קרה לכם פעם...

GallaxY

New member
קרה לכם פעם...

שחיכיתם למשהו הרבה זמן..... וזה לא קרה? משהו שבניתם עליו, חיכיתם לו, וזה לא עבד? אפילו אם זה לטווח הקצר (שעתיים שלוש) או לטווח הארוך, או שניהם ביחד? למשל אני, יש דברים שאני כל כך מחכה להם... ולפעמים כל כך מתבאסת....

DeAth ScrEaM

New member
כן :|

היו כלכך הרבה אכזות בקטע הזה שפשוט שמתי זין על הכל ואני די אדישה. זאת אומרת אני באה בגישה של "אם זה יקרה סבבה.. אם לא אז פוחוי.." לא הגישה הכי טובה... כי לפעמים זה פשוט דופק הכל... אבל אני כבר לא יכולה אחרת.

GallaxY

New member
גישה דווקא יחסית טובה

אבל אני התכוונתי כאילו... שאם זה לא קורה, אז אפילו שאת אומרת לעצמך פוחוי... זה ממש לא פוחוי לך לא משנה כמה "תשקרי" לעצמך.... בכל אופן, מה שרציתי שיקרה לטווח הקצר, הרגע קרה
אז לא הכל מאכזב בחיים האלה כניראה חחחחחח

DeAth ScrEaM

New member
../images/Emo13.gif

אני שמחה בשבילך =] ו.. המממ.. האמת אני לא כלכך יודעת אם אני שקרת לעצמי. אני פשוט בבועה כזאת מוזרה :/ שאני אפילו לא מבינה באיזה מצב אני. אבל בקטנה =]

כן..

חיכיתי יומיים שלמים, בעצבים והתרגשות בל תתואר (כמעט ולא ישנתי) לדייט עם מישהי שאולי עונה להגדרה של "נערת חלומותיי". ואיכשהו, 3 שעות לפני הדייט הגיעה הודעה מצערת על ביטולו.. (תאמת, זאת לא הייתה הפתעה מוחלטת , כי איכשהו חיכיתי למעין ביטול שכזה, כי כל הקטע היה קצת לא מציאותי..).. ומאז התגלגלו העניינים ושום דבר לא התחדש.. :\ מאז 2001, בכל אוגוסט, עת מוקדמות ליגת האלופות, אוחזת בי התרגשות כבירה בציפייה לעונה הקרבה שאולי בה, סוף סוף, דינמו תשכיל לעבור את שלב הבתים.. ולא רק שזה לא קרה ב5 השנים האחרונות, השנה דינמו אפילו לא עלתה לשלב הבתים.. אבל, הלוואי ואלו היו כל הצרות שלי בחיים.. היו ויש עוד המון דברים שאני מחכה שיקרו, אולם הם ממאנים להתרחש.. אבל אני כבר לא ממש מתאכזב.. אלו היו 2 דקות של שיחת נפש עם מסטיק בומבה.. (;

GallaxY

New member
חחחח יא מתוק

אל תדאג... דינמו עוד יקחו פעם ליגת אלופות... . (טוב על מי אני עובדת
) בכל אופןןןן תודה ששיתפת

SpyKid

New member
כן...

קרה גם לטווח הארוך...
אבל זה לא קרה הרבה, וגם כשקרה, התגברתי על זה מהר...

iris 23

New member
כן יש מקרים כאלה...שלצערי קורים..

