קרה לכם פעם

קרה לכם פעם

שהייתם במקום כלשהו בתור לקוחות, ולקוחות אחרים חשבו שאתם עובדים שם ופנו אליכם בבקשות לסיוע? לי זה קורה כל כך הרבה, שאני תוהה אם יש משהו בעבודה שגורם לנו להיראות יצוגיים יותר או סתם לעשות רושם שאנחנו חלק מהצוות גם במקומות שאנחנו לא. הדוגמה האחרונה: אכלתי בארומה. כשבאתי לקחת את ההזמנה שלי, פנה אלי בחור ודיבר בשבחו של אחד העובדים במקום. לא הבנתי מה הוא רוצה ממני ולכן רק חייכתי בנימוס ולקחתי את המגש שלי. אחרי שהוא סיים את דברי ההלל, הוא שאל אותי איפה יש מקום לזוג לא מעשנים. כשעניתי שאין לי מושג, הוא שאל אותי "את לא המנהלת פה?" ונראה די מופתע מזה שעניתי שלא. אין לי מושג מה גרם לו לחשוב ככה...

קורה לי גם....

בעיקר בחנויות של קרביץ או אופיס דיפו משום מה
אני מטיילת עם תיק .... אז לא שמים לב שאני לקוחה ולא סדרנית שם ??

Elanor Rigby

New member
לי יש אינסטינקט..../images/Emo96.gif

כל פעם שאני בחנות ומישהו שואל "מי עובד פה?" או "מי יכול לעזור לי?" אני תמיד מסתובבת...

leiny85

New member
../images/Emo6.gif גם לי...

מספיק גרוע שעניתי היום לטלפון בבית "XXXX XXX שלום"

BloodSugarCrazy

New member
קרה לי השבוע בפעם הראשונה

בחנות אחת פנו אליי ארבע פעמים בחצי שעה עם שאלות על בגדים ומידות, ובפעם הרביעית כבר לא עניתי בנימוס שאני לא עובדת שם!!! לא היה לי תג שם ולא שומדבר, ובאמת חשבתי שאולי יש לי מין מראה כזה, של אחת שמוכרת דברים, למרות שברגיל זה ספרים ולא בגדים.... יכול להיות שזה נדבק בנו.

Black Star

New member
לא קורה יותר מדי, תודה לאל..

כשאני בעבודה משום מה תמיד הלקוחות באים ומדברים איתי כאילו אני איזה אחראית, אבל הם, שיהיו בריאים, גם לא יודעים לקרוא מספרים על העמדות, אז זה לא אומר כלום
מחוץ לעבודה זה לא קורה יותר מדי. מה שכן, היה לי ידיד טוב מסניף אחר, שכל פעם שהיינו מסתובבים עם המדים של העבודה, לא הפסיקו לשאול אותו שאלות ולפנות אליו בכל חנות שנכנסנו אליה. עניבה עושה את זה לאנשים...

Marble Arch

New member
זה קורה לי לפחות פעמיים בשבוע..

וגם אני כמוך תמיד מהרהרת אם אני פשוט נראית כמו "עובדת" בכל מקום שאני נמצאת בו. וזה דווקא קורה לי המון מגיל נורא צעיר, עוד לפני שבכלל היה מותר להעסיק אותי... אין לי מושג מה יש בי! וכמו גב' ריגבי- כל פעם שאני שומעת "סליחה?" אני קופצת מהמקום, לא משנה איפה אני. וכשאני בבתי קפה/מסעדות אחרים ואני שומעת גונג מהמטבח/בר אני פתאום נהיית לחוצה..

Marble Arch

New member
שכחתי:

ברוב הפעמים שפונים אלי בחנויות/מסעדות שונות אני גם עוזרת.. אם מבקשים ממני מידה של משהו ואני יודעת איפה יש, או כלמיני כאלה.. (אבל אני אומרת שאני לא עובדת שם..
) אני חסרת תקנה.

מותר לי

New member
אוי, הגונג! ../images/Emo6.gif

אצלינו הגונג של הכריזה זה רק במצבי חירום וכשאני בקניונים או סופרים זה פשוט צרה
נדרכת לשמוע "מה עכשיו" (מבצע 20 שמפואים בחמישה שקלים
)

shaiush4

New member
קרה לי מלא...

