יותר מדיי
נתחיל עם דברים לא יותר מדי רציניים- -פסטיבל מטאליסט 2004, אחת הלהקות שאני הכי אוהב, Evergrey, הייתה אמורה להופיע, בדיוק אחרי יציאת האלבום החדש והמצוין..בסופו של דבר ההשתתפות שלהם בוטלה פחות מ24 שעות לפני ההופעה..חתיכת אכזבה לאדם שאוהב מאוד להקה כלשהי. -לפני שהתחלתי לעבוד בימי שישי בתור נגן בפאב-מסעדה, עם כמה סטונדטים, הצעתי מועמדות במקום אחר, די מכובד. בעל המקום היה מרוצה, אבל מי שעבד במקום, ועזב, פתאום החליט לחזור.. ודברים יותר רציניים - -נתחיל עם כדורגל, בתור אחד שכדורגל אצלו יכול לשנות את מצב הרוח לשבוע ויותר, אני כל שנה מתאכזב כשארסנל ולוקומוטיב מוסקבה נכשלות בצורה שיטתית, במפעלים אירופאיים, למרות שהיכולת אמורה להביא אותן רחוק יותר. ואני לא אתחיל בכלל לדבר על נבחרת רוסיה, שבגללה אני עוד עלול להפוך ללא שפוי. -נמשיך עם הצבא - התלהבתי כשקיבלתי, בזמנו, זימונים למקומות דורשי קב"א גבוהה, בסופו של דבר התאכזבתי כשהוצבתי בפלחה"צ, מקום שלא ציפיתי בכלל לקבל. אחרי שנפלטתי משם, שוב ציפיתי לקבל תפקיד איכותי, אבל שוב קיבלתי משהו שלא ציפיתי לו, מש"ק כוח אדם מילואים בפיקוד העורף. האמת שהתפקיד חביב מצד אחד, ויש לו יתרונות (תנאים מעולים, יציאות יומיות), אבל מצד שני, ציפיתי לקבל קורס מעניין או משהו בסגנון, ואני מתכנן לבקש לצאת לקורס כלשהו (שאני ארצה, לשם שינוי, ולא משהו שיקבעו לי סתם) בעוד כמה חודשים. -ודבר אחרון, בשבוע השני לטירונות, אהובתי מלטביה התקשרה אליי, ובישרה לי את הידיעה המפתיעה, שהיא בחופשה קצרה בקפריסין..הייתי בטוח שאני אתפגר בשיבטה, בידיעה שהיא נמצאת 40 דק' טיסה מהארץ. טוב שהמחסניות היו אז ריקות..
שוב יצאה לי מגילה, יותר מדי כאלה בזמן האחרון...