למשל אני מחכה מחכה למכתב חשוב מלשכת גיוס והוא לא מגיע... אני מחכה לשיחת טלפון של ידיד או חבר והוא פשוט לא מתקשר... אני חשבתי שאהיה בכיתה אם כל החברות שלי...אבל בסוף אני בכיתה אם כל האויבות שלי[נטפל בהן אחר כך חחח] חשבתי אני אמשיך לעבוד בגן בו עבדתי בשנה שעברה אבל המורות החליטו שצריך להיות לנו ניסיון אם כל ילדי הגן בכל הגילאים והחליטו לתקוע אותי בגן אם ילדים בגילאי 2+ מעצבן..אבל אין מה לעשות...ממשיכים לחיות..לא כל מה שאנחנו רוצים יתגשם..אלא אם כן זה ממש חשוב לנו ועבדנו על זה המון זמן אז זה בהחלט יתגשם אם קצת רצון ויכולת! איריס

Drunk Bullet

New member
יותר מדיי

נתחיל עם דברים לא יותר מדי רציניים- -פסטיבל מטאליסט 2004, אחת הלהקות שאני הכי אוהב, Evergrey, הייתה אמורה להופיע, בדיוק אחרי יציאת האלבום החדש והמצוין..בסופו של דבר ההשתתפות שלהם בוטלה פחות מ24 שעות לפני ההופעה..חתיכת אכזבה לאדם שאוהב מאוד להקה כלשהי. -לפני שהתחלתי לעבוד בימי שישי בתור נגן בפאב-מסעדה, עם כמה סטונדטים, הצעתי מועמדות במקום אחר, די מכובד. בעל המקום היה מרוצה, אבל מי שעבד במקום, ועזב, פתאום החליט לחזור.. ודברים יותר רציניים - -נתחיל עם כדורגל, בתור אחד שכדורגל אצלו יכול לשנות את מצב הרוח לשבוע ויותר, אני כל שנה מתאכזב כשארסנל ולוקומוטיב מוסקבה נכשלות בצורה שיטתית, במפעלים אירופאיים, למרות שהיכולת אמורה להביא אותן רחוק יותר. ואני לא אתחיל בכלל לדבר על נבחרת רוסיה, שבגללה אני עוד עלול להפוך ללא שפוי. -נמשיך עם הצבא - התלהבתי כשקיבלתי, בזמנו, זימונים למקומות דורשי קב"א גבוהה, בסופו של דבר התאכזבתי כשהוצבתי בפלחה"צ, מקום שלא ציפיתי בכלל לקבל. אחרי שנפלטתי משם, שוב ציפיתי לקבל תפקיד איכותי, אבל שוב קיבלתי משהו שלא ציפיתי לו, מש"ק כוח אדם מילואים בפיקוד העורף. האמת שהתפקיד חביב מצד אחד, ויש לו יתרונות (תנאים מעולים, יציאות יומיות), אבל מצד שני, ציפיתי לקבל קורס מעניין או משהו בסגנון, ואני מתכנן לבקש לצאת לקורס כלשהו (שאני ארצה, לשם שינוי, ולא משהו שיקבעו לי סתם) בעוד כמה חודשים. -ודבר אחרון, בשבוע השני לטירונות, אהובתי מלטביה התקשרה אליי, ובישרה לי את הידיעה המפתיעה, שהיא בחופשה קצרה בקפריסין..הייתי בטוח שאני אתפגר בשיבטה, בידיעה שהיא נמצאת 40 דק' טיסה מהארץ. טוב שהמחסניות היו אז ריקות..
שוב יצאה לי מגילה, יותר מדי כאלה בזמן האחרון...

GallaxY

New member
אהובתך מלטביה??

רוצה לספר לי על זה קצת?.. מעניין...

Drunk Bullet

New member
כתבתי פעם

היינו חברים בגן ילדים בלטביה, בכיתה א' הצעתי לה נישואין, אבל היא דחתה אותי כי היינו צעירים מדי
. עד עכשיו הייתי נפגש איתה, בכל פעם שהייתי מגיע ללטביה (2-3 פעמים בשנה), עכשיו אני מקווה שהיא תצליח להגיע גם לכאן, כי אני ב3 השנים הקרובות, מקורקע.. אגב, שאלתי את הקצינה שלי את תאריך השחרור המדויק, ויצא תאריך מעניין - 08.08.2008
יום פחות מ3 שנים.

למעלה