אבל הרבה לפני שהתחלתי לעבוד. זה תמיד היה נראה לי נורא מוזר שאני עם תיק בחנות בגדים ושואלים אותי אם אני עובדת שם. זה קרה לי בהמון מקומות...

alondr

New member
אצלנו יש מדים מתוצרת יונידרס

אני למשל הולך תמיד עם דגמ"ח אפור או שחור וחולצת פולו גם פליז כהה עם לוגו של החברה... ומכיוון שאני נוסע לעבודה יום יום ברכבת...תמיד משום מה חושבים שאני עובד ברכבת/בביטחון אבל כבר התרגלתי ומכיוון שאני מכיר את הרכבת טוב אני עוד משתדל קצת לעזור

tulchi

New member
קורה גם קורה ../images/Emo122.gif

אני עובדת בסמוך לתחנת דלק ודראגסטור. לעיתים יוצא לי להסתובב שם ובכל פעם מישהו ניגש אלי עם שאלה רק משום שאני לובשת חולצה לבנה ועניבה (מדים). בדראגסוטר ת-מ-י-ד מישהו פונה אלי עם שאלות כמו "כמה עולה הגבינה הזאת?" וכשאני עונה שאני לא יודעת בדר"כ מסתכלים עלי בפליאה. בדלק כבר קרה שמישהי לא הצליחה לפתוח את המכסה של הדלק ובדיוק עברתי שם והיא קראה לי "סליחה, את יכולה לעזור שניה?". ניגשתי אליה ופתחתי לה את המכסה של הדלק ואז היא בקשה שאבדוק לה שמן ומים בזמן שהיא מתדלקת. צחקתי ואמרתי לה שאני לא עובדת שם ואולי כדאי שתבקש מהמתדלקים לעשות את זה. היא השתוממה ושאלה למה פתחתי לה את המכסה אז עניתי שהיא בקשה עזרה, אז עזרתי לה.

Liyah

New member
רק בחנויות בגדים.

השרשור הזה מתקשר לסיפור קטן - כשהייתי בצבא חיילים חדשים תמיד נטו לחשוב שאני קצינה. למען הגילוי הנאות, הייתי חיילת פשוטה ותו לא, ומעולם לא ענדתי דרגות לשם שעשוע (=.

Black Star

New member
יו, גם לי זה קרה כל הזמן!

החל מהטירונות... אח"כ באמת הפכתי לקצינה, אבל זה לא קשור

אצלי בצבא זה היה קצת הפוך

כנראה כי אני נראית צעירה, כשכבר הייתי קצינה קרו כמה פעמים שאנשים שראו אותי מרחוק לא הבינו למה חיילים מצדיעים לי, או מה אני עושה בדיוני מפקדים, וחייל אחד התפדח קשות כשבדקתי נשקים והוא עבר וצעק "המפקדת שלכם עדיין לא הגיעה?" ולא הבין למה אף אחד לא עונה לו ולמה עושים לו סימנים שישתוק. מסתבר שדרגות זה לא דבר כזה בולט... בעבודה הנוכחית לעומת זאת, מתי שהייתי בהסמכות היה מישהו שחשב שאני ר"צית בהסמכה ושאל אותי כמה שאלות שלא היה לי מושג איך לענות עליהן...

קורה לי הרבה

כשעבדתי בניו פארם כקופאית בהפסקה שלי ניגשתי לסופר לקנות לי אוכל , ואיזה איש מבוגר החליט שאני עובדת בסופר ולא הפסיק להציק לי בשאלות איפוא נמצא כול דבר, וזה שאמרתי לו שאני שאני לא עובדת פה לא הפריע לו הוא החליט שיש לי חולצה של עבודה למרות שהיה כתוב ניו פארם ולא הסופר ... עד שלא יכולתי יותר ו. גם בחניות אחרות של אופנה בעיקר מתעקשים לשאול אותי כמה עולה ואיפוא זה נמצא על המדף , באופן טיבעי אני עונה כי אני גם עובדת בחנות... עד שהם קולטים שגם אני עומדת עם תיק בדיוק כמוהם...

למעלה