עסיסים" עליהם אז הם יעלמו או שסתם ישארו לקרוא לכיף שלהם וזאת אחת הסיבות למה אני לא מספר לאיש על הבלוג שלי,ולמה אני לא כותב דברים אישיים בו.

לא קרה לי עדיין

ואני עושה את כל המאמצים על מנת שדבר כזה לא יקרה. אני כותב דברים אישיים מבחינתי, ואני לא מעוניין שאנשים מחיי היום היום יקראו את התכנים האלו. מצד שני, אני גם לא מתבייש בהם ועל כן אני בהחלט לא נגד חשיפתם ברבים.

פגעסוס

Well-known member
אני לא רואה כיצד ניתן

לפלוש לבלוג. למרות שאנשים רבים מתייחסים לבלוג כשטח פרטי, עדיין צריך לזכור שהוא נמצא על גבי הרשת וככזה הוא חשוף לכל עין שמגיע לשם במקרה או שלא במקרה. אם וכאשר אני כותב רשומה שאני לא מעוניין שמישהו ספציפי יקרא, אני לא מפרסם אותה. היא נשארת לעיני בלבד.

למעלה